Ναι κατάλαβα....άρα το παλέψατε μάλλον, δεν το πήγατε αμέσως για ευθανασία.....
Ναι έχω σκύλο ...
Printable View
Ναι κατάλαβα....άρα το παλέψατε μάλλον, δεν το πήγατε αμέσως για ευθανασία.....
Ναι έχω σκύλο ...
Οχι , βρε , σιγα τα ζαναξ , συνηθεια ειναι , και μεχρι 18/μερα εχω φτασει με κοκτεηλ κρασι , και απλα εριξα υπνακον βαθυν ομως , αλλα χαπια δεν παιρνω , αυτα ξερω , αυτα εμπιστευομαι ......................τα παυσιπονα ειναι επικινδυνα , οπως και τα ' αθωα ' ντεπον , σου διαλυουν το σηκωτι ........
Γενικά πιστεύω έχει δίκιο η κύκνος, οτιδήποτε μπορεί να είναι επικίνδυνο στην κατάλληλη ποσότητα...και τα φάρμακα σε μεγάλες δόσεις λένε ότι αλλάζουν και μεταβολισμό, οι μεταβολίτες του ντεπόν δηλαδή σε διαλύουν, όχι το ντεπόν...ε μην φοβόμαστε να πίνουμε και ντεπόν και το ρίξουμε στα ζάναξ....
................
Μέχρι ένα σημείο ήταν καλά, βέβαια με παρακέντηση ανά τακτά διαστήματα όμως από κάποιο σημείο και μετά το υγρό στον πνεύμονα συγκεντρωνόταν πολύ πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες φορές κι επηρεαζόταν η αναπνοή του και δεν ήθελε να φάει οπότε αρχίσαμε να σκεφτόμαστε την ευθανασία αλλά είχε προχωρήσει πολύ μάλλον...Είναι οδυνηρό να το θυμάμαι αλλά από την άλλη ανακουφίζομαι και λίγο όταν θυμάμαι τις στιγμές που είχαμε περάσει μαζί...
Τι χρώματα έχει επιτρέπεται να ρωτήσω; Προσπαθώ να τον φανταστώ... :) Είχα κι εγώ μια ημίαιμη σκυλίτσα παλιά...
Ρώτα με για τις τρίχες του καλύτερα και αν μαδάει.............
Εσύ είπες έχεις γάτα ε?
Ναι, έναν γάτο που μαδάει όπως λες κι εσύ αλλά είναι καλή παρέα ειδικά όταν μένω μόνη όπως τώρα που έφυγαν όλοι...(ευτυχώς τουλάχιστον προς το παρόν είμαι ήρεμη, όχι σαν χθες) Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι είναι ηλικιωμένος και δεν ξέρω πόσα χρόνια θα ζήσει ακόμα...
Σκέφτομαι ότι όσα βιώνω δε θα περάσουν ποτέ.
Δεν θέλουν άλλο οι γονείς μου δυστυχώς... :(
Λίγο παλιότερα σκεφτόμουν κι εγώ ότι αν φύγει κι ο Τζέρυ δεν θέλω άλλο λόγω του πόνου της απώλειας που τον έχω βιώσει πολλές φορές μιας και μεγάλωσα με γάτες αλλά νομίζω πως άλλαξα γνώμη, πιστεύω πως θα δυσκολευτώ χωρίς κανένα ζωάκι...
Καλό μήνα να έχουμε! Μακάρι να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο...