Δεν καπνίζουν κιόλας οι άτιμοι! Εγώ του είπα ότι καπνίζω αλλά στη δουλειά εννοείται ότι δεν θα καπνίζω. Στην αρχή βέβαια γιατί μόλις γνωριστούμε θα βγαίνω έξω για κανένα τσιγαράκι χιχιχιχι.
Printable View
Δεν καπνίζουν κιόλας οι άτιμοι! Εγώ του είπα ότι καπνίζω αλλά στη δουλειά εννοείται ότι δεν θα καπνίζω. Στην αρχή βέβαια γιατί μόλις γνωριστούμε θα βγαίνω έξω για κανένα τσιγαράκι χιχιχιχι.
καληνύχτα Κατερινιώ μου! Τζινάκια πολλά!
Καληνύχτα Κατερίνα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Τζινάκι δεν πειραζει που δεν είπες τιποτα για τον διαβήτη στο κατω κάτω της γραφής είναι μερος του εαυτού σου.... σου ευχομαι μεσα από την καρδια μου να την παρεις την δουλεια!!
Λιλάκι αξιο τεκνο!!!! αντε και καλο ΣΚ!!! δεν χρειαζεται να βιαζεσαι.... μετρα αναποδα τωρα 3 και σήμερα!!!
Καλλιοπιτσα τι έχουμε???? είσαι από αυτές τις μανούλες που οι νυφες δεν?????? και δεν σε είχα!!!! (look who is talking!!! να δω τι θα κάνω εγω αμα μεγαλώσει λίγο ο κανακάρης μου....)
Αφες τι κάνετε???? Σας ζηλεύω η σχεση που έχετε είναι μοναδική!!
Το Ναταλάκι τι έγινε??? μας κρατάει μούτρα???? ΝΑΤΑΛΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!
Η Γλαυκη εχει πήξει στην δουλεια και δεν εχει μπει καθόλου????
Οι υπόλοιπες της παρεας???
Νέα από το Πωλινάκι εχουμε???
Τα δικά μου γρήγορα γρήγορα:
Πονάει το χέρι μου... η τενοντιτιδα ξαναχτύπησε την πόρτα... είχε μερικά χρονια να με επισκεφθεί και η βιζιτα προβλεπω να είναι αρμενικη....
Πήγα διαιτολογο.. της εξηγησα την κατάσταση που βρισκομαι με το παιδι και την δουλεια κλπ... το προγραμμα μου το προσάρμοσε όσο περισσότερο μπορουσε η γυναίκα για να μου κανει την ζωή μου πιο εύκολη
έχω στεναχωρηθει με την κουμπαρα μου πολύ αλλα θα μου περάσει!!!
αύριο ανοιγει το μαγαζί που θα δουλευει ο καλός μου στην Βούλα και θέλω να πίσω την μαμά μου να κρατήσει τον μικρό το βράδυ μπας και παω....
Τζίνα μου μην σε απασχολεί το θέμα τσιγάρο, σίγουρα θα βρεις κάπου να κάνεις ένα τσιγαράκι στα κλεφτά. Και εγώ στις περισσότερες δουλειές μου δεν επιτρεπόταν το κάπνισμα εντός εργασιακού χώρου αλλά αυτό ποτέ δεν με ενόχλησε. Συνήθειο είναι και έτσι θα καπνίζεις και λιγότερο, θα σου κάνει και καλό :)
Με αυτά που λες μου θύμησες που μου είπε ότι θέλει συνέπεια, να ανοίγω το γραφείο στην ώρα του και γενικά να μην μου λέει συνέχεια το ίδιο πράγμα, όταν λέει κάτι να το κάνω. Και στο καπάκι με ρώτησε έχεις να ρωτήσεις ή να πεις κάτι; Και του είπα κι εγώ χαίρομαι που είστε φιλική και ήρεμη ατμόσφαιρα όπως μου λέτε, εγώ είμαι συνεπής και καταλαβαίνω με την πρώτη κι αυτό που μου αρέσει σε μία δουλειά είναι να υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση στο πρόσωπό μου και στην εργασία μου!! Όχι θα τον άφηνα!Quote:
Originally posted by Mak
καληνυχτα Καλλιόπη!
