I see dead people:shocked2:Quote:
Originally posted by click
οτι κατι πραγματικα καλο θα συμβει αυριο, συγκεκριμενα αυριο!
:shocked2:
εντελως ο,τι ναναι
Printable View
I see dead people:shocked2:Quote:
Originally posted by click
οτι κατι πραγματικα καλο θα συμβει αυριο, συγκεκριμενα αυριο!
:shocked2:
εντελως ο,τι ναναι
θα γινει ΚΑΙ αυτο :lol::lol::lol:
σκεφτομαι οτι δεν ξερω πως καταφερα σημερα να γλιτωσω το βουλιμικο αλλα νιωθω μια αγαλλιαση που νυσταζω και θα κοιμηθω νωρις γιατι δεν αντεχω αλλο αυτο το μαρτυριο.το οτι θα ονειρευομαι γλυκα ειναι αλλο θεμα.
σήμερα βγήκα με 2 κοπέλες που είχα να δω καιρό και ήταν τόσο όμορφα περιποιημένες, λαμπερές, τα μαλλιά τους, το μανικιούρ, το ντυσιμο..και μετά είδα κ τον εαυτό μου κ το μαυρο μου το χάλι και αρχίζω να αντιλαμβάνομαι πλεον πως με έχει πάρει η κάτω βολτα για τα καλα κ πρέπει να προσπαθήσω να ξαναβρω διαθεση να με περιποιηθώ..
περασες καλα?
σκεφτομαι οτι ΠΕΙΝΑΩ και δεν εχω ιδεα ποση ωρα θελει το συκωτι στο φουρνο.
πειναωωωωωω
κανα μισαωρακι στους 200 αν πεινας τοσο πολυ φατο με αιματακι :lol: :lol: κανει καλοοοοο :P
σκευτομαι οτι ειναι καλη ζημια το φεισμπουκι :/ .......................................... :@
μισαωρο μονο?? μου φανηκε καπως χοντρουτσικο στο "υψος"
αιματακι δε θα παρω ακομα, απο τις 12 και μετα πινω :P
συκωτι στο φουρνο; χμ,ελπιζω να ειναι νοστιμο,για σενα δλδ το λεω:P
χαχαχαχαχα... οκ τοτε κοφτο σε ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΑ μικρα κομματακια και σε 10 λεπτα ειναι ετοιμο :P
λολ αυτο κανω κι εγω μιτσοκολο με το κοτοπουλο οταν πειναω:lol:
κι εγω αυτο κανω γιατι παντα βιαζομαι, αλλα ειναι πολυ γλοιωδες το ρημαδι και δεν ηθελα να το κουτουπωνω τοσο ωστε να κοπει:crazy:
One, δεν το πιασα αυτο με το φουρνο. χαλια γινεται ψητο?
το βαλα σε ασημοχαρτo με σκορδολαδο, πιπεριες καμποσες, θυμαρι, αλατι, πιπερι, κανελλα
Ετσι οπως το εβαλες,λογικα νοστιμο θα γινει,νομιζα πως το εβαλες σε ταψι με ντοματα,τυπου κοκκινιστο στο φουρνο.. κι ελεγα μηπως δεν γινει καλο!
:lol: :lol: οσο το κοβεις βαλε να παρακολουθεις το SAW . θα βοηθησει :lol: