http://cmsweb2.loudoun.k12.va.us/512...airo-hello.png
Printable View
καλημερουδια στις γλυκες υπαρξεις που μας σκεφτονται και δεν μας ξεχνουν.
μυνημα προς ομαδα R: δεν μπορει...το ειδατε το μηνυμα της αρχηγου. λοιπον αν δεν εμφανιστειτε σε 20 ημερες αρχιζουν οι διαγραφες και οι νεες εγγραφες
μυνημα προς τους υπολοιπους. αρχιζουν σημερα οι προεγγραφες. μπορειτε να δηλωνετε συμμετοχη.
Ναντινάκι, γλυκούλα μου! Είχα καιρό να σε διαβάσω!
γεια ποιους ειναι οι διαγραφθεσ βρε
λοιπον λιγα τα λογια για την φιλεναδα μου ναταλια. η φιλεναδα μου ξενια εφυγε αθηνα μια βδομαδουλα και λιγο τα μυαλα της τα εχει αλλου. δεν ξερω αν θα δει το αμορε, θα σου πω λεπτομερειες οταν τη δω. οσο για την θαλασσα, καλα κανει και την ζεσταινει. θα εχω και μικρα παιδια. και αν καταλαβω οτι ζεσταινοντας την βρωμησε, θα μου παρεχει δωρεαν αναλυσεις για 4 ατομα για 7 ημερεςQuote:
Originally posted by NADINE
Πού τα είδες τα αγόρια στην ομάδα μας,Ξενιαφέντρα;Φτάσαμε να έχουμε και παραισθήσεις τώρα;Κατάλαβα...Quote:
Originally posted by XENIA!
κοριτσια και αγορια γεια χαρανταν!
Barbie,αν ήμουν στη θέση σου,δε θα βουτούσα...Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι πώς θα σου τη ζεστάνει...τσσσσσσσσ ;)Quote:
Originally posted by XENIA!
barb ναι και εδω βρεχει και μαλιστα χθες εβρεχε την μιση μερα λες και εχουμε φθινοπωρο...σημερα ειναι συνεφιασμενη μερα αλλα χωρις βροχη ακομα...
μην φοβασαι ομως...η θαλασσα ειναι ωραια και πολυ καθαρη!μεχρι να ρθεις θα την εχω ζεστανει και για σενα περισσοτερο!
Η θάλασσα ήταν καθαρή μέχρι ν'αποφασίσει να σου την περιποιηθεί η καλή σου!
ʼντε,βρε!Καλό μου κεράτωμα!Σας επιτρέπω!Νιώθω πολύ γενναιόδωρη σήμερα!
Μαρικάκι,έμαθα πως κι εσύ θα κατέβεις κατά κει...κι εσύ τέκνον Βρούτε;Καλάαααααα
Μαρικακι, τι ακουω? τα νεα μαθαινονται. θα χασουμε τετοια συναντηση? δεν θα βρουμε κανεναν παιδοτοπο στην καλαματα κανενα βραδυ να βαλουμε τα μικρα να παιζουν, τους συζυγους να γνωριστουν και εσυ με την ξενια να με βοηθησετε να απατησω την αρχηγο?
ξενια, δεν ξερω για το μαρικακι αλλα εσυ δεν μου τη γλιτωνεις.
Είπα να μπω γιατί άκουσα για διαγραφές?.. δεν είναι εποχές για διαγραφές, παρούσα λοιπόν?. Τι κάνετε κοριτσάκια, Μπαρπ μόνο εσύ κρατάς το καράβι, πως πας δεν ξέρω χάνεις δεν χάνεις δεν μπορώ να τα διαβάσω και όλα??
Ναταλάκι που είσαι, συγνώμη το νέο αμόρε δικό σου είναι?. Να ξέρω να χαρώ ή όχι??? Και κατέβηκες Αθήνα και δεν είπες τίποτα !!! Φτου σου?. Εγώ έχω χάσει το κινητό μου και όλα τα τηλέφωνα της τελευταίας δεκαετίας, γιατί η ξύπνια δεν τα είχα περάσει πουθενά, μες την τεχνολογία είμαι αλλά από μυαλό κουκούτσι?