Τζινάκο, δυστυχώς κάθε δουλειά έχει το ζόρι της και πόσο μάλλον όταν πρέπει εσύ να προσαρμόσεις το διαβήτη σου και όχι η δουλειά στο διαβήτη γκαμώτο..Εύχομαι πρώτον να την πάρεις τη δουλειά γιατί θα είσαι σούπερ εργαζόμενη για εκείνους και δεύτερον να αποδειχθούν κυρίως άνθρωποι και να σου φερθούν σωστά και όπως σου αξίζει και σε οικονομικό και σε ανθρώπινο επίπεδο!
Κατερινακι καλη ξεκούραση
Καλλιοπάκι καλή..... ταινια!!! ποτέ δεν ξερεις!!!!
Αγγελική με το καλό να ξεκινήσει τη δουλειά του ο άντρας σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουνε πολύ δουλειά.
Αγγελική μου με το καλό κορίτσι μου! Καλές δουλειές στον αντρούλη σου!
Ελπίζω να μπορέσεις να είσαι εκεί για το άνοιγμα του μαγαζιού και να πάνε όλα καλά!
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και να σου πω ευτυχώς που έχουμε η μία την άλλη εδώ στην Αθήνα γιατί οι γονείς μας είναι μακριά και έτσι έχουμε περισσότερη ανάγκη από αλληλοϋποστήριξη και ηθική και πρακτική.
Πάντως η αδερφή μου μου είπε να μην πω ούτε για το σλιβ. Αν τύχει να φέρουνε φαγητό ή να με δούνε που τρώω να τους πω ότι προσέχω την διατροφή μου και μετά που θα τους αποκαλύψω για τον διαβήτη να το ρίξω εκεί, ότι και καλά προσέχω και δεν κάνει να τρώω περισσότερο.
Πανουργα η αδερφη......
Είναι πολύ περίεργος ο κόσμος και δεν ξέρεις πως θα του καθήσει του καθενός!
Σας ευχαριστώ κοριτσακια μου γλυκα!!!!
Καλη επιτυχια στονα ντρουλη σου αγγελικουλα μου και καλες δουλειες!!!
Παπαριασα στην κρεμα προσωπο.αυτα τα γενια σαν γυαλοχαρτο γδερνουν.
Πέραν της πλάκας έχεις απόλυτο δικιο!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Είναι πολύ περίεργος ο κόσμος και δεν ξέρεις πως θα του καθήσει του καθενός!
Ναταλία που είσαι μαρή τώρα που έχουμε εξελίξεις; Όσο ταξίδευες έμπαινες και μας έλεγες και ένα γεια, τώρα που γύρισες στο σπίτι σου να μην πω τι μας έκανες!!
Γλαύκη ένα θα σου πω, η δουλειά είναι δύο βήματα από τον Μπαϊρακτάρη!!
Λίλα να του πεις του λεγάμενου να ξουρίζετε πριν έρθει! Η αδερφή μου αυτό κάνει με τον φίλο της γιατί έχει ευαίσθητο δέρμα και αν την γδάρουν τα γένια γεμίζει κοκκινίλες.
εντελως τυχαία και κατα λάθος θα έχεις καθημερινες επισκεψεις!!!!!Quote:
Ναταλία που είσαι μαρή τώρα που έχουμε εξελίξεις; Όσο ταξίδευες έμπαινες και μας έλεγες και ένα γεια, τώρα που γύρισες στο σπίτι σου να μην πω τι μας έκανες!!
Γλαύκη ένα θα σου πω, η δουλειά είναι δύο βήματα από τον Μπαϊρακτάρη!!
Τι εννοεί ο Αγγελικοποιητής;
Tζίνα μου καλά έκανες, όπως είπε και η Κατερίνα είναι προσωπικά δεδομένα και δεν τους αφορούν, εξάλλου δεν σε ρώτησε! Κάτσε να δεις και εσύ αν σου κάνουν! Αλλά για να το δεις πρέπει να σου δώσουν την ευκαιρία. Αν άρχιζες και του έλεγες ότι έχεις διαβήτη, έχεις κάνει sleeve, που ανάθεμα και αν ξέρουν τι σημαίνουν όλα αυτά σίγουρα θα του έκοβες την φόρα του τύπου. Τουλάχιστον να ξέρεις όταν θα ακούσεις την απάντηση τους την Παρασκευή ότι δεν θα έχει επηρεαστεί από αυτά τα θέματα.
