Γιατι συμβαινει και αυτο , εισαι στην καρδια της αδιαθεσιας . Ακριβως το ιδιο ειχα παθει . 3 κιλα επανω (δεν θυυμαμαι που το εχω γραψει να το δεις που το έλεγα ). Σε μια διαιτα για εμας τις γυναικες δεν ειναι ολα ευκολα .:sniffle::sniffle::sniffle:
Printable View
Γιατι συμβαινει και αυτο , εισαι στην καρδια της αδιαθεσιας . Ακριβως το ιδιο ειχα παθει . 3 κιλα επανω (δεν θυυμαμαι που το εχω γραψει να το δεις που το έλεγα ). Σε μια διαιτα για εμας τις γυναικες δεν ειναι ολα ευκολα .:sniffle::sniffle::sniffle:
εγω δεν πηρα ουτε ενα κιλο ομως...πωπωωωω........ χαλια διαθεση απο το πρωι που ζυγιστηκα...τι το ηθελα???μου εχει χαλασει ολη την μερα!!!!:mad:
dimitroula και το άγχος φουσκωνει! Βάλε το στερεοφωνικο σου τερμα και χορεψε και θα νοιωσεις καλυτερα ! Και φυσικα μην ζυγιστεις για μια δυο μερες ............
ουτως η αλλως το απογευμα εχω προβα για την παρασταση οποτε θα χορευω πολλλες ατελειωτες ωρες! σ ευχαριστω alma libre μου...μου απαντας αμεσως και μου δινεις δυναμη! δυναμη για να ξεπερασω αυτη την μερα και να παω παρακατω...δυναμη για να μην σταματησω εδω.....
dimitroula22 ειμαστε μια αλυσιδα εδω ............Ο ενας δινει δυναμη στον αλλον , γιατι απλα βιωνουμε το ιδιο προβλημα και ξερουμε πως ειναι ! Καλη προβα κοριτσακι!
να σαι καλα καλη μου.....σ ευχαριστω πολυ πολυ!
http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HG...layer_embedded δειτε το! συγκλονιστικο!
αχαχαχχαχαχαχα ωραιος. *για το ιντρο λεω*
Τη εχει φιλοσοφισει τη ζωη του μια χαρα.
Απίστευτος...τόση δύναμη και θάρρος...:thumbup:
Quote:
Originally posted by dimitroula22
http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HG...layer_embedded δειτε το! συγκλονιστικο!
τι μου κανετε???? εφυγαν τα μισα...μαλλον κατακρατηση θα ηταν,.... μισο κιλακι μου εμεινε!!!! αντε με το καλο....εσεισ πωσ ειστε????/
μπραβο αγαπη μου..ειδες?και εγω με την περιοδο νοιωθω φουσκωμενη αλλα ξερω μολις τελειωσω θα δειξει...
εγω δεν ενιωθα πρησμενη καλη μ...ειχα ολοκληρο κιλο πανω.. 1.200 για την ακριβεια!
θα φυγει μαναρακι μου..δεν ειναι στο χερι του..:-))
ναι ευτυχως φευγει ηδη..... εσενα καιρο ειχαμε να σε δουμε εδω.....που χαθηκες?? dukan κανεισ???βλεπω καλο μου φευγουν σιγα σιγα τα κιλακια σου...ποσο σε ζηλευω......
dukan ξεκινησα ναι και παει μια χαρα..ευχαριστιεμαι γιαουρτι(ειμαι γιαουρτομανης..χαχαχα) σιγα σιγα φευγουν..οχι οπως στην αρχη αλλα οκ...