Εγώ γενικώς θάλαττα, θάλαττα, από διατροφή ξέρετε μία μέσα μία έξω, τα χάπια μία τα παίρνω μία όχι?. Αλλά μου έχει καρφωθεί και εμένα η ιδέα της παρενέργεια, χωρίς να έχω κάποιες ενδείξεις. Τα παίρνω και πολύ καιρό, βέβαια μία αρχίζω μία σταματάω?. Οπότε δεν ξέρω πόσους καθαρούς μήνες να μετρήσω? Τέλος πάντων είπα να πάρω άλλο ένα κουτί, ελπίζω να μην είναι το τελευταίο?.. και μετά θα τα σταματήσω για 3 μήνες τουλάχιστον. Εχουμε και παιδάκια να μεγαλώσουμε.
Αυτά ετοιμάζομαι για διακοπές? λέω για Πήλιο ή Χαλκιδική πάντως κάπου οδικώς? Φιλάκια σε όλες??.
ωχ, σορρυ, σας μπερδεψα. η ξενια παει αθηνα και αυτη πιθανον να δει το αμορε της. να δω τι μπορω να κανω για να μην τα διαβαζουν ολοι και μπερδευονται τωρα
αλαλουμακι, το διορθωσα. ξαναδιαβασε και χιλια συγνωμη για το μπερδεμα
τωρα που διορθωσα το προβλημα διαβασα ολοκληρο το μυνημα σου αλαλουμακι. λοιπον εσυ εισαι απο αυτες που δεν θα διαγραφουν.
δεν εισαι η μοναδικη που εχασε το κινητο και ολα τα καταχωρημενα τηλεφωνα. ξερω μια ακομη που εχασε το ωραιο κινητο, εγραφε κινητα χωρις να κρατα ονοματα και τωρα τελευταια της εκλεψαν και το λαπτοπ και μας θυμαται απο δανεικα λαπτοπ. ονοματα δεν λεω
σχετικα με τα χαπια, κι εγω ποτε παιρνω, ποτε δεν παιρνω. με τις μερες μου ειναι. αλλά νομιζω οτι αν τα κοψω θα αρχισω να καταβροχθιζω. εγω τα πινω εδω και 1 χρονο και υπολογιζω οτι εχω πιει ενα κουτι των 10 και ειμαι στο 4ο διπλο των 15. Αρα συνολικα καπου 8 μηνες. νομιζω οτι θα τα συνεχισω να τα κανω 6 διπλα και τοτε θα το σκεφτω σοβαρα. ελπιζω μεχρι τοτε να εχω χασει καμποσα κιλα ακομη
αρχισαμε πρωι-πρωι και δυναμικα βλεπω να απανταμε προς ολους και για ολα? φιλακια αμορε μου. πηρες λαπτοπ?
:) Καλημέρα,καρδιά μου!Κατέληξα σε μοντέλο,αλλά δεν είχα χρόνο να το πάρω,
οπότε καταχρώμαι της μαμάς λίγο ακόμα...Καλά μου είσαι εσύ;
Καλά,Μαρικάκι,καλάααααααα!Quote:
Subject: ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
Originally posted by marikaki
Καλημερα κοριτσουδια μου!!! Επεστρεψε και ο ασωτος υιος....
Λοιπον κοριτσια μου το Σαββατο ζυγιστηκα και ειχα χασει 1 κιλακι...αλλα οταν τα μυαλα παιρνουν αερα, εμεις παιρνουμε κιλο!!!! Το τριημερο ξεφυγα εντελως, εφαγα γλυκα, παγωτα,πιτσα, σουβλακι, φρεντο καφε με σιροπι....πολλα, παρα παρα πολλα!!! το ευχαριστηθηκα ομως, αλλα και η ζυγαρια μου με εδειξε +1 κιλο, σχετικα πολλυ λιγο με αυτα που εφαγα...
