Κι εγω γελαω Ναταλου μου:lol::lol::lol:
Printable View
Κι εγω γελαω Ναταλου μου:lol::lol::lol:
Καλέ!Γιατί δεν είσαι στο κρεβατάκι σου εσύ;Μη μου πεις λευκή νύχτα!
Κι αν ναι,γιατί δε μιλάς τόση ώρα;Αααααα!Ελπίζω μόλις να ξύπνησες(που δεν το κόβω)
Καλημέρα, αισθησιακές μου Κορμάρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δικό μας αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=8Wlz_bKHi9s
Μολις ξυπνησα και σε μια ωρα πρεπει να ειμαι γραφειο... Πουρνο πουρνο σημερα αρχιζει η δουλεια
Χαχαχαχαχα!
Γελάω με κλάμματα!
Λέω κι εγώ τι θα δω!
Σαν πόσες ακόμα φορές θα μας το βάλεις;
Πόσο λίγο ακόμα θα μας αγαπήσει πια ο Μπάρυ!
Ρουτινιάσαμε!
Και κάποιος άλλος θα έπρεπε να δουλέψει, spaceride, αλλά χλωμό το κόβω..
Θα το πληρώσω από Δευτέρα...
Σωστή απάντηση!Καλή σου μέρα και καλή δύναμη,Κρινολίνο μου!Φιλάκιααααααααααααααα� �αQuote:
Originally posted by spaceride
Μολις ξυπνησα και σε μια ωρα πρεπει να ειμαι γραφειο... Πουρνο πουρνο σημερα αρχιζει η δουλεια
Αστα Αβα μου...ατιμη κοινωνια που με εριξες στη βιοπαλη :D
Το αγαπάμε το κομμάτι, και αγαπάμε και την ταινία που λέει η γκόμενα με ξενική προφορά, πάω να βάλω κάτι πιο άνετο και εμφανίζεται ψιλογυμνή μπροστά στον πιλότο Πρέκα και γίνεται ο κακός χαμός!! Ταινία του Κλέαρχου Κονιτσιώτη.
Και δε σ'έριχνε η άτιμη στην πάλη στη λάσπη με ημίγυμνες γυναίκες;Quote:
Κι εγώ στη βιοπάλη είμαι, αλλά αφού δεν καλοπληρώνομαι... Μπάρυ και τα μυαλά στα κάγκελα!!
Πλάκα κάνεις!Μπάρυ σε ελληνική ταινία και μάλιστα με Πρέκα;Το ξέρουν οι Ράδιο Αρβύλα;Quote:
Originally posted by Ava
Το αγαπάμε το κομμάτι, και αγαπάμε και την ταινία που λέει η γκόμενα με ξενική προφορά, πάω να βάλω κάτι πιο άνετο και εμφανίζεται ψιλογυμνή μπροστά στον πιλότο Πρέκα και γίνεται ο κακός χαμός!! Ταινία του Κλέαρχου Κονιτσιώτη.
Αμην αλλα που....Quote:
Originally posted by NADINE
Και δε σ'έριχνε η άτιμη στην πάλη στη λάσπη με ημίγυμνες γυναίκες;Quote:
Δε νομίζω... Ότι θες για Κονιτσιώτη ρώτα εδώ. Λατρεύω τις ταινίες του...
Εσενα σε περιμενω 21/12 για τη συνεχεια... round 2:wink1::wink1:Quote:
Originally posted by NADINE
Πλάκα κάνεις!Μπάρυ σε ελληνική ταινία και μάλιστα με Πρέκα;Το ξέρουν οι Ράδιο Αρβύλα;Quote:
Originally posted by Ava