ωχ φτωχε μου φίλε...εχεις ευθυνη στον εαυτο σου να ξεκαθαρισεις την κατασταση αφου σε βλαπτει τοσο.
Printable View
σκεφτομαι οτι δεν θα βρω ποτε ηρεμια ως φαινεται
Πως οι μέρες και οι νύχτες περνάνε και εγώ απλά το αφήνω να συμβαίνει.
αφου καθε μερα εχουμε ολοστρογγυλο ηλιο γιατι να μην εχουμε κ καθε νυχτα ολοστρογγυλο φεγγαρι το φιλοσοφω.. :-)
Σκέφτομαι ότι πρέπει να ηρεμήσω δηλαδή να μου περάσουν τα νεύρα και να χαλαρώσω γιατί αύριο έχω πάλι δουλειά...πόσο θα ήθελα να γινόταν να μην πήγαινα τη συγκεκριμένη μέρα...θα μου έκανε καλό για όλη την εβδομάδα...
και εγω σημερα αποφασισα να τεμπελιασω, ειμαι καλα... ηρεμη ..σημερα ειναι μια καλη μερα ευτυχως, θα εχω μια κουραστικη εβδομαδα και αποθηκευω δυναμεις!
Τελευταία μπαίνω σε μια σελίδα όπου δε χρειάζεται να κάνει κάποιος προφίλ για να ψάξει αυτό που θέλει.Εχω ζητήσει κοπέλες για απλή επικοινωνία μέχρι σεξ και σε όλες τις αγγελίες είχα απαντήσεις αλλά μόνο απο γυναίκες που βρίσκονται Αθήνα.Ανεξάρτητα που δεν έγινε κάτι..Και αναρωτιέμαι...Μόνο οι Αθηναίες δε φοβούνται να κάνουν γνωριμίες μέσω ίντερνετ;
ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΟΠΔΕΙΞΕΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΓΤ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΤ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΗΠΗΡΧΑ ΜΑΖΙ
ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΛΗ ΑΟΠΛΑΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
ΓΤ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΡΩΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝΕ ΓΙ ΑΥΤΑ
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
ΔΙΩΞΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΗΡΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ
ΝΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΙ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ
ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ
ΚΑΙ ΣΕΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΛΑΤΕΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝΕ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ
ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΙΜΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΙΔΕΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
Για άλλη μια φορα, σε μια βραδινή βόλτα.. βλεπω μπροστα ενα τυπο με ΣΟΒΡΑΚΟ (τυπου μποξερακι, χρώμα πορτοκαλί!!!) και ΠΑΝΤΟΦΛΑ!
ΕΜΕΤΙΚΟ, Θα προτιμούσα να δω τον ταρζάν!
Δυστυχώς άμα δεν σε σηκώνει πλέον το κλίμα σηκώνεσαι και φεύγεις! Θα υποστείς όμως τις συνέπειες έλλειψης αυτών που είχες εκει και τώρα θα σου λειπουν.
Οι ανθρωπινες σχέσεις ειναι πολύ δύσκολες γι αυτους που δεν εχουν το χάρισμα τους στο αίμα τους. Και όσοι δεν το έχουν ας εφαρμόζουν το μακρια κι αγαπημένοι, μόνο που θα τους γονατίζει η μοναξιά. Επιλέγουν είτε τις προστριβές με μια υποτυπώδη παρέα είτε τη μοναξιά.
Το να σηκωθείς να φυγεις δεν ειναι δυσκολο από πλευρας μέσων. Τα μεσα υπάρχουν. Το ζήτημα ειναι σ όλα τα άλλα. Επειδη με το που εφυγες δεν παει να πει πως αλλαξες ως άνθρωπος, ιδίως από πλευρας διαπροσωπικών σχέσεων.
Και αμα μια διαπροσωπική σχεση εξελιχθηκε στραβα δύσκολο να επανέλθει, ιδίως αν η αλλη πλευρα επιμένει.
Αυτοι που εχουν προβλημα διαπροσωπικών σχεσεων εύκολα φευγουν από τόπο σε τόπο και δυσκολα αποδεχονται ότι καπου πάνε για να μεινουν οριστικά.
ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΟΠΥ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ
ΜΕ ΣΗΜΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΟΚΑΦΕ ΠΙΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΓΤ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΡΟΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΡΟΛΟΥΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
ΓΙΑ ΡΟΛΟΥΣ ΦΙΛΗΣ ΓΙΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ
ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΞΑΝΑΛΕΜΕ
ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΡΟΛΟΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΟΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ ΡΟΛΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ ΡΟΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ
ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΛΑΝΗΜΕΝΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΜΕΤΑ ΠΑΤΕ 30 ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΕΝΗΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΗΛΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕ ΔΕΙΚΤΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΝΑ ΟΥΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΞΕΡΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΓΤ ΕΤΣΙ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΝΑΜΕΝΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΓΤ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ
Ο ΤΡΑΖΑΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΘΑ ΣΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