ʼσε με ʼβα και σήμερα με πιάσανε και κάτι λιγούρες και δεν ξέρω κατά που να κάνω! Τσίμπησα λίγους ξηρούς καρπούς ήπια και το κεφίρ μου και θα σκάσω!
Printable View
ʼσε με ʼβα και σήμερα με πιάσανε και κάτι λιγούρες και δεν ξέρω κατά που να κάνω! Τσίμπησα λίγους ξηρούς καρπούς ήπια και το κεφίρ μου και θα σκάσω!
Αποστολή εξετελέσθη
* Να μαγειρέψω λαχανόριζο - τσεκ
* Να ανάψω το τζάκι - τσεκ
* Να ανοίξω θερμοσίφωνα - τσεκ
* Να πλύνω τα πιάτα - τσεκ
Ο πασάς έφαγε και χαϊδεύει την κοιλίτσα του ευχαριστημένος :lol::lol::lol:
ναι ναι έχω γίνει μίας πρώτης τάξεως νοικοκυρά :lol::lol::lol::lol:
καλά αν αρχίσουμε να μιλάμε για τις απογοητεύσεις στον τομέα αυτό θα καταντήσουμε τον οίκο όντως Αμέρικαν Μπαρ! Θα βάλουμε και ένα κόκκινο μεγάλο "Χ" "ακατάλληλο για ανηλίκους" έξω από το τόπικ και μετά μας βλέπω για διαγραφή :lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by break
Ava τουλάχιστον σου έτυχε χλιαρή απόδοση που να σου τύχαινε ένας "γίγαντας" κ όχι τίποτα άλλο κ όλο έλεγε κ έλεγε............................κ τελικά κάτι σαν kinder έκπληξη,ογκώδες το αβγό κ το δώρο σκέτη απογοήτευση............................ ....:lol::lol::lol::lol:
Τουλάχιστον εμένα δεν ήταν γίγας! Με γίγαντα, φαντάζομαι ότι η απογοήτευση θα ήταν "γιγάντια"!
Αυτό που έκανα τότε, στη μέτρια απόδοση και δεν με τιμά καθόλου ήταν ότι όταν προσπάθησε για νιοστή φορά να κάνει τα δέοντα του είπα, άστο, δεν είναι η μέρα σου και γύρισα πλευρό. :flaming:
Δεν σας προλαβαινω!Σοκολατες,αντρε ς,σεξ,λαχανορυζα.....
δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι για ολες!Τη Γιωτα μαλλον τη βολευω με μαυρη σοκολατα.....
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Δεν σας προλαβαινω!Σοκολατες,αντρε ς,σεξ,λαχανορυζα.....
δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι για ολες!Τη Γιωτα μαλλον τη βολευω με μαυρη σοκολατα.....
Γλαύκη μια χαρά βόλεψες δύο για σήμερα στέλνουμε την σοκολάτα στην Γιώτα και τον μάναρο στην ʼβα και καθάρισες για απόψε όσο για εμένα με αφήσατε μονάχη μου απόψε και τα έκανα μαντάρα!
Ο απολογισμός:
1 κομμάτι κεικ
2 σοκολατάκια υγείας
1 μπουκιά παστέλι
και ήπια και ενα ποτηράκι γάλα για να ξεδιψάσω στο τέλος
μην με αφήνετε μόνη μου είμαι επικίνδυνη! Έγραφα έγραφα μία απάντηση δεν έπερνα τι να κάνω και εγώ γλυκιά κουβέντα δεν άκουσα πήγα στο κέικ :o::no:
Εμένα πάντως σε γάλακτος μου κάνει...Δε νομίζω να βολεύτηκε η Γιώτα!
Πωλίνα,μήπως το να κάνεις τα κάτωθι μπισκότα σου ξυπνήσει και πάλι το ενδιαφέρον για τη ζαχαροπλαστική;
Έκανα μία ανασκαφή σε κασέτες του παρελθόντος, δεκαετίας '80 και βρήκα μία με τις μουσικές ταξιαρχίες. Τι άκουγα!
Μέσα σε όλη αυτή τη φοιτητική μου μνήμη βρήκα αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=7jm7xTXglmo
Θυμήθηκα τότε, που ήμουν παιδάκι, επαναστάτρια του κ%λου, που βολτάριζα στη Ροτόντα και στην πλατεία Ναυαρίνου, τότε που ήμουν νέα...
Όλα αυτά είναι βλακείες. Στην πορεία ενηλικιώθηκα και όταν τόλμησα να ξαναπάω σε αυτή την πλατεία την είδα τίγκα στα πρεζόνια και με έπιασε θλίψη. ʼλλο να παίρνεις κάτι για τη φάση και άλλο να είσαι λιώμα και να είσαι επικίνδυνος για τους γύρω σου. Λυπήθηκα πολύ..
Επιτέλους μόλις έκλεισα τηλέφωνα για σήμερα και θα καθήσω να φάω,παρέα με την Αφροξυλάνθη!
"Δωρητής σπέρματος" με τη Τζένιφερ ʼνιστον ο τίτλος της ταινίας,που από ώρα άρχισε στη Νόβα.
Κάτι θέλει μήπως να μου πει; Καληνυχτούδια ομορφόκοσμε!
Κάνω αναδρομή στο παρελθόν...
Είμαι πάλι, 18 χρονών, τριγυρνάω στη Θεσσαλονίκη του τότε..
http://www.youtube.com/watch?v=2NTdRCTL400
Ορίστε τι θυμήθηκα. Δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο..
Η Ναταλί θα πει πως ναι, φαντάζομαι...
http://www.youtube.com/watch?v=PfmNVLFCUAM
Αυτή είναι καλυτερη εκτέλεση