Quote:
Originally posted by aiglh!
υπερφαγηκο μετα απο πολυ καιρο νιωθω απασιααααα! ξεκινησα με μια απλή σοκολατα ( ελεγα να αποφυγω τα πιτογυρα ), μετα τη σοκολατα ηθελα και αλλη φυσικα και γι αυτο ηπια 1,5 λιτρο νερο για να μην φαω αλλη προγραμματισα μετα να φαω ενα γιαουρτι 500γρ το φαγα, εεεε και μετα τρελαθηκα και πηγα στο ζαχαροπλαστειο και πηρα ενα εκμεκ και ενα σουφλέ σοκολατας και τα φαγαααααααααααα
νιωθω πολυ χαλια :sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::sniff::no::no: :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: :no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::n o::no::no::no: δεν ξερω τι να κανω σκεφτομαι να παρω ντουλκολαξ, αμα παρω θα γλυτωσω τις θερμιδες???αχ βοηθηστε με νιωθω απαισια και δυστηχως σπουδαζω και ειμαι μονη μου... δεν εχω καποιον εδω να μου μιλησιε οτιδηποτε, μαιο αγκαλια :no::no::no::no::no: δενε χω και παρεες χαλια χαλια
Μην το σκεφτεσαι! Οτι εγινε, εγινε! Με το ντουλκολαξ δε θα καταφερεις κατι. Το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις χειροτερα την ψυχολογια σου. Κι εγω αυτες τις μερες εχω ξεφυγει πολυ και νιωθω τυψεις. Αλλα λεω, ταξιδακι ειμαι ας το απολαυσω.