84.5 μυικο καθαρο ελλπιζω! εχω χασει κ αλλους ποντους αλλα ανεβηκε η ζυγαρια!
Printable View
84.5 μυικο καθαρο ελλπιζω! εχω χασει κ αλλους ποντους αλλα ανεβηκε η ζυγαρια!
σημερινη μετρηση ... 78κιλά (συνολικη απωλεια απο τη περασμένη πεμπτη -3κιλα !!!)
keep walking !!!
ΘΕΕ ΜΟΥ! ΤΕΛΕΙΑ....!3 ΚΙΛΑ;;;; ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡʼΒΟ ΚΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ ΑΙΑΙQuote:
Originally posted by ria
σημερινη μετρηση ... 78κιλά (συνολικη απωλεια απο τη περασμένη πεμπτη -3κιλα !!!)
keep walking !!!
ΜΠΡΑΒΟ.
tidekpe... σε ευχαριστω πολυ πολυ πολυυυυυυυ :) δυστυχως εχω πολυυυυυυυ δρομο ακομη !!!
Καλησπέρα και απο μένα...
75 (-3,4 απο 12/2)
ρια μου ακολουθεις καποια συγκεκριμενη διαιτα?Quote:
Originally posted by ria
keep walking !!!
Έκανα για 6 μέρες μια "χημική δίαιτα" και μετά άρχισα διατροφή.
lia_lia bravo!!!!!
irenep ναι , ετσι ξεκινησα με διατροφη... αλλα ουσιαστικα απλως μαζευτηκα .... γιατι το περασμενο 3ημερο ηταν φωτια ...μονο τη διατροφη δεν εκανα!! Τωρα προσπαθω παλι να ακολουθησω προγραμμα...
-300gr... καθε φορα ολο και λιγοτερο...
Έφαγα εχτές όντας απογοητευμένη που δεν χάνω και ζυγίστηκα 700 γρ συν!Κάτι δεν πάει καλά με το σώμα μου.......................................Δε� � αντέχω άλλο..
δεν γινεται να πηρες 700 γρ λιπους μέσα σε μια μερα
χαλάρωσε και βαζε μεσοπροθεσμους στοχους, η απωλεια κιλών φαινεται καθε μηνα και οχι καθε μερα.
Δεν ξέρω αν ήταν λίπους, πάντως τόσα πήρα. Τώρα εξηγείται γιατί δεν έχανα. Απλώς δεν έπαιρνα. Και να πεις ότι έφαγα πάνω από 2500 θερμίδες! Ούτε τόσες δεν έφαγα. Κάνω ένα μήνα τώρα δίαιτα, και έχω χάσει συνολικά κάτω από 2 κιλά μαζί με τα 700 γρ που πήρα σήμερα.
κουιζ:
2 κιλά το μήνα, πόσα ειναι το χρονο?
Δεν θέλω να χάνω με τόσο αργό ρυθμό,προτιμώ να μην κάνω καθόλου δίαιτα.
αν με καθολου διαιτα μπορεις να εισαι το καλοκαιρι στα 75 κιλά τοτε σου συνιστω ανεπιφυλακτα να σταματησεις τη διαιτα.
Αν χάνω τόσο αργά πάνε οι στόχοι μου. Δεν έχω το κουράγιο να πιέζομαι τόσο πολύ. Είπαμε δίαιτα,αλλά όχι και ένα χρόνο. ʼσε που έτσι, δεν προλαβαίνω να χάσω έως το καλοκαίρι 12 κιλά.
τι ηλικια εχεις?
θα στο πουν και οι άλλες, με διαιτα καμια δεν καταφερε τιποτα (αλλιως δεν θα ημασταν εδω τωρα)
το θεμα ειναι ο τρόπος ζωης σου να αλλαξει. να μαθεις να τρως σωστα και στις σωστες ποσοτητες.
δεν εγινες σε 2 μηνες 89 κιλα, μην περιμενεις επομένως να τα χασεις σε 2 μηνες.
το θεμα ειναι να χανεις λιπος και οχι υγρα και μυικο ιστο
το θεμα ειναι να δειχνεις πιο ωραια και οχι να ζυγιζεις λιγοτερο.
Wait.
