σ' ευχαριστώ, αλλά δεν ήθελα να λήξω την κουβέντα και μα την μαύρη αλήθεια όλοι σ' ένα καζάνι βράζουμε!
Απλά η διαπίστωση ότι παλεύουμε τόσο πολύ και περισσότερο με τον εαυτό μας είναι εξουθενωτικό.
Printable View
Φιλε μου, με αυτο που κανεις απλα ανακυκλωνεις τον θυμο σου, πρεπει να νιωσεις ανωτερος απο αυτα που σε πληγωνουν (αδικουν), να συγχωρεσεις (οχι να ξεχασεις) και να προχωρισεις την ζωη σου παραπερα. Επειδη εισαι ο ιδιος μερος του προβληματος δεν εισαι αμερολυπτος, αρα δεν μπορεις να δικαζεις και να εκτελεις. Αυτο που ζητας δεν ειναι δικαιωση αλλα εκδικηση. Η εκδικηση ομως δεν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα αλλα το αντιθετο - θα αποκτησεις και τυψεις...
Ένα ερείπιο, ένα ράκος, στα πρόθυρα της κατάθλιψης και φοβάμαι...έχω μια ώρα καιρό αν είναι κάποιος διαθέσιμος παρά την ώρα να μπορέσει να μου δώσει λίγη δύναμη ώστε να μπορέσω να πάω στη δουλειά μου ας το κάνει...αν βέβαια προλάβω κι εγώ να δω αν έχω απάντηση γιατί πρέπει να ετοιμαστώ μπορώ δε μπορώ...
Τι να κάνουμε φίλε? όλο να κλαίμε τη μοιρα μας? τουλάχιστο όσο μπορουμε τα επόμενα χριστουγεννα να είναι καλύτερα απ τα περσινα κι απ τα προπέρσινα. ας μη εχουμε ψευτικες ελπίδες ότι του χρονου θα ρθει το πα΄νω κατω, απλα να μαστε καπως καλύτερα σε σχεση με φετος.
Κτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο όσο θες, δεν αλλάζει τιποτα, απλά μετα την γκαφα δίνεις την υποσχεση στον εαυτο σου και παλευεις να την τηρησεις, την επομενη φορα να το χειριστω καλύτερα ώστε να χω πιθανοτητες.
Πολύ θυμωμένη. Όπως γενικά αισθάνομαι εδώ και καιρό. Για πολλά πράγματα, που μπορεί να φαίνονται αλλιώτικα και η προέλευσή τους και ο τομέας τους διαφορετικός, αλλά έχουν κοινές συνισταμένες.
οτι να'ναι με μπολικο καθολου. βαρεθηκα, σας βαρεθηκα, δε σας μπορω. τα λεγαμε κι επι πανεπιστημιου οδο, τα λεγαμε κι οπου αλλου, κρατηστε το παρεακι ζωντανο, μα χωρις εμενα. τσιου τσιου γιατι απο iq ραδικιου.
μετα απο πολυυυυυ καιρο νιωθω θυμωμενη... σε κανα 20λεπτο θα εχει περασει και αυτο...
..αφού είναι περαστικό δεν πειράζει. Πάντως εγώ αισθάνομαι ωραία, γιατί είχαν μείνει λίγα παχυντικά σαρακοστιανά και
σε λίγο θα τα τσακίσω. Ωχ μπουμπουνίζει τώρα! Χτες χιόνι, σήμερα κατακλυσμός. Πού πάμε ωρέ!!!!!!!!!!!!!!!
Με βλέπω μες τον ρομαντισμό πάλι απόψε με τα σπαρματσέτα, αν κοπεί το ηλεκτρικό...
Αισθάνομαι πως χρειάζομαι μια καλή, ζεστή, απαλή γυναίκα να με παρηγορήσει.
ενα μπαφο η Βιολετα, τσιγκολελετα, τσιγκολελετα, λολ. εχουν παγωσει κι εμενα τα χερια μου απ'το κρυο, μου εχει στριψει τελειως κι απ'τη μοναξια, καλα παμε, καλα ειμαστε, θα αντεξουμε σιγουρα μεχρι το 2015. πιο μετα δεν εχει.