Μην ξεχάσεις τα προφυλακτικά σου!Καλό βόλι!Quote:
Originally posted by spaceride
Αρχιζω βιζιτες πρωι πρωι...εχω να βγαλω το τεβε μου
Printable View
Μην ξεχάσεις τα προφυλακτικά σου!Καλό βόλι!Quote:
Originally posted by spaceride
Αρχιζω βιζιτες πρωι πρωι...εχω να βγαλω το τεβε μου
Το τηλέφωνο φόρτισε. Είσαι?
Ποος τη χ..ει τη δουλειά, όταν δεν έχει χρήμα...
Καλά, αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ φοιτήτρια...
ʼντε..είμαι...Τρίτη φόρτιση της ημέρας!Μη φάμε κι άλλο βρίσιμο μόλις ξυπνήσουν οι υπόλοιπες που 7 μόλις ώρες μετρά η νέα μέρα και την πήγαμε κιόλας 5 σελίδες!
Σε παίρνω σε πέντε!Δε νομίζω η σχέση μας να έχει προχωρήσει τόσο πολύ,ώστε να σε πάρω και στην τουαλέτα μαζί μου!Εγώ τα κάνω χρόνια αυτά...Για σένα φοβάμαι...
Εγώ το αποφάσισα, σήμερα θα προφασιστώ ότι λείπω εκτός για δουλειές... Κάτι θα βρω τέλος πάντων.. Έτσι που τα έκανα... Περιμένω...
Μόνο μην το χρεώσεις το αποψινό σ'εμένα!
Η Λατουρ μαντάμ-Λατούρ μεσιέ σε έφαγε!
Κάποιος νυστάζει,πού να ξέρω,πού να θυμάμαι,τι να πω...
Κάποιος νυστάζει κι ησυχάζει,δε με νοιάζει...
Κάποιος νυστάζει,μα το βρήκα!Είμαι εγώ!
καλημέρα!! Καλε δεν πάτε καλά όλο το βράδυ βάζατε τραγούδια και γράφατε στίχους?!!! Είστε ΘΕΕΣ! Τώρα κοιμάστε βέβαια του καλού καιρού φυσικά. Γιώτα την ώρα που ξυπνάμε αυτές κοιμούνται!
Πέρα από πλάκα...οσο σας διάβαζα σκεφτόμουν την καταραμένη χιλιομετρική απόσταση.
Συγνώμη όσο έγραφα το ποστ νομιζα ότι θα είχατε πάει για ύπνο... τι κάνετε ακόμη εδώ??
ωπ, κι αλλοι στη βιοπαλη βλεπω... κοριτσια μας βλεπω να συνδεουμε τους υπολογιστες μας με μια ποδηλατοκινητη γενητρια... θα γραφουμε και θα γυμναζομαστε και θα'χουμε και τσαμπα ρευμα.
μεχρι δευτερα ειμαι ταπι και ψυχραιμη, και το σαβ/κο θα τη βγαλω με κοτοπουλο ψητο του σουπερ μαρκετ μου φαινεται (ενα κοντινο εχει 1,5 ευρω το μπουτι, η 6 ευρω/κιλο ολοκληρο κοτοπουλο,) η θα παω αυριο να παρω ενα κακομοιρικο κατεψυγμενο κοτοπουλο που ειναι 2 ευρω το κιλο.
ατιμη ανεργια!
Καλημέρα. ʼβα και Ναταλία απ'ότι φαίνεται είχατε οίστρο έως τις 7 το πρωί!! ʼραγε πόσους καφέδες πρέπει να πιείτε για να ξυπνήσετε σήμερα;!
τζινα κερνάς τέτοιο καφέ ??? έρχομαιιιιιιιι
Καλημέρα και από εμένα με όχι και την καλύτερη διάθεση. Ωραίο το βραδινό οδοιπορικό του δώσατε και κατάλαβε αν και με μελαγχόλησε λίγο λόγω διάθεσης...
Μαρία μην μασάς και εγώ άνεργη είμαι άστα και το παλεύω, ευτυχώς και εμένα ο άντρας μου δουλεύει και τα κουτσοβολεύουμε.
Προς το παρόν είχα ένα τηλεφώνημα που με ξύπνησε από την μελαγχολική μου διάθεση οπότε λέω να λάβω δραστικά μέτρα πάω να κάνω ελλειπτικό να ξυπνήσω το σώμα μου και μετά θα ντυθώ θα φτιαχτώ και θα βγω να με δει ο ήλιος :eureka:
:starhit::starhit::starhit:
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Καλέ τι έγινε πάλι εχθές το βράδυ εδώ μέσα? Χ Α Μ Ο Σ!!!!!!!!!!!!
Πάει γέρασα :fake sniffle: όταν ήμουνα φοιτήτρια έριχνα τέτοια ξενύχτια!!!
Εli δεν θέλω μελαγχολίες κ τέτοια χαζά :love: