Quote:
Originally posted by fofoka
Κορίτσια καλημέρα και από εμένα. Διάβασα τις απόψεις σας και θέλω βοήθεια από τις παλιές! Πήρα και εγω τα Lipotox γιατι ε... εχω και εγω καποια κιλακια παραπάνω....Σήμερα είναι η 7η ημέρα, αλλά η ζυγαριά δεν λεέι να κατρακυλήσει, πρεπει να έχασα 1-1,5 κιλό τίποτα δηλαδή. Στα ρούχα μου δεν καταλαβαίνω την παραμικρή διαφορά. Και να πω ότι δεν τρωω σχεδον καθολου, μονο λιγο σαλατα και 2 φρουτο την ημερα. Τις 2 πρωτες ημερες πήρα μονο τα φακελακια ενω τις υπολοιπες αρχισα και τα χάπια (4 χαπια και 2 φακελακια την ημερα). Τρωω πολύ λίγο εως καθόλου, δεν πειναω βεβαια αλλά λεω οτι αν χασω κιλα θα ειναι απο την αφαγία!!!!!!. Αλλά και παλι τιποτα! Εχει μπλοκαρει τοσο ασχημα ο μεταβολισμός μου ή κανω κατι λ α θ ο ς?????
Πέστε μου την γνωμη σας, φοβαμαι και εγω μην παθω και τιποτα γιατι ειμαι μονη με ενα παιδακι. Παντως νιωθω καλα οχι κομμενη.
ρε συ οταν τρως τοσο λιγο ο μεταβολισμος σταματαει για να μην μεινεις στον τοπο... αν δεν τρως ο μεταβολισμος δεν λειτουργει... για να καψεις λιπος πρεπει να δωσεις στο οργανισμο θερμιδες για να τις καψει...