ειδωλο πρεπεις να εχεις τον εαυτο σου.....απο οτι βλεπω 33 κιλα χαμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:k iss:
συγχαρητηρια!!!!!!!!!:bouncy:
σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ:love:
είμαι 1,73!!!!!:spin:
Printable View
ειδωλο πρεπεις να εχεις τον εαυτο σου.....απο οτι βλεπω 33 κιλα χαμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:k iss:
συγχαρητηρια!!!!!!!!!:bouncy:
σε ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυ:love:
είμαι 1,73!!!!!:spin:
Kαλησπέρα!Εχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ,οχι οτι ειμουν και απο τα πιο ενεργά μέλη δηλαδη,και χάρηκα σήμερα που είδα τις φωτο σας και διάβασα τα νεα σας :D
Σήμερα είπα να βάλω κι εγω τη φωτο μου,πιο πολύ για να δω την πρόοδό μου δημοσιευμένη" αλλα και ν'ακούσω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.
Στην πρώτη φωτο είμαι το Πάσχα που μας πέρασε στα 83-84 κιλά με ύψος 1.65, και στη δεύτερη είμαι σήμερα το πρωί στα 68 κιλά.
http://img593.imageshack.us/img593/9...ilanoscrap.png
http://img443.imageshack.us/img443/3352/stografeioi.jpg
Ξεκίνησα τον Απρίλιο τη διατροφή και ολα τα κιλά τα έχασα με Ατκινς την οποία και συνεχίζω αλλα πλέον είμαι στη φάση 4 (συντήρηση) και τρώω σχεδόν τα πάντα.Γυμναστική κάνω όποτε το θυμάμαι.
Τα υπερφαγικά δυστυχώς δεν τα έκοψα :thumbdown:αλλα φρόντιζα να είναι χαμηλά σε υδατάνθρακες και τα "έβαλα" μέσα στη διατροφή σαν αναγκαίο κακό.
Κάποια στιγμή θα ξαναχαμηλώσω τους υδατάνθρακες για να χάσω 5 κιλάκια ακόμα αλλα πολύ αργότερα ισως προς το καλοκαίρι.
Αυτά απο μένα κορίτσια σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια στους στόχους μας :)
Μπράβο Αρτε, φαίνεσαι μια χαρούλα!! Σου εύχομαι να πετύχεις ό,τι άλλο επιθυμείς και βάλεις στο μυαλό σου!:thumbup:
Μπραβο αρτε και γω ατκινς κανω εδω και 2 μηνες,πραγματικα κανει θαυματα!Γελασα μe τον τιτλο της πρωτης φωτο χοντρηστομιλανοscrap...:smilegrin:. ..Και γω στα 84 ξεκινησα με 1,70 υψος....για να δουμε!Και παλι μπραβο!Quote:
Originally posted by arte
Kαλησπέρα!Εχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ,οχι οτι ειμουν και απο τα πιο ενεργά μέλη δηλαδη,και χάρηκα σήμερα που είδα τις φωτο σας και διάβασα τα νεα σας :D
Σήμερα είπα να βάλω κι εγω τη φωτο μου,πιο πολύ για να δω την πρόοδό μου δημοσιευμένη" αλλα και ν'ακούσω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.
Στην πρώτη φωτο είμαι το Πάσχα που μας πέρασε στα 83-84 κιλά με ύψος 1.65, και στη δεύτερη είμαι σήμερα το πρωί στα 68 κιλά.
http://img593.imageshack.us/img593/9...ilanoscrap.png
http://img443.imageshack.us/img443/3352/stografeioi.jpg
Ξεκίνησα τον Απρίλιο τη διατροφή και ολα τα κιλά τα έχασα με Ατκινς την οποία και συνεχίζω αλλα πλέον είμαι στη φάση 4 (συντήρηση) και τρώω σχεδόν τα πάντα.Γυμναστική κάνω όποτε το θυμάμαι.
Τα υπερφαγικά δυστυχώς δεν τα έκοψα :thumbdown:αλλα φρόντιζα να είναι χαμηλά σε υδατάνθρακες και τα "έβαλα" μέσα στη διατροφή σαν αναγκαίο κακό.
Κάποια στιγμή θα ξαναχαμηλώσω τους υδατάνθρακες για να χάσω 5 κιλάκια ακόμα αλλα πολύ αργότερα ισως προς το καλοκαίρι.