Μωρέ δεν μπορώ να λέω ψέμματα, βασικά δεν είπα όλη την αλήθεια. Τώρα όμως θα τους πετάξω το μπαλάκι επάνω τους γιατί αν με έχουν γνωρίσει και με θέλουν και με συμπαθούνε δεν θα μπορούνε να πούνε κάτι όταν το μάθουνε γιατί θα φανεί άσχημο. Εξάλλου το ζόρι το έχω εγώ, αυτούς δεν τους ενοχλεί σε τίποτα. Βέβαια θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική με τις υπογλυκαιμίες γιατί την έκατσα! Έχω αγχωθεί γιατί δεν νοιώθω ασφάλεια αν δεν το ξέρουνε αλλά τι να κάνω, θα το αντιμετωπίσω κι αυτό αν πάω.
Τα επιασες τα λεφτα σου τζινακο.μονο οταν ηταν φανταρος ξυριζοταν.ασε που δεν μου αρεσει κιολας ξυρισμενος.οσο για τη δουλεια καλα εκανες και δεν εδωσες πολλες πληροφοριες.δεν εισαι και ανγκασμενη αλλωστε.
Φιλεναδες εδω ειμαι κ εγω!Πολυ χαρουμενη με τα νεα σας κ γιατι τα περισσοτερα λουλουδια μου τα εσωσα αλλα κ χαλια γιατι ανεβηκα στη ζυγαρια κ ειδα οτι εχω παρει αλλα 3 κιλα κ τοσο δεν εχω υπαρξει ποτε ποτε ξανα.
Κοριτσακι με το καλο να γινεις μια δημοσια υπαλληλος του Ηνωμενου Βασιλειου!
Αγγελικουλα μου καλες δουλειες να εχεει κ το μαγαζι που παει ο συζυγος κ να μπορεσεις να πας κ εσυ στην επισημη πρωτη για ποδαρικο!Δεν προκειται να σε ξεχασω ποτε να ξερεις!Τα καπ κεικ.....
Καλλιοπακι κ αλλη δεκαδα κατω?Μπραβο!Θα με φαει η ζηλεια....
κατερινακι μου χαιρομαι που η μικρουλα ειναι καλυτερα.Αντε να κοιμηθεις λιγο!Εγω κοιμηθηκα 2μιση ωρες το απογευμα.Εβγαλα την κουραση της Αθηνας!
ToΜακονι μας κανει δουλειες κ ξεκουραζεται τουτοχρονα!Περιμενω πως κ πως να ερθετε κατω με το Τζινακι!κανω ονειρα κ σχεδια!
Το Ναταλι μας ειναι μπλεγμενο με γραφειοκρατικα κ δουλειες ταυτοχρονα κ δεν μας διαβαζει για να τελειωσει κ να φυγει για Θεσσαλονικη.
Θα περναμε τυχαία να σε δουμε ταχα μου ταχαμου με αποτερο σκοπο τον Μπαϊραχταρη!!!!Quote:
Τι εννοεί ο Αγγελικοποιητής;
Τι μου θυμισες τώρα.... σκηνικά ομορφα που παραλληλα πονανε τοσο πολυ!!! anyway....
Γλαύκη αν ξεκινήσω δουλειά λίγο δύσκολο το βλέπω να μπορέσω να έρθω. Θα δούμε.
μωρε έλα ξανα αθηνα και giant cup cake θα σου χω!!!!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αγγελικουλα μου καλες δουλειες να εχεει κ το μαγαζι που παει ο συζυγος κ να μπορεσεις να πας κ εσυ στην επισημη πρωτη για ποδαρικο!Δεν προκειται να σε ξεχασω ποτε να ξερεις!Τα καπ κεικ.....
Για την Φτουτάτη μας το cupcake την επόμενη φορά χωρίς θερμίδες παρακαλώ! :kiss:
Λιλακο πολυ καλα το πας το πραγμα!Καημος τα γενια οταν εχεις ευαισθητο προσωπο!