Τι εννοείς με δίαιτα καμμία δεν κατάφερε να χάσει κιλά; Αυτό δεν είναι η δίαιτα; Η αλλαγή τρόπου ζωής, να μάθεις να τρως σε σωστές ποσότητες. Δεν περιμένω να τα χάσω όλα μου τα κιλά σε δύο μήνες. Αλλά και πάλι αν σου πω πως σε δύο εβδομάδες πήρα τέσσερα κιλά; Είναι λογικό; Στα άλλα συμφωνώ, αλλά είναι αλληλένδετα, δλδ άμα ζυγίζεις λιγότερο, θα δείχνεις πιο ωραία.
26 είμαι.
μακροπροθεσμα καμια δεν καταφερε να χασει κιλα με διαιτες ετσι οπως το βλεπεις εσυ τωρα.
πολυ απλο, θα χασεις 5 κιλα ως το Πασχα, το πασχα τρως σαν βοδι, επιστρεφεις εκει που ησουν και πριν το καλοκαιρι λες "πρεπει επεειγοντως να χασω 14 κιλα" και φτου κι απ την αρχη.
και σε καθε κυκλο φορτωνεσαι 2-3 κιλα και παλι απ την αρχη και καθε χρονο ζυγιζεις περισσοτερο.
ρωτα τις αλλες να στο πουν μια που ακουγεσαι μικρουλα
4 κιλα αν πηρες υγρα, αν περιμενες περιοδο κλπ ειναι πολυ πιθανον, οσο ευκολα τα πηρες ομως τοσο ευκολα τα χανεις γιατι δεν ειναι λιπος.
Αν ζυγιζεις λιγοτερο δεν δειχνεις απαραιτητα καλυτερα, πρεπει να μετρας το ποσοστο λιπους καλυτερα. Και μαντεψε! οι χαζοδιαιτες δεν μιλουν για λιπος παρα μονο για κιλα γιατι δεν κανουν τιποτα για να φυγει το λιπος.
Γνωμη μου ειναι να αρχισεις το διαβασμα (αν ξερεις αγγλικα) και θα προσπαθησω να βρω κανα 2 e-books Να στα στειλω.
Αλλα να παρεις αποφαση πως η διατροφη ειναι κατι που πρεπει να προσεχεις για παντα, οχι χανω βιαστικα 5 κιλα και μετα χαλαρωνω.
ʼμα πήρα τέσσερα κιλά σε υγρά και από αυτά ουσιαστικά έχασα μέσα σε έναν ολόκληρο μήνα, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν χάνω με τίποτα. Εξάλλου δεν αποκλείεται γιατί 1,5 κιλό το έχασα στην αρχή, τις πρώτες 5 μέρες. Όταν περιμένουμε περίοδο, παίρνουμε μεν κανα κιλό αλλά μετά το χάνουμε. Είναι οκ αυτό. Τα τέσσερα κιλά όμως δεν τα πήρα όταν περίμενα περίοδο, έτσι είναι το σώμα μου, ίσως φταίει που έχω υψηλή προλακτίνη. Τα παίρνω πολύ εύκολα και τα χάνω πολύ δύσκολα. Όσο για τις δίαιτες, μόνο με δίαιτες χάνονται τα κιλά. Και αυτό το για πάντα πολύ με κουράζει.
παραιτουμαι.
ακολουθα αυτο που σου λεει το μυαλο σου.
και φυσικα μπορεις παντα να θεωρεις οτι υπαρχουν καποιες υπερτερες δυναμεις που οδηγουν μονο εσενα στο να μη χανεις κιλα ενω ολοι οι άλλοι μπορουν και τα χανουν ευκολα.
Σου εξήγησα το λόγο που δεν χάνω. Δεν είπα ότι υπάρχουν υπέρτερες δυνάμεις που δεν χάνω, όμως είναι η αλήθεια ότι δεν χάνω.
Για να περιμένεις να χάσεις βάρος και να τρως 2500 την ημέρα, πρέπει να είσαι πανύψηλος, να ζυγίζεις
πάνω απο 100 κιλά, ή πρεπει να γυμνάζεσαι συστηματικά.
Οταν κάθεσαι , είσαι γυναίκα, είσαι 87 κιλά και θέλεις να χάσεις βάρος ΔΕΝ πρέπει να πέρνεις πάνω από 1400 θερμίδες την ημέρα.
