οσοι κανετε γυμναστικη πρωι η βραδυ ξερετε αν ειναι καλο να τρωμε πριν η μετα τη γυμναστικη και ποση ωρα πριν η μετα?
Printable View
οσοι κανετε γυμναστικη πρωι η βραδυ ξερετε αν ειναι καλο να τρωμε πριν η μετα τη γυμναστικη και ποση ωρα πριν η μετα?
Κανονικά πρέπει να τρώμε μετά τη γυμναστική, σχετικά άμεσα.
THANKS¨:-)
45 λεπτά διάδρομο στο 5.5 15 λεπτά ποδήλατο στο 4 και όργανα για το πάνω μέρος του σώματος στα δέκα κιλά σε όλα για μισή ώρα
Πέμπτη και Παρασκευή σταθερή παρουσία στο γυμναστήριο..
καμιά ώρα διάδρομο και ασκήσεις ώμους τρικέφαλους..
5/5 αυτή την εβδομάδα.. πρέπει να ξεκόλλησα λογικά... το νιώθω... αναμένω την Δευτέρα για το επίσημο ζύγισμα..
Μετά από 4 μέρες αποχή πήγα σήμερα με ανανεωμένα επίπεδα ενέργειας και καλύτερη διάθεση. Λοιπόν...
Διάδρομος 30', 4.2χλμ, 462 θερμίδες σύμφωνα με το μηχάνημα.
Κοιλιακοί
Στήθος - Δικέφαλοι
Διάδρομος 10' αποθεραπεία, ~1χλμ, ~100 θερμίδες
Λέω αυτή την εβδομάδα να αυξήσω λίγο αερόβια και να μειώσω θερμίδες για να δω...
1.15 διάδρομος γρήγορο περπάτημα,
κοιλιακούς-ραχιαίους και στήθος ασκήσεις σε βάρη..
Αποφάσισα σήμερα να κάνω μια ώρα διάδρομο, εντυπωσιακή βελτίωση από τη τελευταία φορά που το δοκίμασα(έβγαλα ένα χλμ παραπάνω, άλλα 2 πρέπει να βρω κάπου ως το Νοέμβριο αν και δε το βλέπω...), πολύ το χάρηκα. Λοιπόν...
60' διάδρομο, 8.15χλμ, 905 θερμίδες
Κοιλιακοί
Πλάτη - Τρικέφαλοι
10' διάδρομο, 1.2 χλμ, 110 θερμίδες
Πρώτη φορά που "καίω" χίλιες θερμίδες συνολικά επίσης, πολύ ωραία!!!
1 ώρα διάδρομο σήμερα, ραχιαίους-κοιλιακούς, και πόδια είχα σήμερα..
έλα να καίμε θερμίδες φίλιππε!! χιχι!!
Κι εγώ μαζί σας παιδιά!
Καθημερινά θα κάνω και από κάτι, είτε αυτό είναι διάδρομος, είτε βάρη, είτε πιλάτες, είτε κολύμβηση.
Χθες έκανα μισή ώρα διάδρομο και μισή ώρα βάρη. Καταπονήθηκε το εντελώς αγύμναστο κορμάκι μου. Σήμερα πήγα πάνω κάτω στην πισίνα 10 φορές. Πονάνε τα χεράκια μου, αλλά αξίζει!
Mπραβο Αβουλινι μου!Αυτο δε μου το ειπες!Κουραγιο κ θα μου γινεις κορμαρα!Να αρχισεις κ πιλατες να δεις καλο που ειναι!Να κανεις κ κοιλιακους κ βαρακια 1-2 κιλα για δικεφαλους κ τρικεφαλους(χερια)κ σε οργανα για τετρακεφαλους κ προσαγωγους.Αχ,αυτη η χαλαρωση με την απωλια κιλων.......
Γλαύκη μου, κοιτούσα την κορμάρα της γυμνάστριας, που μου έδινε οδηγίες και τη ρώτησα το αφελές, από πότε γυμνάζεσαι? Από πάντα, μου απάντησε, όπως και το περίμενα βέβαια...
