Έφτασεεε!!
Printable View
Έφτασεεε!!
Καλόμαθε η γριά στα σύκα!Να μου το φέρετε επάνω το round 2 και δη πριβέ!
Είναι πολύ συμμετρική προς άξονα η ημερομηνία για τα γούστα μου και δε νομίζω ότι θα πάρω...Ωστόσο ευχαριστώ!
Βασικά ο Κονιτσιώτης ένας ανώμαλος ήταν, που γύριζε στις παραλίες και φωτογράφιζε κ..λους, αλλά εμένα μου αρέσουν οι ταινίες του. Έχουν πλάκα και κυρίως.. ωραία μουσική.. Ας μην το ξαναβάλω...
ελα μη μου κανεις τη δυσκολη...θα σε βγαλω παλι στις χλιδες πριν..βασιλισσα σε ειχα
Να'τη η άλλη αμέσως σπεύδει να δεχτεί!Quote:
Originally posted by Ava
Έφτασεεε!!
Κι ας μην έχει ιδέα σε τι δεσμεύεται να πάρει μέρος!
Ποιός ξέρει άραγε τι φαντάζεται...
Δε λέω...Να μη σε αδικήσω!Το μετά όμως είναι το θέμα και εκεί πάνω στο καλύτερο είναι που με ξεβράζεις στον ηλεκτρικό!Quote:
Originally posted by spaceride
ελα μη μου κανεις τη δυσκολη...θα σε βγαλω παλι στις χλιδες πριν..βασιλισσα σε ειχα
Ο,τι καθε φυσιολογικο μυαλο Ναταλια μου..Μην κοιτας που εσυ σκεφτεσαι αμεσως διονυσιακα οργια
Λες ε;Ρώτα την!Όχι!Ρώτα την τι φαντάζεται!Σε προκαλώ!
Θα σε παω εγω αυτη τη φορα... και βολτα στην Ακροπολη κατα το "Αντωνακη μου"Quote:
Originally posted by NADINE
Δε λέω...Να μη σε αδικήσω!Το μετά όμως είναι το θέμα και εκεί πάνω στο καλύτερο είναι που με ξεβράζεις στον ηλεκτρικό!Quote:
Originally posted by spaceride
Αβα τι σκεφτηκες?
Όχι,οκ,το εμπεδώσαμε!Quote:
Originally posted by Ava
Βασικά ο Κονιτσιώτης ένας ανώμαλος ήταν, που γύριζε στις παραλίες και φωτογράφιζε κ..λους, αλλά εμένα μου αρέσουν οι ταινίες του. Έχουν πλάκα και κυρίως.. ωραία μουσική.. Ας μην το ξαναβάλω...
Έχω φίλη που έχει πάει μαζί του και στη διπλανή καμπάνα ήταν ο Μητροπάνος!
Έχω ακούσει τόσες ιστορίες στη ζωή μου...τι κρίμα όμως που τα κάνω όλα delete!
τετοιου ειδους ερωτησεις μετανοιωνω πικρα και στο γραφειο
Γελάω δυνατά! Αυτό, συν τη μεταξύ σας οικειότητα, με κάνει να γελάω και επιπλέον δείχνει τι φαντάζομαι!
να τα ζητας εγγραφως και ενυπογραφα...δε χανονται τετοια ντοκουμεντα!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Όχι,οκ,το εμπεδώσαμε!Quote:
Originally posted by Ava
Έχω φίλη που έχει πάει μαζί του και στη διπλανή καμπάνα ήταν ο Μητροπάνος!
Έχω ακούσει τόσες ιστορίες στη ζωή μου...τι κρίμα όμως που τα κάνω όλα delete!
Ναταλία, για σένα σκέφτηκα τι κρίμα που δεν ήμουν στη θέση της φίλης σου,
Spaceride, για σένα σκέφτηκα να ήμουν η πρωταγωνίστρια στο Νο2 και να λέω, όχι βέβαια στον Πρέκα, πάω να βάλω κάτι πιο άνετο.. Εσύ ρώτησες!