Το Τζινοβιο τωρα!Καρδουλα μου δεν ξερεις ποσο χαιρομαι για σενα!Θετικη ενεγεια κ αισιοδοξια!Νομιζω οτι κατι καλο θα γινει αυτη τη φορα.Για τη σληβ δεν βλεπω το λογο να το μαθαινει ο καθενας.Γιατι να τους το πεις?Για το διαβητη πρεπει να το μαθουν καποια στιγμη οταν θα εχουν εκτιμησει τη συνεπεια σου κ την εργατικοτητα σου.Οχι τιποτε αλλο αλλα για να διευκολυνεσαι εσυ με το φαγητο σου κ τις ινσουλινες σου.
Οσο για το γιατρουλι φιλεναδες θα σας στενοχωρησω!Παντρεμενος κ με κορη 5 χρονων περιπου!Αλλα ειναι απο τους γιατρους που τιμουν το επαγγελμα.εκτος του οτι ειναι εξαιρετικο παιδι!Ειναι κ ο αδελφος του γιατρος αλλα ολοι σε αυτον τρεχουν!
OMG.μολις καταλαβα οτι τελικα το σαββατο θα κανω σεξ μετα απο πολυυυυυυ καιρο.ωχ θεε μου θα ειμαι απαισια.
αν ξερεις που τα πουλανε με ενημερωνεις και εμενα σε παρακαλω... είναι η μεγαλυτερη μου λατρεία μετά την σοκολατα.... είδικα αυτά που έχουν buttercream on top!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
Για την Φτουτάτη μας το cupcake την επόμενη φορά χωρίς θερμίδες παρακαλώ! :kiss:
Γλαύκη ο αδερφός του ήταν μαζί με τον άλλο γιατρό που πήγα για το πόδι μου το σ/κ στην Κορώνη και μιλήσανε σε ένα συνέδριο. Όσο για τα κιλά σου μην σκας, κοντινή γιορτή, 55 και σήμερα!
αγαπημενες μου το κλεινω το μαγαζι.... παω να ξαπλώσω γιατι σε λιγο θα με κλαινε οι ρεγγες....
Νεα μερα και νεα αρχη αυριο.....
σας καληνυχτω!!!!
http://www.dazzlejunction.com/greeti...t-bears-dj.gif
Αγγελικουλα στασου!Μυγδαλα....Τι ειναι αυτο το giant cup cake?Nα ξερω τι να λιγουρευομαι!Καλη σου νυχτα κουρασμενο κοριτσι!
Τζινακο ο αδελφος ειναι καθηγητης καρδιολογιας αλλα ειναι λιγο καπως.Ο Λ.ειναι πιο καλο παιδι.Ο πρωτος μαλιστα αλλαξε στο επωνυμο του το ου με α γιατι δεν του αρεσε ολοκληρος καθηγητης να λεγεται ετσι.
Καληνυχτα γλυκια αγγελικουλα!!!καλη ξεκουραση!!!
Καληνύχτα Αγγελικούλα μου και καλή ξεκούραση εργαζόμενη μανούλα!
Λέω και εγώ να ξαπλάρω σιγά σιγά. Θα σας αφήσω κοκόνες μου!
Γεμάτη η μέρα σήμερα με πολλά και καλά νέα! Γλαύκη μου ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες για το Ναταλακι μας για να μην ανησυχούμε. Ελπίζω και η Αβουλίνα μας να είναι καλά.
Τζινάκια πολλά πολλά!
Aγγελικη παιδι μου βρηκα τι ειναι!νομιζω οτι θα τα παμε πολυ καλα οι δυο μας.Με καταλαβαινεις απολυτα.Κυρια επι των τιμων κ εσυ μαζι με το Ελακιον.
Καληνυχτα Ελακι μου γλυκο .Το κομπρεσερ δεν πιστευω να ειναι σε λειτουργια!
Καληνύχτα Eli και Αγγελική και καλή ξεκούραση. Γλαύκη το ξέρω για την αλλαγή του ονόματος, μου το είπε ο φίλος μου, τώρα εδώ που τα λέμε δεν είναι επίθετο κι αυτό!
Κοριτσάκια πάω να ξαπλώσω κι εγώ, έχω να σηκωθώ νωρίς πάλι αύριο για να πάω να πάρω τις εξετάσεις από τον γλυκούλη τον γιατρούλη!! Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Παλι με πηρε ο υπνος με το κινητο στο χερι.καληνυχτα σε ολες τις τσουπρες μου ξεχωριστα!!!!καλη ξεκουραση και ονειρα γλυκα!!!!!