Θαύματα δε γίνονται, το ξέρω. Αυτό, όμως, που επίσης γνωρίζω είναι ότι θέλω να κάνω κάτι για μένα. Θα περνάει η ώρα μου, θα βγαίνω από το σπίτι και θα νιώθω ότι επενδύω στον εαυτό μου. Ακούγεται εγωιστικό, αλλά νομίζω ότι αυτό έχουμε ανάγκη. Λίγη αγάπη, από εμάς σε μας! Επιτέλους!
Θα δεις οτι αν ξεκινησεις κ μια μερα για καποιο λογο δεν μπορεσεις να πας,θα δεις πως θα σου φαινεται,πως θα σου λειπει.Κανε οτι σου λεει η γυμναστρια,αλλα να το κανεις,να μην κανεις οτι το κανεις κ θα δεις τη διαφορα στο σωμα σου.Μαζι με το κολυμπι που θεωρειται αριστη γυμναστικη γιατι γυμναζει πολλους μυς ταυτοχρονα.Κ δε μιλαμε για την απασχοληση κ την ευεξια που ειναι το πρωτο ζητουμενο απο σενα.Η σεροτονινη εκρινεται με τη γυμναστικη,το σεξ κ τη σοκολατα.....
Σεροτονίνη....
Σοκολάτα...
Σεξ.....
Στην κατάστασή μου? Όχι, δε νομίζω ότι θα αντέξω το overdose!
Λίγη χαλάρωση και ευεξία ζήτησα, η καημένη..
Υ.Γ. Μήπως όλα τα ωραία ξεκινούν από "σ"? Εκτός ίσως από τη γυμναστική, που ξεκινά από "γ"
:bigsmile:
Quote:
Originally posted by Ava
Λίγη αγάπη, από εμάς σε μας! Επιτέλους!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Tι μεγάλη αλήθεια.....................!!!!!!!!!! :yes:
ειμαι στην ευχαριστη θεση να ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ότι επιτελους ξεκολλησα απο τον καναπε!!!!! περπατησα 3χμ οχι σε διαδρομο αλλα στο (συχνα ανωμαλο) δρομο!!! εκανα την διαδρομη καρεας-καισαριανη με τα ποδια!!!!!!!!!!!!
μπραβο konina! :thumbup::thumbup::thumbup:
Εύγε Konina, τέτοια ν'ακούω!!! Εύχομαι και ανάλογη συνέχεια!
ʼβα μου και Κόνινα μπράβο σας!καλή αρχή να έχετε!Κόνινα θα δεις πέρα απλά πλάκα είναι εθιστικό το περπάτημα!Εγώ την έχω καταβρεί να περπατάω τριγύρω από το σπίτι μου ,που είναι θεωρητικά εξοχή!
εγώ έψαχνα εδώ και μέρες να δω τι είδους γυμναστική θα κάνω εκτός του περπατήματος,,,πήγα σε διάφορα γυμναστήρια και ρώτησα,δεν μου πολυ-αρεσε το περιβάλλον,ρώτησα σε μία ακαδημία τένις που είναι κοντά στο σπίτι μου και ήθελαν 60 ευρώ το μήνα για 2 ώρες μάθημα την εβδομάδα( μου φάνηκε ακριβό να πω την αλήθεια μου) και χτες είχα την αναλαμπή και όπως περπάταγα σταμάτησα στο κολυμβητήριο που επίσης είναι κοντά στο σπίτι μου (τελικά αρκετά πράγματα που αφορούν την γυμναστική είναι εδώ τριγύρω και τόσα χρόνια δεν σκέφτηκα να τα εκμεταλευτώ....anyway) και ρώτησα και μου είπαν ώρες που είναι ανοιχτό για το κοινό και επιπλέον έχουν και aqua aerobic 2 φορές την εβδομάδα!Με μόλις 35 ευρώ θα κολυμπάω όσες φορές θέλω και θα κάνω και 2 ώρες aqua!Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα μαθήματα τέλη Σεμπτεμβρίου
Σήμερα λοιπόν τελευταία μέρα και αντί να έχω έξτρα κίνητρο σκυλοβαριόμουν το ζώο... καλά που ήταν μια κοπελίτσα με κολάν και είχα κάτι να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον :saint:
30' διάδρομο λοιπόν, 3.7χλμ, 420 θερμίδες
Κοιλιακοί - Ραχιαίοι
Πόδια - Ώμοι
5' αποθεραπεία διάδρομο, 500μ., 60 θερμίδες
;);););););););)Quote:
Originally posted by filipparas
Σήμερα λοιπόν τελευταία μέρα και αντί να έχω έξτρα κίνητρο σκυλοβαριόμουν το ζώο... καλά που ήταν μια κοπελίτσα με κολάν και είχα κάτι να μου κεντρίζει το ενδιαφέρον
ʼντε τυχερούλη έχεις κ τα τυχερά σου!!!!!!!!!!!!
