Το εκεινο το εγω και το υπερεγω
Printable View
Το εκεινο το εγω και το υπερεγω
ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΑΘΕΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΑΠΟΝΕΜΩ ΔΙΠΛΩΜΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΜΑΘΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΝ ΛΕΣ ΑΝΕΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΗΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΔΕΡΝΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΑ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΝΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΩ ΝΑ ΔΕΙΡΩ ΓΤ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΖΗΜΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΥ ΠΑΩ ΑΝΕΤΟΣ
ΚΑΙ ΚΟΥΛ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ
ΠΕΘΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΑΜΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΩ ΛΙΓΟ
ΑΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΚΟΥΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΦΑΠΑΣ ΑΜΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ
ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ Η ΑΣ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΧΕΣΤΗΚΑ ΗΔΗ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ
ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΤ ΠΑΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΕΡ ΓΟΥΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ
ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΕΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ
ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ
ΓΤ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΝΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΓΤ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
ΟΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΑΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ
ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
ΚΑΘΙΣΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΧΑΛΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΕΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΓΤ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΜΟΥ ΒΑΛΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΜΑ ΣΤΑ ΠΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Ελις ας πουμε οτι αμα εγραφες μεσα σε ακρες την "ιστορια" σου θα καταλαβαιναμε περισοτερο τι εννοεις με αυτα που γραφεις
ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΔΝ
ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ
Καταρχην μην λες οτι εισαι ετοιμος να πεθανεις.δηλαδη παιζεις σε ενα "παιχνιδι" και αφηνεις μονο τους αλλους να κανουν κινησεις και εσυ πας πασο.εκτος και αν το "παιχνιδι" τελειωσε πριν καιρο γιατι δεν το ξαναρχιζεις απο την αρχη? Αφου εχεις δει πως θα τελειωσει και πως παιζετε,μπορεις να παιξεις με χιλιους διαφορετικους τροπους.
ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΑΛΛΟ ΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΔΩ
ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΛΑ
ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΚΟΠΟ
...εκεινες οι ωραιες οι αυγουστιατικες βροχες δεν ηρθαν φετος!!...εκεινες οι ωραιες οι βροχες Σεπτ. θα ερθουν? μου λείπει μια βροχη της προκοπής...
Γιατί ήθελαν να σε σκοτώσουν βρε?
Κι αντι να σε σκοτωσουν σου προκάλεσαν τάσεις αυτοκτονίας?
Κάποτε υπερβάλλουμε, κάποτε όμως πέφτουμε απ τα συννεφα. Το δευτερο συμβαινει όταν μας κανουν λυσσαλέο πόλεμο ιδίως πίσω απ τη ράχη μας άτομα τα οποια δεν θα περιμέναμε να κραταγαν τετοια σταση απεναντι μας. Υπερβάλλουμε όταν με το ξερό καίμε και το χλωρό, ήτοι κάποιοι που ετυχε να μας πουν ή να μας κανουν κατι όχι όμως από μίσος αλλά λόγω του χαρακτηρα τους και της φασης στην οποια βρίσκονταν, όμως γενικα είμασταν άτομα της εκτίμησης τους. Και ως εκ τούτου, επειδή συνεβηκε να περασουν πολλοί κακούργοι από τη ζωη μας τους εντάξαμε κι αυτους εκει.
Το ζητημα ειναι πως στο τελος αυτοί διαλύουν τη δική μας περηφάνια κι αξιοπρέπεια και ως αποτελεσμα, στο τελος, βρίσκουμε τους εαυτους μας ψυχικά παθόντες και ενασχολούμενους με πράγματα πολύ κατώτερα των δυνατοτητων μας.
Καλημερα σε ολους! χαθηκα λιγο απο το φορουμ γιατι επρεπε να κανονισω της αξονικες του μπαμπα μου.Το ραντεβου ειναι στης 22 σεπτεμβριου.Εχω πολυ αγχος για τα αποτελεσματα αλλα προσπαθω να εμαι ψυχραιμη.
bulletproof ψυχραιμια και ολα θα πανε καλα θα το δεις!!!!
-εχεις προβληματα δεσμευσης,προβληματα εμπιστοσυνης.-χαχαχαχα οκ,αρχικα να σου πω οτι ξεχασα τον φουρνο,θερμοσυφωνα,το aircodition,τα κλειδια στην πορτα,την πορτα ανοιχτη,το αμαξι ξεκλειδωτο,ξεχασα επισυς να ταισω την γατα του γειτονα,να πληρωσω κατι λογαριασμους αααααα και μια μπυρα στην καταψυξη,πεταγομααιιιι 1 λεπτακι να τα διορθωσω ολα και θα το συζητισουμε μετα.φιλια αγαπη μου.
ΕΓΩ ΕΠΑΙΞΑ ΓΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ
ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΕΓΙΝΑ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΣΠΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΡΕΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Α ΕΤΣΙ ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΞΥΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ
ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΕΣΠΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ ΑΘΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
σκεφτομαι οτι διαφορες αναποδιες τον τελευταιο εναμιση χρονο με εχουν κανει να αισθανομαι ψυχολογικα πολυ χαλια αναρωτιεμαι αν θα μπορεσω ποτε να βρω γαληνη και ευτυχια
i need somebody who needs me
https://www.youtube.com/watch?v=Os8mok1StrU
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΟΠΨΗΣ ΓΤ ΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟhttps://www.youtube.com/watch?v=IAG8iD-XS44
δως την ψυχή σου να παλέψει
https://www.youtube.com/watch?v=nWOR3vSxcXc
"ότι σε βγάζει απο το ποτάμι,άστο και ξαναβούτηξε"..Αυτό πρέπει να είναι το νόημα της ζωής.