(για να μη σου πω και λιγοτερες)
Διαφορετικά απλά συντηρείς το βάρος σου και αν φας λίγο παραπάνω παίρνεις κιόλας.
Επίσης σημαντικό είναι και το είδος της τροφής όχι μόνο οι θερμίδες.
Οι άνθρωποι που κάνουν δίαιτα και δεν χάνουν βάρος είναι πάρα πολύ λίγοι,
και φυσικά αυτό ρυθμίζεται αν υπάρχει πρόβλημα.
Αυτοί που δεν χάνουν βάρος είναι αυτοί που τρώνε.
Δεν περίμενα να χάσω με τις 2500 φυσικά. Που δεν ήταν και τόσες, λιγότερες. Απλά περίμενα να πάρω 100,200 γρ άντε 300! Όχι 700!! Σε μια μέρα 700 είναι παράλογο!!! Δεν συμβαίνει σε κανέναν οργανισμό, εδώ λέμε για να χάσεις πρέπει να παίρνεις 1100 θερμίδες λιγότερες την ημέρα, το ίδιο και για να πάρεις θες τόσες περισσότερες! Αλλά για μια βδομάδα όχι μέσα σε μία μέρα! Και που ξέρεις μάλλον είμαι μέσα σε αυτούς τους λίγους αφού εγώ δεν έτρωγα, έκανα δίαιτα. Με 1400 θερμίδες, ναι. Και λιγότερο έκανα. 1300.
μαλλον εισαι μεσα στους πολλους που θεωρουν οτι καποιοι άλλοι φταινε για τα προβληματα τους: κυβερνηση, γονιδια, γονεις, Εβραιοι, Ελοχιμ
αυτα που λες δεν εισαι η πρωτη που τα λεει.
Καλά εντάξει ότι πεις. Χάνω και δεν το ξέρω. ΡΕ δεν πάμε καλά σε αυτό το site. Θα μας τρελάνουνε κιόλας. Καλά για βοήθεια ούτε λόγος.
Βοηθεια εννοεις τα ωραια λογια που χαιδευουν αυτια?
Αυτα πηγαινε σε κανα Bodyline να τα ακουσεις
να σου παρουν κι ενα σκασμο λεφτα για να ου πουν πραγματα που ποτε δεν θα σε βοηθησουν
Εδώ το site λέγεται "όταν η τροφή γίνεται εχθρός, αναζήτησε ένα φίλο". Αν ζητάς να την πεις σε κάποιον, αναζήτησε άλλο site, δεν κάνει αυτό για σένα, ούτε εσύ για τους άλλους που μπαίνουν μέσα. Εδώ μέσα λέμε τα προβλήματά μας. Αν ήταν όλα ρόδινα, θα κάναμε τη δίαιτα και θα τελειώναμε. ʼιντε
επιθετικοτητα κοπελια?
κι ολα αυτα επειδη σου ειπα οτι την ειδες λαθος?
μαλλον εσυ δεν καταλαβες σε τι σαιτ εχεις μπει.
μιλαμε για διατροφικες διαταραχες και οχι πως θα χασουμε γρηγορα τα κιλα μας.
και αν κατι κάνεις λαθος οφειλουμε να στο επισημανουμε.
Εγώ έχω επιθετικότητα ή εσύ; Που αμφισβητείς τα λόγια μου; Τι ακριβώς είδα λάθος; Ότι δεν χάνω; Γρήγορα είναι ένα κιλό το μήνα που χάνουν όλες οι κοπέλες; Βρε άντε παράτα μας.
"ʼιντε "
"Βρε άντε παράτα μας. "
κατσε να απαντησω στα γρηγορα πριν με διαολοστειλεις με τη φορα που πηρες
απ την αρχη ειπα οτι 2 κιλα το μηνα ειναι καλα.
κι εσενα δεν σου αρεσε.
γιατι θες να κανεις τη διαιτα να τελειωνεις και να επιστρεψεις στην προτερη διατροφη σου
αυτη που σε εφερε στα 89 κιλα
και μετα μου λες οτι ολα τα κανεις σωστα.....
Κοίτα κοπέλα μου 4 κιλά το μήνα είναι ήδη πάρα πολύ δύσκολη και επίπονη διαδικασία για μένα, αλλά το δέχομαι γιατί αυτός είναι ο ρυθμός που χάνεις. Τώρα να κάνω ένα μήνα δίαιτα και να χάνω μόνο 2 κιλά και αυτά να είναι υγρά, ε αυτό πάει πολύ. Παρηγοριά χρειάζομαι, γιατί είμαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όχι φωνές.....