aggeloydaki πολύ καλή τιμή!!!!!!!!
Εαν επιτρέπετε σε ποια περιοχή μένεις?
Εδώ που μένω εγώ όλα είναι πανάκριβα :punk::punk::punk:
Ξεκίνησα κι εγώ προχθές γυμναστήριο μετά από 1 1/2 μήνα αποχής. Λοιπόν:
Δευτέρα: 5' ζέσταμα,30' όργανα κυκλικό, με έμφαση στα πόδια
Τετάρτη: 30' όργανα κυκλικό με έμφαση πόδια, 30' Vacu
σημερα εκανα 2χμ στο διαδρομο με κλιση 1 ;)
κ παροτι δεν ειναι κατι σπουδαιο εχω αρχισει να χαιρομαι που θα γραφω κ εγω εδω........ :cool:
break μου σόρρυ που δεν απάντησα νωρίτερα τώρα το είδα :thumbdown: Λοιπόν εγώ μένω Πάτρα και το κολυμβητήριο που ρώτησα είναι δημόσιο,συνήθως κάνουν εκεί προπόνηση οι ομάδες πόλο.Η αλήθεια είναι πως η τιμή είναι πολύ-πολύ καλή και ούτε εγγραφές θέλουν ούτε τίποτα,απλά ένα χαρτί από γιατρό πως είμαι υγιής!Quote:
Originally posted by break
aggeloydaki πολύ καλή τιμή!!!!!!!!
Εαν επιτρέπετε σε ποια περιοχή μένεις?
Εδώ που μένω εγώ όλα είναι πανάκριβα :punk::punk::punk:
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=14150Quote:
Originally posted by sokalataki29
Σήμερα: ζέσταμα,40' όργανα κυκλικό με έμφαση πόδια, 10' Vacu, 20' διάδρομος ~~
ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ. ΕΚΑΝΑ 45'.
Quote:
Originally posted by aggeloydaki
break μου σόρρυ που δεν απάντησα νωρίτερα τώρα το είδα :thumbdown: Λοιπόν εγώ μένω Πάτρα και το κολυμβητήριο που ρώτησα είναι δημόσιο,συνήθως κάνουν εκεί προπόνηση οι ομάδες πόλο.Η αλήθεια είναι πως η τιμή είναι πολύ-πολύ καλή και ούτε εγγραφές θέλουν ούτε τίποτα,απλά ένα χαρτί από γιατρό πως είμαι υγιής!
Όντως η τιμή είναι πολύ καλή!!!
Καλή αρχή λοιπόν :yes::yes::yes::yes:
Έκανα 3,5 χιλ. στον διάδρομο.
κοριτσια και αγορια σας παρακαλω πειτε μου κατι...ελλειπτικο μηχανημα και διαδρομος....τι να πρωτιμησω? και κανα δυο λογους αν ειναι ευκολο
ευχαριστωωωωωωωωωω
Σκέφτομαι να ξεκινήσω κολύμπι, βοηθάει καθόλου στο χάσιμο? Κιλά, πόντοι, θα δω καμιά διαφορά, ή προσφέρει μόνο ευεξία και τόνωση?
Σήμερα έκανα 1 ώρα διάδρομο. Περπάτησα 5 χιλ. και έκαψα 350 θερμίδες.
