Originally posted by interappted
Quote:
Originally posted by kassi_21
Η δικιά μου αντί να μου αναλύει τα ιδεοψυχαναγκαστικά το έχει ρίξει στα παιδικά χρόνια-τι καλό παιδί που ήσουν τότε.Μανίτσα λέμε ιδεοψυχαναγκαστική είμαι.Γι\'αυτό τι θα κάνουμε;Για τις σκέψεις τις φαντασιωτικές..Αυτές με νοιάζουν όχι γιατί δεν είχα γάτα στην ηλικία των 6.Να το ξέρεις ότι είσαι ιδεοψυχαναγκαστική και να το φωνάζεις κι αυτή να λέει τα δικά της.Λύσσα κακιά.Δεν μπορώ!!!!!!Άυτή δεν είναι θεραπευτική σχέση.Είναι χούντα.Κατάχρηση εξουσίας.Αλιήτες!!!άσχετο.... ....Ο παλιός ήταν στυλ δεν μας νοιάζει το παρελθόν αλλά το μέλλον και τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.Ήταν ενθαρρυντικός για να με βοηθήσει να ξεκολλήσω από τα ιδεοψυχαναγκαστικά και που δεν έκανα βήματα.Κι αυτή γαμώ,με πάει πίσω.Παρελθόν και πάλι παρελθόν.Δεν θέλω άλλο παρελθόν.Τι τους μαθαίνουν ρε πούστη μου στις σχολές;Την τύχη μου μέσα.Και έχει κάνει και χρόνια ψυχανάλυση στον εαυτό της και ξέρει τα μισά απ\'τον παλιό.Θα πρέπει να της μιλήσω.Αν δω ότι θα συνεχίσει την ίδια κασσέτα,δεν ξέρω,θα ψάχνομαι για άλλον.....
το σκαλισμα των παιδικων ειναι η αποκαλυπτικη(ειμαι ΣΧΕΔΟΝ σιγουρη)οποτε σταματα να την κραζεις κ το εδω κ τωρα θα ρθει
εμενα ον γιατρος μου μου ειπε οτι ενιοτε(τσσσσ ελληνικα οχι αστεια)χρειαζομαι υποστηρικτικη ψυχοθεραπεια κ οταν με βλεπει αρκετα δυνατη να αντεξω γυρναμε πισω..εκει που βρισκεται η ριζα του κακου.
Μεσα απο την ψυχη μου σου λεω οτι οσο επιπονο κ να ειναι το σκαλισμα των παιδικων χρονων μετα οταν ηρεμεις κ απαντας στα γιατι(αναλογα το ατομο εμενα με καιει το γιατι..αν σκεφτεις οτι για 15 χρονια νομιζα οτι ανηκω σε αλλο πλανητη κ σε αλλο χωροχρονο!)τοτε λυνεται η ταινια μυστηριου κ σε βοηθαει να κανεις συνδεσεις των παιδικων με τις σημερινες σου συμπεριφορες κ κει τα πας καλυτερα
εχω κανει μονη μου συνδεσεις κ ο δρ με παραδεχτηκε
καλο τρυπακι κ βοηθητικο για μενα(για να μη γενικευω)
το εδω κ τωρα ερχεται κ μεσα απο τα παλια....