Εχω ξεκινησει ομως παλι ξανα δυναμικα την διατροφουλα μας και ελπιζω και αυτη την βδομαδα να με δειξει να αλλαζω δεκαδα!
Πενουλα μου πηρες φορα και χανεις κιλακια σταθερα βλεπω!!! Μπραβο σου κοριτσαρα!!! Γλυκουλινι ομοιοπαθουσες...αλλα εγω με αιτια, βλεπεις χλαπακιασα τα παντα... κουραγιο και αυτη την βδομαδα θα τα καταφερουμε...
Μπραβο και στην φιλεναδα μας την χωρις πολυκυστικες, Γιαννα μας τα πας υπεροχα και στον στοχο σου συντομα με το καλο!!!
DX87 το γλεντησαμε τελικα εμεις οι δυο, δεν πειραζει, αρκει που το χαρηκαμε, τωρα θα προχωρησουμε πιο δυναμικα στο στοχο μας!!!
esceden καλως ηρθες!!! Συγχαρτηρια κοριτσι μου για την μεχρι τωρα απωλεια σου!!!ειναι θεαματικη!!! δεν εχεις κανει καποια επεμβαση??? Μπραβο σου!!!!
kiki_tsa καλως ηρθες και καλη κατηφορα να εχεις κι εσυ!!!! Καλη επιτυχια με ΑΣΕΠ και Μεταπτυχιακο!
Φιλια σε ολες, ΔΥΝΑΜΗ και ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ χρειαζεται και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!
α, εγω ειπα να της δωσω λιγο χρονο πριν της τα γραψω αλλα με προλαβες....
εγω ειμαι καλα. 86,5 σημερα. εντε και στα δικα σου 86,5 και ΣΥΝΤΟΜΑ. οχι στα 69 που λεγαμε καποτε...
Αλαλουμένια μου,επιτέλους έκανες την εμφάνιση σου,έστω υπό την απειλή του μπαρμπουνιού...
Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε πως και ο άγιος φοβέρα θέλει!Μπαρμπούνι,πρέπε να κάνουμε συμβούλιο
εξεύρεσης βασανιστικών αποτελεσματικών μεθόδων δημοκρατικής επανένταξης λιποτακτών στην ομάδα!
Είπαμε,λείψαμε,αλλά δεν αλλοτριωθήκαμε!Ασφαλώς και δεν έχουμε νέο αμόρε(καθώς δεν υπάρχει ακόμα
θέση κενή στην καρδιά μας να πληρωθεί) και πώς σου πέρασε από το μυαλό πως θα κατέβαινα Αθήνα
χωρίς να σας δω!Μάλλον σε βόλεψε να το πιστέψεις ώστε να περάσεις ανενόχλητη οδικώς από δίπλα μου
στο δρόμο σου για Χαλκιδική...Κάποια να το ξανασκεφτεί καλά αυτό πριν τολμήσει να το κάνει!
Και λέει"μόλις η οικογένεια βγήκε από το δύσκολο δίλημμα κι αποφάσισε να πάει διακοπές στο Πήλιο!"
Λοίπόν,χαιρετώ προς το παρόν γιατί έρχονται να με πάρουν κι είμαι ακόμα νυχτικιωμένη...Καλή σας μέρα όμορφες! Φιλάκιααααα
Αστέρι μου!Καμάρι μου!Μπράβο,μαναράκι μου!Χίλια μπράβο!Είμαι πολύ περήφανη για σένα!Quote:
Originally posted by BARB2
εγω ειμαι καλα. 86,5 σημερα. εντε και στα δικα σου 86,5 και ΣΥΝΤΟΜΑ. οχι στα 69 που λεγαμε καποτε...
Τα δικά μου είναι πολύ μακρινή υπόθεση,αλλά σ'ευχαριστώ πολύ για την ευχή,για την έγνοια,για όλα σου!
Μπαρμπουνοφιλάκια(κάτσε να βγάλω το λέπι που κόλλησε στα χείλη) κι έφυγααααααα
http://www.eurotales.eril.net/germany2/fish5.jpg