-200, δηλαδή 65,3.. Περίοδος άφαντη! Μου χει σπάσει τα νέυρα!!! Αλήθεια, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να τη ..βοηθήσω να έρθει?? :P
Printable View
-200, δηλαδή 65,3.. Περίοδος άφαντη! Μου χει σπάσει τα νέυρα!!! Αλήθεια, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω να τη ..βοηθήσω να έρθει?? :P
Veronica πιες κανα αφεψημα και μη το σκεφτεσαι.Το αγχος δε βοηθαει.Ειναι συνηθες φαινομενο αμα χανεις κιλα να εχεις καθυστερηση.:)
Όντως βοηθάει, ή μου προτείνεις ..να πιω για να ξεχάσω;; :D :DQuote:
Originally posted by Constance
Veronica πιες κανα αφεψημα και μη το σκεφτεσαι.Το αγχος δε βοηθαει.Ειναι συνηθες φαινομενο αμα χανεις κιλα να εχεις καθυστερηση.:)
Ναι το έχω ακούσει κ γω, αλλά μια βδομάδα ρε γαμώτο..; Όχι τίποτα άλλο έχει κολλήσει κ η ζυγαριά..
Eμενα με βοηθαει αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.Αυτο που ισχυει σιγουρα ειναι να μην αγχωνεσαι.:)
κ εγω συνηθως μου καθυστερει 2 φορες το χρονο (βασικα τη μια ερχεται 2 μερες αργοτερα και τη μια 4 μερες νωριτερα) αλλα με τη διαιτα εκανε να ρθει μια βδομαδα!οποτε μην ανησυχεις Βερονικα!!!!
Ax βρε κορίτσια..δεν είναι ανάγκη να μου λέτε κτ...απλά να σας λέω εγώ! Πάντως γυμναστικη που με ρωτάς κάνω τέσσερις μήνες τώρα κερβς...3-4 φορές εβδομαδιαίως...Quote:
tidekpe μου γυμναστικη κανεις καθολου; (Δεν ξερω τι αλλο να σε ρωτησω πραγματικα!)
Εγω σημερα παλι στα ιδια.Το βρισκω λογικο που εχω κολλησει και παλι.Εχω 6 χρονια να βρεθω κατω απο αυτα τα κιλα.Πιστευω απο δω και περα η καθοδος θα ειναι αρκετα δυσκολη.Αποφασισα να κανω διατροφη μεχρι το τελος Αυγουστου και μετα σε οτι κιλα μπορει να εχω φτασει να κανω συντηρηση.
Σε ρωταω πιο πολυ γιατι απορω.Πιο πολυ θα χαρω αμα ξεκολλησεις εσυ παρα εγω ρε συ tide.Επειδη βλεπω τοσο καιρο τι τρως και τι προσπαθεια κανεις.Κι αυτοι οι γιατροι ψαχνουν απο δω ψαχνουν απο κει και τιποτα δε βρισκουν στο τελος.Τι να πω.
αχ πονεμένη ιστορία τα κολήματα! tide μήπως έχεις κι εσύ πολυκυστικές?
εγγω τι εχω ρε παιδια κ δεν μπορω να κανω διαιτα, μαλακυνση>?
κανενα κολλημα δεν τρωω, οταν δεν τρωω αδυνατιζω. πως γινεται να μη τρωω μου λετε? ¨(
Kαλημέρα!-200 σήμερα.91,5.Αύριο το πρωί θα πρέπει να είμαι το πολύ 91!
καλημερα!!!!
σημερα 68.800. +200 απο χθεες :(
Καλημερα.Επιτελους ξεκολλησα.-200 σημερα.:)
καλημερααα
εγω πήρα 2 κιλακια την Παρασκευη λογς βαπτισης αλλα οκ τωρα επιστρεφω παλι στην καθημερινοτητα και στην προσπαθεια ;)
αχ..+ 1100 σε 2 μερες γιατι αδια8ετησα...φρουτο8εραπεια σημερα και απο αυριο κανονικα παλι...
+300....65,6!
