Mπράβο Πωλινάκι, όλο και καλύτερα σου εύχομαι!
Printable View
Mπράβο Πωλινάκι, όλο και καλύτερα σου εύχομαι!
Thanks!!!!!!!!!!! Και να σκεφτείς ότι έτσι είναι αχτένιστα τελίως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαQuote:
Originally posted by click
σουπερ σεξι το μαλλι!
και συ μικραινεις ολο και περισσοτερο!
Το ότι μικραίνω μου το είπε και ένα παιδί στην δουλιά σήμερα!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!! Και στα δικά σας!!!
monahoiot υπομονή και σε λίγο καιρό θα μετράς και εσύ μαζί μου αντίστροφα τα κιλά σου!!!!!!!!!!!!!!
Φιλουθκια!!!
Οντως αρχισες να μικραινεις!!!
Μπραβο και καλες κατηφορες :)
Ωρε Πωλινακι!!!!
Πολυ μεγαλη διαφορα!!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Κάλημέρα καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τί μου κάνετε? Μεγάλη Τετάρτη επιτέλους σήμερα!!!!!
Χθες ετριψα το τυρί για τις φλαούνες μου, για να στεγνώσει και Παρασκευή να τις κάνω!!!!!!!!!
Αυριο τελευτάία μέρα στην δουλια!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!! !!!!!!!!!! Και θα σχολάσουμε στις 2:30 αντί για 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιτέλους!!!! Τους έχω βαρεθεί ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!
Α!!!!! Το ΄σημερινό ζύγισμα ήταν 110.2!!!!! Μισό κιλό κάτω από το χθεσινό δηλαδή!!!! Αλλά είπα τικεράκι να αλλάξω όταν πάω κάτω απο το 110!!!!
Φιλούθκια!!!!!
Ύ.Γ. Νομίζω ότι άρχισε να επιστρέφει το γνωστό Πωλινάκι!!!! χαχαχαχαχα
πωλινακι εισα κουκλαρα :love::love::love:
τρεεεμε κοσμε !!! ;)
(τι ειναι οι φλαουνες? :S )
Θενκς Σμαρτ μου!!!!
Οι φλαούνες είναι κάτι παραδοσιακό που φτιάχνουμε το πάσχα. Είναι σαν τυρόπιττα να το πούμε. ΄
Είναι ένα λεπτό φύλλο ζύμης στο οποίο μέσα έχει γέμιση απο ένα ειδικό τυρί για φλαούνες, χαλούμι, μέχλεπι, μαστίχα, γλυκάνισσο, αυγά και μπορεί να έχει και σταφιδες για πιο γλυκιά γεύση. Είναι πεντανόστημες.
Βασικά το φύλλο δεν κλείνει μέσα την γέμιση. απλά την περιτρυγιρίζει. Κάτι σαν βαρκούλα? Κάτσε να βρω φώτο να βάλω, και να σας ανεβάσω την Παρασκευή και τις δικιές μου!
Αυτές είναι οι φλαούνες. Οπως βλέπεις η ζύμη είναι μόνο από κάτω και λίγο στα πλάι, ενώ όλο το υπόλοιπο είναι το μίγμα του τυριού!!!!!
Πρέπει να δοκιμάσεις για να καταλάβεις για τί θεϊκό δημιούργημα μιλαμε!!! Φυσικά εννοείτε ότι παίζει ρόλο και η νοικοκυρά!
Βασικα μονο και μονο που τις μυριζεσαι στο φουρνο, σου τρεχουν ηδη τα σαλια.
sourkouna πως το ξέρεις? Εγώ αυτός είναι ο λόγος που θέλω να τις φτιάξω σπίτι!!!! Για να μυρίσει το σπίτι μου φλαούνες!!!!!!!!!!!!!!!!! Αχ αυτή η μυρωδιά....!!! Ειδικά αν βρω και βάλω και λίγο καναβούρι μέσα, σαν τότε που έφτιαχνε η μακαρίτισσα η γιαγιάκκα μου, κόλαση θα γίνει το σπίτι!!!!!!!!!!!!!
sourkouna τώρα είδα το μουντ σου!!!!!!!!!! Είσαι Κυπραία??????????? Τζαι εν το λαλείς τόσες μέρες??? Πόθεν είσαι???? Να βρεθούμεν!!!!!!!!!
Ελα τωρα,επρεπε να το δεις απο το mood?Aπο το σουρκουνα δεν το καταλαβες? :smilegrin:Quote:
Originally posted by polinaki1983
sourkouna τώρα είδα το μουντ σου!!!!!!!!!! Είσαι Κυπραία??????????? Τζαι εν το λαλείς τόσες μέρες??? Πόθεν είσαι???? Να βρεθούμεν!!!!!!!!!
Ειμαι απο Λαρνακα αλλα μενω Αθηνα 9,5χρονια.
Οχι δεν το κατάλαβα...... Καν δεν ξέρω τί συμαίνει σουρκούνα!!!!!!!Quote:
Originally posted by sourkouna
Ελα τωρα,επρεπε να το δεις απο το mood?Aπο το σουρκουνα δεν το καταλαβες? :smilegrin:Quote:
Ειμαι απο Λαρνακα αλλα μενω Αθηνα 9,5χρονια.
Ειναι κατι σαν το Δρακουνα :)Quote:
[[Οχι δεν το κατάλαβα...... Καν δεν ξέρω τί συμαίνει σουρκούνα!!!!!!!