Originally Posted by
Ξωτικό
θα σου εξηγησω εγω.
κατα πρωτον αν ηταν διαπιστωση δεν θα ελεγα οτι κλειδωνεται εως νεωτερας.Αυτο λεγεται μαλλον εντονη υποψια.
Κατα δευτερον, η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να προστατευονται τα μελη του φορουμ απο τυχον τετοια φαινομενα τρολλ. Και εξηγω: οταν διαπιστωνεται οτι θεμα τοσο σοβαρο οπως η αυτοκτονια η γεγονοτα βιασμου κλπ ειναι πλακα για να διασκεδασει καποιος με το ψυχικο δωσιμο των μελων στο υποτιθεμενο προβλημα του, τοτε τα μελη σταδιακα αναισθητοποιουνται. Αποτελεσμα ειναι οταν υπαρξει οντως θεμα τετοιο, να απεχουν τα μελη απο συμβουλευτικη και υποστηριξη του οντως εχοντος προβλημα.
Εδω λοιπον η συνειδηση μου μου επιβαλλει να προστατεψω την καλη προαιρεση των μελων που θελουν να βοηθησουν, και τελικα ισως επειδη ειναι θυματα κοροιδιας καποιου τρολλ, γινουν σκληροκαρδα.
Ετσι και για προληπτικους λογους κλειδωθηκε, εωςοτου ο αντμιν διαπιστωσει οτι δεν προκειται για τρολλ.
Ελπιζω ΤΩΡΑ να καταλαβες.
τελος, και μιας και φαινεται καθε φορα ποιος κλειδωνει το θεμα, αν ηθελες να μαθεις τον λογο, θα ηταν λογικοτερο να εστελνες πιεμ σε μενα μιας και ειμαι η μονη που θα μπορουσα να απαντησω εφοσον εγω το κλειδωσα. Ευτυχως δλδ που μπηκα εδω και ειδα το ερωτημα σου. Αν δεν εμπαινα, θα εμενες με την απορια. κριμα και αδικο θα ηταν.