Alma δε χρειάζεσαι να χάσεις 30 κιλά σε καμία περίπτωση, σ'έχουμε δει κι από κοντά! Εγώ πιστεύω με 10-15 κιλά θα είσαι άψογη
Printable View
Alma δε χρειάζεσαι να χάσεις 30 κιλά σε καμία περίπτωση, σ'έχουμε δει κι από κοντά! Εγώ πιστεύω με 10-15 κιλά θα είσαι άψογη
Αχfilippe σε λοατρευωωωω! Ας χασω 15 και δεν θελω τιποτα άλλο!!!!!!
ποσο μ αρεσει που καποιοι εδω γνωριζετσε...εγω ουτε φωτο δεν εχω δει........
dimitroula θα κανονισουμε παλι και θα γνωρισοτυμε ..............Μην σκας !
λογικα ειστε αθηνα ε????
Ναι Αθηνα , αλλα ηρθαν στη συναντηση παιδια και απο άλλες πολεις !
ok περιμενω νεα σας
παντως φιλιππε μου απ αυτο που θεωρει ενας αντρασ καλο εμεις θελουμε συνηθως καμια 10αρια κιλα κατς....κ εμενα 7-10 το πολυ μου λενε ολοι κ εγω θελω 25...ασε που ολοι δεν πιστευουν οτι ειμαι 90 :wow:
91.100 σημερα...η διαιτα κανονικα....μπορει να μου πει καποιος γιατι πηρα???? μουκανει κολπακια η αδιαθεσια????3η μερα σημερα.... τι να κανω???απελπισια.... τα ξαναπαιρνωωωω????????????????????:thu mbdown::thumbdown::thumbdown::puzzled::puzzled::pu zzled:
ωχουυυυ....... χαλαι σημερα.....χαλια! δεν ειμαι καλα!!!!!
έλα Δήμητρα μην ακούω τέτοια!!! Τπτ δεν έχεις πάρει, με αέρα πάχυνες; Κατακράτηση είναι προφανώς...
Χαλάρωσε, αφού ξέρεις πως πας καλά, μην αφήνεις ένα νούμερο να σου χαλάει τη διάθεση
μα φιλιππε μου δεν ξερω.....τρελαθηκα σημερα! κι αν δεν ειναι??? πραγματικα τρελαθηκα! δεν ειμαι καλα ..... τετοιο πεσιμο σημερα???? πως θα παω για προβα???? :(
καλησπερα σας παιδια...
χθες εμαθα οτι τα carefour εφεραν προιοντα και ροφηματα και ειδικα φαγητα της εταιρειας Ατκινς. Μεχρι προτινος τα παρηγγελνα απο την Αθηνα. Χθες ηρθε ο πατερας μου στο σπιτι και μου εφερε προιοντα της σειρας Ατκινς. και μου λεει οτι ηρθαν και στη ΘΕσσαλονικη. Προσωπικα δεν το ηξερα... σας λεω τελευταια φορα ειχα παραγγειλει απο Αθηνα...
Δεν ειναι και φτηνα παντως!!
dimitroula22 αν εισαι αδιαθετη μπορει και να εχεις μεχρι ε κιλα ουπς προς τα πανω . Μη το σκεφτεσαι . Το ειχα παθει και εγω ..........
zoinama ειναι πανακριβα ! 3 ευρω η μπαρα ενδεικτικά ! Μου εχει ξεμεινει ενα αλευρι που καποια στιγμη θελω να ζυμωσω αλλα θυμαμαι οτι ηταν πανακριβο!
ναι μα εμενα ομως ξεκινωντας εγω την αδιαθεσια δεν ειχα κιλα ....τωρα στην 3η μερα πως???γιατι????