Quote:
Originally posted by mamadyo
κοριτσια και αγορια σας παρακαλω πειτε μου κατι...ελλειπτικο μηχανημα και διαδρομος....τι να πρωτιμησω? και κανα δυο λογους αν ειναι ευκολο
ευχαριστωωωωωωωωωω
Το ελλειπτικο θεωρειται καλυτερο στο οτι δεν επιβαρυνονται τα γονατα κ στο οτι γυμναζει πιο πολλους μυες απο το διαδρομο.Στο καψιμο θερμιδων ειναι το ιδιο αναλογα την ταχυτητα.
κι εγω το ελλειπτικο θα προτιμουσα μακραν.
και επισης, αν εχεις να διαλεξεις μεταξυ γρηγορου περπατηματος εξω και γρηγορου περπατηματος σε διαδρομο, το εξω ειναι πιο αποτελεσματικο. γρηγορο ομως, οχι χαζολοισμα σε βιτρινες εεε? :)
για γλουτους ειναι πολυ αποτελεσματικη η ανηφορα στο διαδρομο(incline) αλλα καταπονει τα γονατα.
το ελλειπτικο εχει αρκετες επιλογες. μπορεις να ρυθμιζεις τη μπαρα και την αντισταση, να κανεις αναποδο, σιγα σιγα θα το εξερευνησεις, θα αυξανεται η αντοχη σου και η δυναμη σου και θα το χρησιμοποιεις ολο και πιο αποτελεσματικα.
αχ ωραια...εχω ελλειπτικο και με βγαζετε απο περιττο εξοδο :grin:
εχετε καμια ιδεα για εμεν απου ειμαι τοσα κιλα (οχι καλος μεταβολισμος) ποσες θερμιδες να τρωω και ποσες θερμισες να καιω με γυμναστικη? Καπου κανω λαθος και προσπαθω να εντοπισω το που....
μπορεις να ξεκινησεις με 2 20αλεπτα ελλειπτικο τη μερα. ενα περιπου 1 ωρα μετα το πρωινο. και ενα 1 πριν το βραδινο?
εχεις δοκιμασει να δεις ποση αντοχη εχεις?
επισης, μπορεις να δοκιμασεις 2-3 φορες την εβδομαδα να κανεις ασκησεις ενδυναμωσης απο dvd για αρχαριους.
θερμιδες γυρω στις 1400 σε μερες με 1ωρα γυμναστικη. σε μερες καθιστικες (?) γυρω στις 1200 ισως?
σαν μπουσουλας αυτα, μπορει να μην ισχυει και τιποτα για το δικο σου οργανισμο.
παντως μην αγχωνεσαι με το ποσες θερμιδες καις κατα την ασκηση.
η ασκηση ουσιαστικα ενεργοποιει το μεταβολισμο και τον φορτσαρει για πολλες ωρες μετα. οποτε αν η ενδειξη λεει πχ 200 θερμιδες, δε σημαινει οτι αυτο ηταν ολο.
δεν ξερω που κανεις λαθος, γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια. ισως εχεις γραψει αναλυτικα τι τρως και τι γυμναστικη κανεις και δεν τα εχω δει :/
kανω λαθος επειδη ειμαι μια λιχουδω και μιση! Δηλαδη μιαμιση λιχουδω για την ακριβεια!:smilegrin:....
ολο την χαλαω και τρωω εδω και δυο μηνες....
ειπα να το ξαναπαρω θερμα μπας και του χρονου το καλοκαιρι μπορω να με κοιταξω στον καθρεφτη.
Και εγω ετσι το σκεφτομαι....οπως μου εγραψες...Με αυτα δεν θα χανω 1 κιλο την εβδομαδα?
ελλειπτικο μεχρι και τον Ιουνη που εκανα, εξανα μιση ωρα καθε βραδυ....αλλα ισως ειναι καλυετρα να το σπασω....
καθε μερα να κανω νομιζετε?
35' Ελλειπτικο : 300 θερμιδες (ετσι λεει)
100 κοιλιακους
100 ραχαιους
3 Χ 10 πους απς
Αναμενεται αλλα 35' ελλειπτικου σε καμια ωρα και αλλο ενα γυρο