Πρώτη φορά το ακούω!!! Ισως το λένε στα δικά σου μέρη!!!! Εγώ ξέρεις, πρωτευουσιάνα!!!!
χαχαχαχαχα
Printable View
Πρώτη φορά το ακούω!!! Ισως το λένε στα δικά σου μέρη!!!! Εγώ ξέρεις, πρωτευουσιάνα!!!!
χαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by polinaki1983
χαχαχαχαχα
πωλινακι μου και ολα τα ομορφα κοριτσια και αγορια της παρεας μου λειπετε πολυυυυυυυ αλλα δυστυχως δεν με αφηνουν κατι θεματακια να μπαινω συχνα....μετα τις γιορτες ομως δεν θα ξεκολλαω....χιχιχιιχιχιχιχ.. ... βλεπ οτι ειστε καλα.......τα περισσοτερα που μπορεσα να διαβασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes:
αν δεν μιλησουμε-γραψουμε-απαντησουμε σας ευχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ να εχετε ολοι........:love:
Μαρακι μου όμορφο, τί είναι αυτά που βλέπω στο τικεράκι σου?!?!?!?!?!?!?! μπράβο βρε θυρίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχομαι να σε έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας!!! Φιλακια πολλά και καλή ανάσταση!
πωλινάκι μου είσαι τελεια!!!! μπραβο κοπελαρα μου μπραβο!! δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι για εσενα!!!
αντε και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
Σε ευχαριστώ πολύ Αντζελ μου!!! Πάντος ακόμα περιμένω να σε δώ στο skype!!!!!!
τσιμα που προλαβαίνω να μπω ... δεν εχω κουραγια αυτες τις μέρες!! ευελπιστω να ανεβω μολις σταματησω για τις γιορτες από την δουλεια!!!!
Πωλινααααα μου! χιχι σου γραφω! ξανα!!!!! τι καλα που εφυγαν τοσα κιλακια! κ στη φωτο δειχνει πολυ η διαφορα... αντε κ κατω απο τα 100 συντομα! Καλα κ η αλλη φωτο με τη τυρενια απολαυση! παναγια μου! μη ξεχασεις μου εχεις υποσχεθει!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετακινήσαμε σήμερα το επίσημο ζύγισμα γιατί αύριο έχει ζύμωμα από τισ 4 το πρωί, και φλαούνιασμα στις 6 επομένως δεν με βλέπω να ζυγίζομαι!!!!
Και το ζύγισμά μας σήμερα? 110.100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!
Αντε και μετά το πάσχα να έχουν φύγει αυτοί οι πολλοί άσσοι από την ζυγαριά!!!!!! Και ειδικά ανυπομονώ να φύγει ο πρώτος άσσος!!! χαχαχαχαχα
angel79 μου ελπίζω να τα πούμε σύντομα από το skype "ομοφη θεία" όπως σε είπε ο γιόκκας μου!!!!!
Alina μου καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε αφού δεν σε πετυχαίνω τις ώρες που μπορώ στο skype, τώρα πια που επέστρεψα δουλιά, ας με βλέπεις έστω και από φωτογραφίες!!!!!!! Είναι για να σου φανεί μεγάλη η αλλαγή όταν με ξαναδείς!!! χαχαχαχαχα
Εννοείτε ότι στο υποσχέθηκα για τις φλαούνες!!! Δεν το ξεχνάω, μην μου ανυσηχείς!!!!!!
Φιλάκια!
πολινάκι μου μπράβο πήρες την κατηφορα για τα καλά :bouncy::bouncy:
Αργά αλλά σταθερά αγγελουδάκι μου!!!!!!!!!!!!
τσαααααααααααααααααααα!!!!!! !!!!!!!!!καλημερααααααααααααα� �ααααααααα..............
πωλινακι μου καλα εεεεε....τρελη διαφορα ρε κοριτσαρα μου.....φτου φτου φτου!!!!!!!κουκλαρααααααααα!!! !!α ρε τι περιμενει τον αντρα σου????!!!!!χιχιχιχιχιιχιχιχι� �ιιχιχιχιχιχχι:D:D:D
ναι κατεβαινω ανησυχητικα γρηγορα ομως.....δεν τρωω σχεδον τιποτα και αυτο δεν ειναι καλο....ελπιζω οταν αρχισω απο Κυριακη να τρωω ολα τα φαγητα να ερθω σε ισσοροπια.....
π.χ χθες ολη την ημερα καταφερα να φαω μια μπανανα(σε δοσεις) και μια κουταλια ζελε.....
δεν ξερω....μπορει να ειναι και ψυχολογικο.....δεν ξερω....τες πα!!!!! παρεπιπτοντως σημερα το πρωι 94.9!!!!!!!!!!!!!αλλα δεν αλλαζω τικερακι......αποφασισα να το αλλαζω καθε Δευτερα!!!!!
Οταν ξεκινήσεις να τρως θα δεις ότι η κατυφόρα θα είναι πιο αργή.
Η ζυγαριά σου και του γιατρού είναι η ίδια? Θυμάμε που είχες γράψει πως στον γιατρό όταν μπήκες ήσουνα 110 αλλά δεν ξέρεις σπίτι αν έδειχνε το ίδιο. Τελικά το τσέκαρες?
Πάντος μέχρι τον γάμο θα είσαι υπέροχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα τους τρελλάνεις όλους!!!
χιχιιχχιιχι...............σε ευχαριστωωωωωωωωωωω πολυ κουκλιτσα μου!!!!!!!!!!!:blush::blush::blush::blush:
ενα κιλο διαφορα εχει...το τσεκαρα.....η δικη μου δειχνει ενα παραπανω!!!!!!!:o
χιχιιιχιχιχιχιιχ........
λες οταν ξεκινησω να τρωω να ερθει η ισσοροπια εεεε??????
αν κ απολαμβανω ιδιαιτερα την γρηγορα κατηφορα και την απολυτη απεξαρτηση μου απο το φαγητο......η αδυναμια και η συνεχης αναγκη μου για υπνο με ανησυχει και με χαλαει.......οποτε προτιμω να το ζω εντονα κ ας ειναι πιο αργος ο ρυθμος!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:
Είναι καλύτερα με πιο αργούς ρυθμούς και να είσαι δυνατή και στα πόδια σου καλή μου. Το βλέπω και από μένα που έφυγαν τα 12 κιλά τον πρώτο μήνα πόσο αδύναμη ένιωθα, και τώρα που φεύγουν πιο αργά πόσο υγιείς νιώθω.
Πάντος πρέπει να προσπαθείς να τρώς όσο και αν δεν πεινάς. Ξέρω είναι δύσκολο αλλά πρέπει!