Τα χω πάρει κρανίο!!!!!
ψυχραιμία!
84 (παλι καλα)
μετα απο μισο ζαχαροπλαστειο κ μια κρεπερι που αδειασα,
κ ξαναρχιζω, αυτη τη φορα μονη κ με πολλη αγαπη για μενα~
χωρις ντοματοδιαιτες, διαιτολογους ή οτιδηποτε αλλο, ακομη.
Μπορω κ μονη!
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY PENELOPE
HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEEEEEEEEEEE!
shmera ginomai 25 (klaps) kai exasa 300 gr.
56.9
Kanonika shmera tha stamataga diaita alla den me pairnei katholou. To vrady tha faw tourta pagwto opote tha xanapaw 57. Filakia!
Χρονια πολλα penelope!Σου εστειλα και σε u2u γιατι δεν ξερω κατα ποσο προλαβαινεις να διαβασεις τα ποστ.Ελπιζω να περνας σουπερ διακοπες.:D
(Τουρτα παγωτο μιαμ!)
Πηνελοπη μου!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!οτι επιθυμεις κουκλιτσα μου,να περνας τελεια και να ευχαριστηθεις κ την σημερινη μερα χωρις να σκεφτεις διαιτες κλπ!εξαλλου εισαι ενα μικρο βηματακι πριν το τελος!να εχεις υγεια,ευτυχια και πολλη πολλη αγαπη!!!!!!
πηνελοπααααααααακιιιιιιιι ιιι!!!!!!!!!!!
χρονια ποοοοοοοολλαααααααααααααα ααα με υγεια πανω απολα κ χαρα!!!
να εισαι αξια παντοτε να φτανεις τους στοχους σου κ να τους διατηρεις!
Nα ζησεις!!! Ό,τι επιθυμείς, με υγεία πάνω απ'όλα! .. κ κορμί φέτες δευτερευόντως :P :P :PQuote:
Originally posted by penelope1985
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY PENELOPE
56.9
Kanonika shmera tha stamataga diaita alla den me pairnei katholou. To vrady tha faw tourta pagwto opote tha xanapaw 57. Filakia!
Χρόνια Πολλά,χρόνια καλά,χρόνια ευτυχισμένα!!!Ό,τι επιθυμείς!!!
kalhmeres! 84.6 κ απο αυριο θαρχισει να πεφτει το βαροςμου αφου αρχιζω προσεγμενη διατροφη,.
τερμα οι κρεπαλες, τα βουλιμικα, κ καθε φυσεως υπερβολικη καταναλωση φαγητου για οποιονδηποτε λογο.
καιρος για δραση κ,..αρχιζω.
Καλή επιτυχία!
Καλημερα... 78,6 παλι χωρις να καταλαβω απο που πηρα αυτα +800γρ... Αλλα συνεχιζουμε!!!
Σημερα στα ιδια.Εχω 6 χρονια να δω 6αρι...θα ερθει δυσκολα, αλλα θα ερθει.Δεν τα παραταω με τιποτα!:)
κονστανς μην τα παρατας, κ γω αρχισα για 7
κ οταν θα παω 7 θα με συνηθισω εκει για παντα.
οπως εχωω μαθει το 8 κ δεν ξεκολλαω θα μαθω κ το 7. α στο καλο μου πια. ολα στο μυλαο ειναι.
ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛʼ, Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!Quote:
Originally posted by penelope1985
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY PENELOPE
56.9
καλημερα!
Constance γερά με τσαμπουκά!θα ρθει το 6 εισαι ηδη τόσο κοντά!
Κοραλάκι καλη αρχή!αντε απο σήμερα να αρχίσει η κατηφόρα!
Εγω σήμερα είμαι 58.600.κατι ειναι κ αυτο.αλλα τερμα οι ελευθερες μέρες,ηρθε το καλοκαίρι κ θέλω να φορεσω τα πάντα!ηδη μπήκα σε ενα παντελόνι νουμερο 26!!!!!ειμαι πολύ χαρούμενη,βεβαια ειναι ελαστικο κ σε ενα αλλο 26 δεν εκλεισε το κουμπι αλλα που θα μου παει!