Αυτά απο μένα κορίτσια σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια στους στόχους μας :)
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: συγχαρητηρια για την απωλεια σου!!!καταπλητικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια και για τα καλά σας λόγια αλλα κυρίως επειδή όταν ημουν στα κάτω μου σας διάβαζα και ανέβαινα αμέσως.Η αλήθεια είναι οτι κανείς δεν καταλαβαίνει πόσο δύσκολο είναι να χάσεις κιλά,στον τον κύκλο μου ειδικά που δεν υπάρχει ούτε μια παχουλή,ούτε καν ζουμερούλα είναι όλες σαν τις στέκες έλεος δηλαδή :wow:...ααα και ψηλές...οπότε που να βρείς να πείς τον πόνο σου οταν αισθάνεσαι (και είσαι) σαν περιπτερούλα...
asteropi οσες φορές κι αν πήγα στο Μιλαν τη μόνη χοντρή που είδα να κυκλοφορεί εκεί ημουν εγω εξ ου και ο τίτλος!!!Αν και θα ήταν πιο εύστοχο να γράψω ημονηχοντρηστομιλανοσκραπ λολ :tumble:
Εύχομαι σε όλες μας ότι καλύτερο <3
και εγω εχω παει στο μιλανο διαπιστωνοντας οτι ημουν η μονη χοντρουλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:
και λάβε υπ όψη σου οτι οι ιταλοί δεν πίνουν καθόλου νερό...άλλο περίεργο κι αυτό!Quote:
Originally posted by Maria Hope
και εγω εχω παει στο μιλανο διαπιστωνοντας οτι ημουν η μονη χοντρουλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:
Εγω άμα πεινάω πίνω και κάνα δυο ποτήρια νερό και λέω οκ δεν πεινούσα τελικά,διψούσα...αυτές οι ιταλίδες πως την παλεύουν δεν μπορώ να καταλάβω...
ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ναι όντως δεν πίνουν ιδιαιτερα νερό αλλά σίγουρα κάτι θα κάνουν οι ρουφιάνες για να μενουν ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μασ το κρυβουν:(
πες τα χρυσοστομη. Με τοσους υδατανθρακες, πως τα καταφερνουν...; Εγω προσωπικα σωθηκα με ατκινς-ντουκαν (και απο αποψη κολιτιδας). Ελεγα να παω και εγω καποια στιγμη ιταλια, και οπως τα ακουσα, μου φαινεται οτι θα πηγαινω σουπερ μαρκετ να αγοραζω τονους κονσερβα να τη βγαλω απο αποψη φαγητου.Quote:
Originally posted by arte
και λάβε υπ όψη σου οτι οι ιταλοί δεν πίνουν καθόλου νερό...άλλο περίεργο κι αυτό!Quote:
Εγω άμα πεινάω πίνω και κάνα δυο ποτήρια νερό και λέω οκ δεν πεινούσα τελικά,διψούσα...αυτές οι ιταλίδες πως την παλεύουν δεν μπορώ να καταλάβω...
Quote:
ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ναι όντως δεν πίνουν ιδιαιτερα νερό αλλά σίγουρα κάτι θα κάνουν οι ρουφιάνες για να μενουν ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και μασ το κρυβουν:(
Μηπως ειναι ο καφες;;;; παιζει... πολλα χαπια αδυνατισματος εχουν βαση καφεινης. Η το κρασι... ! μαλλον....... βαζουν νερο στο κρασι τους :tumble:
;);););););););););) ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑΙΡΑΣΤΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΦΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΧΑΧΑ:bigsmile:
ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΝΑΤΑ! ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! θα γινουμε τοσο υπερκινητικες που αν τρεξουμε θα παμε στο παρελθον!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑ Χ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?????ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!! !:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
Ιταλια πηγα οταν εκανα ατκινς αλλα επειδη ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα ειπα οτι θα δοκιμαζα τα παντα(μακαροναδες,πιτσες,γ� �υκα), τρωγαμε ολη η παρεα μεχρι σκασμου για 1 βδομαδα και οταν γυρισαμε κανενας μας δεν εβαλε γραμμαριο γιατι περπατουσαμε πολλες ωρες(αξιοθεατα κτλ).Βεβαια οι πιτσες τους και οι μακαροναδες τους δεν εχουν καμια σχεση με τις δικες μας που εχουν την Αρτα και τα Γιαννενα μεσα, το πολυ 2-3 υλικα να ειχαν.Εγω θα σου προτεινα πας, προπαντων Φλωρεντια-Βενετια περασαμε απιστευτα.Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
πες τα χρυσοστομη. Με τοσους υδατανθρακες, πως τα καταφερνουν...; Εγω προσωπικα σωθηκα με ατκινς-ντουκαν (και απο αποψη κολιτιδας). Ελεγα να παω και εγω καποια στιγμη ιταλια, και οπως τα ακουσα, μου φαινεται οτι θα πηγαινω σουπερ μαρκετ να αγοραζω τονους κονσερβα να τη βγαλω απο αποψη φαγητου.