Quote:
Originally posted by papa_justify
Κακό κορίτσι, γουστάρω που δεν πτοείσαι και το ψάχνεις.
Αυτό και μόνο [για να μη μιλήσουμε για τα τόσα κιλά που έχεις ήδη διώξει από πάνω σου] βοηθάει. Το λέω γιατί ήμουν επί χρόνια σε φαύλο κύκλο και τα τελευταία δύο έχω συνέλθει χάρη στο ψάξιμο ετών. Την πειθαρχία της Constance βέβαια δεν την απέκτησα ποτέ, τουλάχιστον διατροφικά [άκου τέσσερις μήνες χωρίς παρασπονδία!] αλλά έμαθα να ενδίδω με ένα σχετικό μέτρο στα όσα θεωρούνται απαγορευμένα, να είμαι τυπική στη γυμναστική μου και να μη γεμίζω το ψυγείο με πράγματα που ξέρω ότι όταν έρθει η νύχτα κινδυνεύουν να κατασπαραχθούν. Με τον τρόπο αυτό, τα κιλά δεν χάνονται με τρελούς ρυθμούς, όμως χάνονται και επέρχεται μια ισορροπία που σε βοηθάει και στα υπόλοιπα.
Με την ισορροπία έχω θέμα, γι' αυτό την επιζητώ, και νιώθω σαν να την έχω βρει λιγάκι. Και πιστεύω ότι χωρίς ψάξιμο, χωρίς να πέσεις και να ξανασηκωθείς διακόσιες χιλιάδες φορές, δεν την επιτυγχάνεις. ʼρα είσαι σε καλό δρόμο.
Ελπίζω να μη θεωρηθεί εκτός θέματος αυτό το ποστ, είναι σαν μια σελίδα του ημερολογίου μου που τη διάβασα εμπιστευτικά στο κακό κοριτσάκι, μη με μπανιάρετε σας παρακαλώ :Ρ ;)
χαχαχαχαχ