γεια σας! Σήμερα δε ζυγίστηκα καθώς τελικά με πήρε από κάτω το διήμερο..εχτές φανταστείτε, ένα θα σας πω, βάφλα παγωτό που, φυσικά, δεν μπόρεσα να τη φάω όλη (πώς;;;; αφού έχω συνηθίσει σε ολιγοφαγία) και μάλιστα με άθλια αποτελέσματα στο έντερο..καθώς, μάλλον, τα λιπαρά με "πείραξαν" σήμερα και επισκέφτηκα αρκετές φορές τν τουαλέτα...οπότε, ζύγισμα αναβάλλεται..
Βλέπω κορίτσια, έχετε πολύ καλα αποτελέσματα...άντε κουράγιο!!!!!
αΧ, βρε Κονστάνσ μου...τι γλυκειά...να σου πω όμως;;;;;Ας μένω σταθερή τουλάχιστον..κάτι που αυτό βλέπω.Ας πούμε χτές έφαγα μισή βάφλα παγωτό και ήπια και μπύρα...εεεεεεε δεν τολμάω να ανέβω, παρόλου που τα υπόλοιπα ήταν ψητή μπριζόλα και μισό κεμπάπ με σαλάτα, εννοείται, ότι βράδυ δεν έφαγα...Quote:
Σε ρωταω πιο πολυ γιατι απορω.Πιο πολυ θα χαρω αμα ξεκολλησεις εσυ παρα εγω ρε συ tide.Επειδη βλεπω τοσο καιρο τι τρως και τι προσπαθεια κανεις.Κι αυτοι οι γιατροι ψαχνουν απο δω ψαχνουν απο κει και τιποτα δε βρισκουν στο τελος.Τι να πω.
KOritsakia sas euxaristw oles. Molis gyrisa apo Xania opou efaga ton kwlo m sthn kyriolexia. Kai twra tha paw sthn pisina na vouthxw kai tha paw sto pato san thn agkyra. Shmera +300 giati meta thn tourta pagwto phgame kai gia fai. Alla ta +300 den einai tpt. 57.2 dld.
Ayrio gyrnaw opote tha ta leme kanonika...
γεια σας!!!
μετα απο κραιπαλη 2-3 ημερων ζυγιστηκα και εχω ανεβει στα 68,100!!!! απο αυριο φουλ γυμναστικη κ σωστη διατροφη μηπως και ξαναερθω στα 66!!!!
kala mia apo ta idia, εφαγα χθες πολυ μεξικανικο που λατρευωQuote:
Originally posted by tidekpe
γεια σας! Σήμερα δε ζυγίστηκα καθώς τελικά με πήρε από κάτω το διήμερο..εχτές φανταστείτε, ένα θα σας πω, βάφλα παγωτό που, φυσικά, δεν μπόρεσα να τη φάω όλη (πώς;;;; αφού έχω συνηθίσει σε ολιγοφαγία) και μάλιστα με άθλια αποτελέσματα στο έντερο..καθώς, μάλλον, τα λιπαρά με "πείραξαν" σήμερα και επισκέφτηκα αρκετές φορές τν τουαλέτα...οπότε, ζύγισμα αναβάλλεται..
Βλέπω κορίτσια, έχετε πολύ καλα αποτελέσματα...άντε κουράγιο!!!!!
κ τωρα βιαζομαι να παω τουαλεττα να παω στη δευτερη δουλεια...
ειχα ολα τα τρεχαματα,
εχω να σκεφτομαι κ το αν θα χε@#$@# με το συμπαθειο.
χαλια στομαχι, θα μου γινει μαθημα κ δε θα τρωω 800 μεριδες κοτοπουλακι φτερουγες, κρεμμυδια, πατατες μιαμ
ΥΓ +4 μπυρες ποτηρια μικρα!
