Originally Posted by
Aeon
Από όσο μπορώ να γνωρίζω, καλά πάω, ευχαριστώ, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς.
Παρερμήνευσες, αλλά τι να σε κάνω; Είμαι υπεύθυνος για όσα λέω, όχι για όσα καταλαβαίνεις εσύ/
και εξηγούμαι:
έγραψες ==== > ΕΠΕΙΔΗ κάποιος σε έβαλε διαζειρηση εξουσία δηλαδή μην νομιζεις ότι μπορείς να λες ότι θες υπαρχει και αλλη οδός
==============
σε τέτοια μηνύματα σου αναφέρομαι και υπάρχουν κι άλλα παρόμοια στις προηγούμενες σελίδες. Οταν γράφεις πως "υπάρχει κι άλλη οδός", αν δεν είναι απειλή, τι να σου πω, ρώτα έναν δικηγόρο να στο εξηγήσει μπας και δεήσεις να το καταλάβεις.
Δεν είπα ποτέ ότι εσύ μου έστειλες προσωπικό μήνυμα.
Είπα ότι με απείλησες (...υπάρχει κι άλλη οδός για να λύσουμε το θέμα..... )
Είπα ότι με συκοφάντησες (καθώς έβγαλες διάφορα αυθαίρετα συμπεράσματα).
Είπα ότι με πρόσβαλες (....κάπου έγραψες ότι δεν είσαι για τα μούτρα μου κτλ κτλ)
Κανένα ψέμα όμως! κανένα! κοίτα λίγο το δικό σου μουτράκι που κορόιδεψες ένα ολόκληρο φόρουμ και ακόμη δεν δείχνεις το θαρρος να ζητήσεις συγνώμη.
Ωχου! Ποιο καλάμι μωρέ? Γράφω ένα μήνυμα στη χάση και ένα στη φέξη. Είμαι ο χαμάλης που κάθε μερά μεταφέρω μηνύματα από το ένα φόρουμ στο άλλο, γιατί όλοι γράφουν σε λάθος ενότητα, αδιαφορώντας να διαβάσουν τις 2 γραμμούλες που υπάρχουν σε κάθε ενότητα και εξηγούν που πρέπει να ανοικτεί το εκάστοτε θέμα.
Παρεμβαίνω όσο πιο λίγο μπορώ, δίνοντας το ένα εκατοστό των παρατηρήσεων που θα έπρεπε να δίνω. (και ιδού τα αποτελέσματα).
Που το είδες το καλάμι μωρέ? Τι έργο βλέπεις, αλήθεια? Έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και γράφεις -να το πω ευγενικά- μπερδεμένα πράγματα.
ΥΓ. Προφανώς δεν χωράς άλλο σε αυτό τον χώρο. Θα αφήσω λίγο χρόνο ακόμη γιατί δεν θέλω να έχω την τελευταία λέξη, οπότε να μπορείς -αν θέλεις- να απαντήσεις, είτε σε εμένα, είτε σε άλλους.
Ακολούθως όμως θα διαγράψω το προφίλ σου και κάθε επόμενο που θα εντοπίζει το σύστημα ότι έχεις δημιουργήσει.