αν με την παρηγορια μπορεσεις να κανεις δουλεια ακολουθωντας λαθος τακτικη να σε παρηγορησουμε
αλλα υπαρχει κατι που λενε οι παλιοι... κατσε να δεις... "παρηγορια στον αρρωστο..."
και δεν συνεχιζει "μεχρι να γινει καλα" αλλα καπως αλλιως.....
που σημαινει οτι παρηγορεις καποιον που δεν μπορει να κανει κατι για να αλλαξει την κατασταση του.
οσο για τις φωνες, δεν θυμαμαι να ειμαι εγω αυτη που ειπε "αιντε" και "παρατα μας" και αλλες ωραιες κουβεντες.
Καταρχάς, η λάθος τακτική ποιά είναι; Εσύ ξέρεις; Τι μπορώ να κάνω για να αλλάξω την κατάστασή μου και δεν το κάνω; Και δεύτερον εσύ ξεκίνησες με το να μου κάνεις την έξυπνη τη στιγμή που έχω ανάγκη από βοήθεια.
@lbp
νομίζω ότι έχει παρεξηγήσει τα κορίτσια, κανείς δεν έχει κακή πρόθεση!
ωστόσο μισό κιλό λίπους=3500 kcal (και περισσότερο) και αυτό το λέει η βιοχημεία! οπότε για να πάρεις 700g λίπους πρέπει να φας 5000 περίπου θερμίδες χωρίς να δουλέψει καθόλου ο βασικός σου μεταβολισμός (αναπνοή, ροή αίματος, παλμοί καρδίας) κάτι που δεν είναι εφικτό
φυσικά, δε χάνουν κιλά όλοι οι οργανισμοί με τον ίδιο τρόπο
αλλά αυτό το +700 που είδες είναι πλασματικό και δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι!
καλή συνέχεια
Δεν νομίζω ότι δεν έχουν κακή πρόθεση όταν μου λένε δεν θέλουν να μου χαιδεύουνε τα αυτιά και άλλα τέτοια και χειρότερα! Πως είναι πλασματικό, αφού εκεί είναι, δεν φεύγουν αυτά τα κιλά, το ξέρω γιατί είχα χάσει και τα ξαναπήρα μέσα σε δίαιτα, με αποτέλεσμα να μείνω στάσιμη! Εδώ ρε παιδιά σας λέω γεγονότα, κάνω δίαιτα και απλώς δεν παίρνω, τρώω λίγο παραπάνω και παίρνω πάνω από μισό κιλό! Θα τα αμφισβητήσουμε κι αυτά;
"Δεν νομίζω ότι δεν έχουν κακή πρόθεση όταν μου λένε δεν θέλουν να μου χαιδεύουνε τα αυτιά και άλλα τέτοια και χειρότερα!"
νομιζεις οτι εχουμε κακη προθεση? να κερδισουμε τι?
κακη προθεση εχουν οσοι σου πουλανε φουμαρα για να σου παρουν τα λεφτα.
Μπορεί να έχεις όρεξη για αντιπαράθεση, τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα λόγια σου. Εγώ τουλάχιστον δεν θεωρώ καλό ένα άτομο που πετάγεται όταν ο άλλος έχει το πρόβλημά του.
δεν αμφισβητώ τίποτα από όσα λες
και δεν έχω να προτείνω κάτι
απλώς, για το τελευταίο γεγονός που αναφέρεις (τα 700g σε μία μέρα ακόμα και με ατασθαλίες) έχω τις αντιρρήσεις μου. μπορεί να το έδειξε η ζυγαριά, συμφωνώ αλλά δεν είναι λίπος!
μικρό ποσό ίσως είναι λίπος αλλά το περισσότερο είναι υγρά
εύχομαι να βρεις κάποια λύση και ενημέρωσέ μας γιατί και εγώ πιστεύω ότι χάνω αργά
ναι πουλακι μου.
οταν καποιος εχει το προβλημά του και βλεπω οτι παει προς τη λαθος κατευθυνση το μονο που πρεπει να του πω ειναι "μπραβο!! καλα πας!!!!"
αυτο το θεωρεις σωστο?