Δε βαριεσαι, αφου πηρα φορα ας διαφωνησω και με το μεγαλομετοχο.. Πρωτη διαφωνια, η λεξη «τοξικα ατομα». Δε μου αρεσει και δε θα την ελεγα ευκολα ωστε να χαρακτηρισω τον αλλον. Ειπα πριν οτι εχω δυο ηλικιωμενους γονεις που ανετα, ανετοτατα θα μπορουσες να τους πεις «τοξικα ατομα» και να ειναι και ηπιος ο χαρακτηρισμος, αλλα δε θελω, δε με συμφερει κιολας αυτο. Αν αυριο μεθαυριο μου τα σκασει κι εμενα η τοξικοτητα θα ηθελα να μου πουν οι αλλοι ξουτ, παλιοτοξικιέ ή θα ηταν ευχης εργον να μπορεσει καποιος να αντεξει να ειναι κοντα μου? Το να κανω wave το middle finger μου στη μαπα του παλιοτοξικου φανερωνει απλα τη δικη μου τοξικη συνιστωσα, ασχετα απο το τι ειναι ο αλλος. Η σωστη αντιμετωπιση, η πραγματικα δυνατη αντιμετωπιση ειναι να μη σε συρει καν ο αλλος σε ολο αυτο. Αγωνας ειναι, δεν ειναι καθολου ευκολο. Ξερεις τι δυσκολο ειναι να τρως παγωτακι ενω σου επιτιθενται? Αυτο ομως ειναι η σωστη αντιμετωπιση αν οντως πρεσβευει κανεις αυτο που λεω και η δυναμη ειναι αν καταφερεις να συρεις εσυ τον αλλον εστω λιγο προς το παγωτακι και οχι να σε συρει αυτος στις σφαιρες. Βεβαια ο αλλος μπορει να ειναι αμετακινητος να θελει να ζει στα χαρακωματα αλλα το ιδιο αμετακινητος μπορεις να γινεις και εσυ αν θες να το προσπαθησεις. Μη σου ακουγονται μαζοχιστικα αυτα που λεω, στο ιντερνετ ειναι ευκολο να κανεις skip πολλα, αλλα στην κανονικη ζωη? Αμα σου το φυλαει να ζεις μεσα σε ενα φουγαρο? Και να ειναι δικοι σου ανθρωποι που ουτε να τους επιτεθεις θες αλλα ουτε και να τους εγκαταλειψεις γιατι εχουν την απολυτη αναγκη σου? Εκει τι κανεις? Εδω σε θελω.. Πολλες φορες εχω πει α ρε ζωη, λιγη ηρεμια σου ζητησα κι εσυ τι μου εδωσες, αλλα θελω να συνεχίσω να το προσπαθω και οτι καταφερω. Να το συνεχισουμε λοιπον με τραγουδακια που λες κι εσυ αλλα ακομη καλυτερα απο το middle finger της Beyoncé που μπορει (και δικαιως) να εκληφθει ως σποντα, καλυτερα να το παμε λιγο περισσοτερο προς μανουσακια και λιανοχορταρουδια το ζητημα, εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και η προταση μου. Ενταξει κυριε Ιβαν? :) By the way αν ημουν μεγαλομετοχος εγω μαλλον θα ημουν ο Μαρινακης, μου εχουν πει οτι μοιαζω κιολας, στις διαστασεις παντως σιγουρα. Ο Ολυμπιακός μόνο μου λειπει και η Νοτιγχαμ Φορεστ. Και καμποσα επιπλεον ψηφια στον τραπεζικο λογαριασμο..
Αγαπημενο μπιτάκι απο τα παλια. Δικο σου :)
https://youtu.be/UBkl-0lVRjw