Quote:
Originally posted by NADINE
Πάμε στα θαύματα...Το θαύμα που θέλω δε γίνεται να συμβεί,οπότε οφείλω να αρκεστώ στα εγκόσμια...όσο κι αν νιώθω να μη μου αρκούν πια...Θαμπά τα πρώην θέλω μου,
φαντάζουν ανούσια μπροστά στο ανεκπλήρωτο μεγάλο.Πραγματικά δε με νοιάζει τίποτα πια αν θα γίνει ή όχι.Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει κι αν δε γίνει,δεν ήταν να γενεί.Τόσο απλά.
Μου φαίνεται αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η περιπέτεια.Το μη προβλεπόμενο της,το στοιχείο της έκπληξης,οι συναντήσεις στο διάβα της,η φυγή από την πραγματικότητα...
Κι αυτό είναι και το θαύμα της ένωσης των στιγμών μας.Το ότι έστω για λίγο,η δυναμική της σχέσης μας,τ'αγγίγματα,τα βλέμματα,τα χαμόγελα,φωτίζουν με τη μαγική τους
χρυσόσκονη τη μέρα μας,τη διάθεση,την ενέργεια κι έστω για λίγο όλα είναι αλλιώς!Ονειρεύομαι μια χώρα,όπου όλοι ζούμε μαζί.Όπου η δύναμη της λαχτάρας είναι ικανή
να μας διακτινίσει στις αγκαλιές που κάνουν την καρδιά να χτυπά πιο χαρωπά.Στις εκδρομές που γεμίζουν την ψυχή ομορφιές.Εκεί όπου χρειαζόμαστε ελάχιστα για να είμαστε καλά.
Εκεί,όπου το μαζί αρκεί.Δίχως αλλά,δίχως άλλες ανούσιες ψευδανάγκες και αντιπερισπασμούς αλήθειας.Σας καλημερίζω με την ευχή να γευτούμε μια τέτοια μέρα σήμερα!
Όσοι ευλογημένοι ζουν με τους αγαπημένους τους να την απολαύσουν στο έπακρο κι όσοι λιγότερο τυχεροί τους στερούμαστε ας βρούμε διόδους να τους νιώσουμε κοντύτερα...
Παραπονεμένο μου λουλούδι, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο δεν έγραψα τίποτα για σένα, ό,τι κι αν είχα στο μυαλό μου , δεν μπορούσε να ρηματοποιηθεί, και τσουπ, έρχεσαι εσύ, με το λόγο σου τον καταιγιστικό, και με καλύπτεις.. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις να γκρινιάζεις, τύπου "όλο δικαιολογίες είσαι κτλ κτλ" Μάκια!