Τα ίδια και σήμερα
Printable View
Τα ίδια και σήμερα
Καλημέρα :)
+100γρ σήμερα, από 112,2 σε 112,3..
Και λίγα είναι μιας και μου ήρθε περίοδος χθες το βράδυ.
Dew καλημερα τιποτα δεν ειναι τα 100 γρ μιας και σου ηρθε περιοδος!!θα ξεπρηστεις και θα δεις τη διαφορα!!
Παιδια δεν ξερω πως εγινε αυτο! -800 γρ σημερα απο το πουθενα. Χμμμ!
61.3
Dew μολις τελειωσει η περιοδος θα εισαι -1 κατω σιγουρα
το χει η μερα!!μπραβο penelope!μαλλον η ζυγαρια αρχισε να μας βλεπει πιο φιλικα!
μπραβο ρε κοριτσια, να κ τα ευχαριστα! αρχιζω κ γω κ θαχω απο αυριο ευχαριστα!
αμπσολουτακι μια χαρα σου εκατσε η νηστεια!
Πηνελόπη είσαι θεά! -800γρ σε μια μέρα σε τόσο χαμηλά κιλά και τόσο δίπλα στο στόχο;
Σχέδον τον έχεις φτάσει! :D
Το ξέρω ότι +100 δεν είναι τίποτα, παλιότερα χτυπούσα κανα-δυο κιλάκια με τη περίοδο.. Το θέμα είναι ότι οι μέρες τις περιόδου μου είναι οι δυσκολότερες του μήνα από άποψη φαγητού.. έχω που έχω πρόβλημα με τον αιματοκρίτη
(λόγο στίγματος μεσογειακής αναιμίας), πέφτει ακόμα πιο πολύ και αισθάνομαι χάλια οπότε τρώω ποσότητες! Αλλά δε θα το βάλω κάτω, σήμερα μπιφτεκάκι λαχανικών και σπανάκι και αύριο κρεατάκι :D
μα και εγω dew μου γι'αυτο το θεωρω περιεργο... σε τοσο χαμηλα κιλα σχεδον ενα κιλο απο τη μια μερα στην αλλη? δεν χαιρομαι και παρα πολυ να σου πω... προτιμω το -100 κ το -200 καθε μερα...
ναι ναι,να τη τελικα η νηστεια,δουλεψε παροτι χτες εφαγα σχετικα!!!θα κανω και σημερα!τωρα ξεκιναω το προγραμμα μου με 2 βραστα αυγα,μεχρι τωρα επινα σκετο καφε!
ωραια το ανοιξες το παραθυρο, η πρωτεινη ειναι το καλυτερο...
γιατι σε προβληματιζει τοσο? ειχες χασει κ τις προηγουμενες 10 ημερες κιλο? αν οχι τοτε νορμαλ δεν ακουγεται? ειχες κατακρατηση κ δε φαινοταν κ ξαφνικα φανηκε...Quote:
Originally posted by penelope1985
μα και εγω dew μου γι'αυτο το θεωρω περιεργο... σε τοσο χαμηλα κιλα σχεδον ενα κιλο απο τη μια μερα στην αλλη? δεν χαιρομαι και παρα πολυ να σου πω... προτιμω το -100 κ το -200 καθε μερα...
και εγω νομιζω πρεπει να το χαρεις penelope!να φευγει το λιπος αλλα να φευγει και η κατακρατηση!!
και εγω το πρωι με το που ειδα 52,300 επαθα σοκ!!!και σκεφτηκα στανταρ υγρα εχασα γμτ!!αλλα το ξανασκεφτηκα και ειπα στον εαυτο μου οτι και τα περιττα υγρα που κατακρατει το σωμα καλο ειναι να φευγουν,στο καλο τους!
Στα ιδια σημερα.Σταθεροποιηθηκα στα 78.4.Παλι καλα γιατι νομιζα οτι θα ξανα-ανεβω επειδη ηταν γρηγορη απωλεια.