απορω που στο καλο τα εβαλα ολα αυτα...
granitoula μου να εισαι καλα.Δεν ξενερωνω και δε με νοιαζει τιποτα, θα συνεχίσω τη διατροφη μου ολο το καλοκαιρι οπως εχω προγραμματισει.Ειμαι αισιοδοξη και πιστευω θα ειμαι 64 το σεπτεμβρη.
tidekpe μου αυτο ξαναπεστο.Χιλιες φορες σταθερη παρα να περνεις τον ανηφορο δε το συζηταμε.
penelope οτι και αν εφαγες, οσο κι αν πηρες, θα τα χασεις σε χρονο μηδεν δε σε φοβομαστε εμεις.χεχε
koralaki μεξικανικο!ΜΙΑΜ!Τελειο φαγητο.Καποιες παρασπονδιες αξιζουν τον κοπο οι ατιμες.:P
ασε Κονστανς εγω τρωω κ πολυ οταν μαρεσει, δυστηχως χθες δε μου βγηκε σε καλο, ειχα κανει ηλιθια διαιτα πριν
κ ειχα ενα στομαχι χαλια, κ απογινε...
ηθικο διδαγμα,
για να απολαμβανω μια στο τοσο μεξικανικο πρεπει να τρωω σωστα κ οχι...ντοματες! :D
ναι θα εισαι 64 το σεπτεμβρη κ εγω 74,
κ αν οχι το σεπτεμβρη το δεκεμβρη σιγουρα.
εχω διορια μεχρι το πασχα βεβαια αλλα καλυτερα να τελειωνω με τα κιλα να προσηλωθω στη συντηρηση μετα...
σκεψου να εχω χασει τα κιλα αλλα να μην εχω σταθεροποιηθει κ να μου σκασει εγγυμοσυνη κ να τα παρω σε μια νυχτα...
koralaki εγω ξερεις τι εχω παρατηρησει με τα καυτερα φαγητα.ΠΑΝΤΑ με χορταινουν πιο ευκολα απο τα κανονικα.Αλλα εξαρταται απο το στομαχι,δεν τον προτεινω σε κανεναν.Υπαρχουν πολλοι που δεν αντεχουν ουτε το απλο πιπερι.Εγω ολο αυτο τον καιρο ακομα και στις σαλατες μου βαζο ταμπασκο.:P
τα καυτερα φαγητα αυξανουν τον μεταβολισμο κυρια κονστανς μου,
οταν το εμαθα αυτο αρχισα να βαζω ο,τι μπορεις να φανταστεις πανω! (στα δικα μου μονο βεβαια)
ο,τι κι αν βαλουν παντως στις φτερουγες κοτοπουλο κ τα κρεμμυδια δεν προκειται να χορτασω...απλα μπορω να φαω μεχρι σκασμου!
το δικό μου ας πούμε ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ με τιποτα τα πολύ καυτερά.... πριν 1,5 χρόνο ήμασταν Λονδίνο με τον άντρα μου, και μας ήρθε να πάμε Ινδικό ενώ εδώ δεν έχουμε πάει ποτέ.... ε τί ήταν αυτό ρε παιδιά, και διαλέξαμε και τα φαγητά με τις λιγότερες πιπερίτσες. αχ και να ζητάμε συνέχεια νερό, μέχρι που καταλάβαμε ότι το νερό δε σου κάνει τίποτα, και μας πρότειναν ένα ποτό από γιαούρτι με γεύση μανγκο, το οποίο με το που το κατέβαζες δρούσε μιλάμε μαγικά, πυροσβεστικά!! αχ και με τη βοήθεια αυτή μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το γεύμα μας, μια μπουκιά φαί, μια γουλιά γιαουρτοποτό....... πολύ γέλιο!Quote:
koralaki εγω ξερεις τι εχω παρατηρησει με τα καυτερα φαγητα.ΠΑΝΤΑ με χορταινουν πιο ευκολα απο τα κανονικα.Αλλα εξαρταται απο το στομαχι,δεν τον προτεινω σε κανεναν.Υπαρχουν πολλοι που δεν αντεχουν ουτε το απλο πιπερι.Εγω ολο αυτο τον καιρο ακομα και στις σαλατες μου βαζο ταμπασκο.:P