Quote:
Originally posted by esceden
Σαφως και ειμαι χαμένη και εχετε δικιο να με επαναφέρετε στην ταξη, αλλα βρε τσουπρες μου, φωναξε το αφεντικο κ αμεσως ηρθα! Σε εναν αφεντη υπακουω, τι να λεμε?
Ναταλια πες μου. Να τη δειρω?? Ποσο πολυ? Που να χτυπησω?
Μικρο κ αμαθο ονειρακι.. τα κιλά σου τα χω για πρωινο! Been there, done that! Κανε την προσευχη σου γιατι ερχεται η οργη του αρνιου!
Σ οσες με ψαχνουν εχω να κανω μινι αναδρομη: ειμαι καλα, ειμαι παντου, θα με πετυχετε σε καποιον σταθμο μετρο κοντα σας! Κλεινω 15ωρα εκτος σπιτιου, και πως να εχω κουραγιο να μπω το βραδυ να σας μιλησω? Με παιρνει ο Μορφεας αμπαριζα και... παπα φορουμ!!
Συγχαρητηρια στην νεοπροσληφθεισα, και το ιδιο επιθυμω και για την συντομα μελανιασμενη απο το ξύλο!
Σοφη, αν η λιακαδα μας συννεφιαζει, την πατησαμε! Γιααααααααα να επανελθουμε!!
Πενοπλασμα σου κανω συμπαρασταση με τον πλαγιο κοιλιακο μου!
Ευγενακι μου γλυκο, περαστικουλια! Το ουγκ ακομα γελαει, κ το χε αναγκη σημερα!!
Βασια μου, το 7 ειναι κοντα! Χιλια μπραβο!!
Ναταλακι μου.. ΜΟΥ.. ΜΟΥ !!!!!!!!! ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ!!
*σατανικο mode off*
διαβασα για πεσιματα και σηκωματα.. Αν αντεχεις να πεφτεις, ισως μαθεις να πετας τελικα! ;)
νουμερα:
κιλα: 85,2
λειτουργικα δαχτυλα χεριων: 9
τσαντες που κουβαλαω στον ωμο: 2
ωρες στο λαπτοπ σημερα: 12
υπηρεσιες που εχω να επισκεφτω αυριο: 3
η χαρα του να εισαι λαστιχο ζεν αρνι: ανεκτιμητη!
φιλω σας!!
Η χαρά είναι όλη δική μας ανεκτίμητο ζεν αρνάκι μας! Καλά κουράγια καλό μου.. όλα θα περάσουν! Το χιούμορ είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικο.. κι εσύ είσαι καλυμένη για 3 ζωές! Αγκαλίτσες και μασαζάκια στον κακό κοιλιακό που σε ταλαιπωρεί :)