σισι ασχετο αλλα μου ρθε τωρα.
εχεις παρατηρησει ποσο καλυτερα φαινεσαι σε συγκριση με οταν ειχες πρωτογραφτει που για καιρο ησουν χωμα?
Printable View
σισι ασχετο αλλα μου ρθε τωρα.
εχεις παρατηρησει ποσο καλυτερα φαινεσαι σε συγκριση με οταν ειχες πρωτογραφτει που για καιρο ησουν χωμα?
ναι κλικ πραγματικά δεν έχω υπάρξει χειρότερα απο τότε.
δόξα το θεό είμαι πολύ καλύτερα(επειδή τα ξαναβρήκα με τον φίλο μου,γι'αυτό νομίζω)
έχεις μνήμη όμως..:thumbup:
:thumbup:
το σκεφτομουν κ εγω τις προαλλες... εσυ δεν ησουν που δεν ηθελες να βγαινεις απ το σπιτι ? :P
smart, εμένα ρωτάς ε?Quote:
Originally posted by smart
το σκεφτομουν κ εγω τις προαλλες... εσυ δεν ησουν που δεν ηθελες να βγαινεις απ το σπιτι ? :P
ναι εγώ είμαι... που είχα ανοιξει ενα τόπικ να γράφω όταν δεν είμαι "καλά"...
πιστευω όλοι μας έχουμε εναν καλό και εναν κακό εαυτό.
για την υγεία μου(ψυχική και σωματική) και για τους άλλου γύρω μου, βγάζω τον καλό μου εαυτό.
Σίγουρα υπάρχουν και στιγμές που μου βγαίνει ο κακός μου εαυτός, απλά είναι ανεξέλεκτες (προς το παρόν).
Έτσι δε συμβαίνει σε όλους?
γεια σαςςςςςς
καλημερα (ή καλησπερα)
σας εχει τυχει να επιζητατε τη μοναξια καποιες φορες ενω ταυτοχρονα παραπονιεστε για αυτην?
Σκεφτομαι οτι ειμαι τοσο χαλια
Οτι πολλα μαζεμενα επεσαν
Οτι θελω να φυγω,να εξαφανιστω
Οτι εχω να γραψω 2 μερες και αυτο με επηρεαζει αρνητικα
και αλλα πολλα
σκευτομαι οτι εχω κανει προοδο με τις κρισεις πανικου, οτι εχω ξεκινησει και βγαινω και μονη μου εξω χωρις επεισοδεια, επεισης σκευτομαι οτι οποιος με στραβοκοιταξει εχει να φαει μουτζα ξεγυρισμενη
και σκευτομαι να σας ρωτησω τι γνωμη εχετε για τα αποθημενα? αποθημενο φυγειν αδυνατο τελικα?? :puzzled::puzzled:
onelifeonechance τι εχεις κοριτσακι μου? οτι χρειαστεις με βρισκεις στο facebook:smirk:
δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηη
Γουανόφα,δεν έχουμε μιλήσει ποτέ επί προσωπικού,αλλά είμαι κι εγώ,αν θέλεις,εδώ για σένα.
Δε θέλω να γίνω αδιάκριτη παρά μόνο να σου θυμίσω πως ό,τι κι αν περνάς,δεν είσαι μόνη.
Όσο για τη φυγή,όσο δελεαστική κι αν είναι η σκέψη της,τίποτα ποτέ δε λύνει.Ας ξεμπερδεύουμε καλύτερα!
καποια θα μαλωσω σημερααααααααααααα χμ χμ! :exclamation:
σισι ετσι ειναι φυσικα :)
εφαγα φλασια.
δεν ξερω πως και γιατι αλλα μου ρθε ενα καλο προαισθημα για αυριο!:shocked2:
τι προαίσθημα κλίκ:puzzled:
οτι κατι πραγματικα καλο θα συμβει αυριο, συγκεκριμενα αυριο!
:shocked2:
εντελως ο,τι ναναι
χα...οκ!! :)
ότι και να'ναι καλό να'ναι :thumbup: