Ελα ντε!
Printable View
Ελα ντε!
οσο ισχυει και η δικη μου...
!
νατο!!! μου μυριζει μουσακας!
να μας πει η ξαδερφη!!!
XAXAXAXAXA!Μη λετε μουσακα και ειναι η ωρα δυσκολη.Ειμαι η μπατζανακισα της Constance επισης εγγυος και συγκλονιζομαι οποτε μιλανε για φαγητα.:P
:lol::lol::lol::lol:
εχω λιωσει λεμε!ευχαριστουμε μπαντ-μπαντγκερλ-κοραλακι
Nαι πραγματικα μας προσφερει δοσεις αφθονου γελιου.Ειχα να γελασω ετσι απο τοτε που εχασε 5 κιλα σε 3 ημερες τρωγοντας 3000 θερμιδες ημερισιως.
ωχ,σταματηστε και τη νιωθω αμεσα την παρεμβαση του φανταστικου κοραλακιου-μπαντ-μπαντγκερλιου...
θα επανελθει για να δηλωσει οτι αποχωρει ΟΡΙΣΤΙΚΑ πλεον,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...:lol::lol:
poso tha hthela na mporousa na mpw se ena programma k na to ekana xwris na ksefeugw..........
Πραγματικα βαριοταν τοσο πολυ να κανει νεο νικνειμ που σου λεει ας μπω ως κολαρακι-ξαδερφη.(ουπς σορυ κοραλακι ηθελα να πω)!Quote:
Originally posted by AliceSante
χαραμίζεται αυτή!!!
παίζει να εμφανιστεί ως νέο μέλος χαααχχααχαχαχαχαχααααααχ
πόσο φθηνός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος!!!
αγαπητο νεο μελος εχουμε ξεστραβωθει απειρες ωρες εδω μεσα και ακομη το παλευουμε....Quote:
Originally posted by kila
poso tha hthela na mporousa na mpw se ena programma k na to ekana xwris na ksefeugw..........
για να προλαβουμε τα χειροτερα επειδη οντως θα μπει ως νεο μελος!
ΜΗ βαλεις username
koralaki11
ή
badgirl1111
:P
θα μας μπουν ψυλλοι σταυτια παλι
εγω δεν καταλαβα ή μαλλον εχασα επεισοδια,αποχωρησε ως μπαντγκερλ λογω γκαστριας ή τσακωθηκε???
ας με διαφωτισει οποιος γνωριζει:cool2:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!:lol::lol::lol::lol::lo l:
ντοντ γουορι, πασχα ειναι θα το βαλει επαναληψη :PQuote:
Originally posted by absolute
εγω δεν καταλαβα ή μαλλον εχασα επεισοδια,αποχωρησε ως μπαντγκερλ λογω γκαστριας ή τσακωθηκε???
Τη "γκαστρια" τη μαθαμε απο την "ξαδερφη" της.Η ιδια αποχωρησε αφοτου τσακωθηκε μονη της για αλλη μια φορα.Quote:
Ναι δε τη βοηθουσε δυστυχως...:dork:
:lol::lol::lol::lol: δεν υπαρχετε!!
εγω προκαλω το πραγματικο κοραλακι να μπει να απολογηθει για την αναστατωση που εχει -αθελα του-προκαλεσει στο φορουμ!!!!
Ποια αναστατωση ρε.Μια χαρα διασκεδαζουμε.Ασε εκει να εκφραζεται ο κοσμος.:smilegrin:
egw to paleuo polu kairo alla olo blakies kanw k ta xaw,mexri prin ligo elega pote tha xasw ta kila,pleon k to na mpw se programma m fantazei magiko.............
οχι Constance,δεν ειναι σωστο...ασε που θα βγει ηδη με ψυχικο τραυμα το μικρο-κοραλακι που εγκυμονει η μαμα-κοραλακι με τοση συγχηση που της προκαλεσαμε!!:smilegrin::smilegrin::sai nt2:Quote:
Originally posted by Constance
Ποια αναστατωση ρε.Μια χαρα διασκεδαζουμε.Ασε εκει να εκφραζεται ο κοσμος.:smilegrin:
Εγω αλλο σκεφτομαι.Τι θα γινει το φορουμ ετσι και πλακωσει ολο το σοι να κανει ποστ.Θα παθει υπερφορτωση απο τα πολλα νεα τοπικς.:( :crazy:
εγω παντως μετα τη ξαδερφη ολα τα περιμενω:lol::lol::dork:
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ αχααχαQuote:
Originally posted by AliceSante
Quote:
εγω παντως μετα τη ξαδερφη ολα τα περιμενω:lol::lol::dork:
προς νέα μέλη : προσοχή! κυκλοφορεί πολυμορφικός ιός :spin:
Ρε σταματήστεεεεεε...ΒΟΗΘΕΙΑΑ� �Α λιωνωωωω σβήνω χάνομαιiiii
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (ειδικά με μπατζανακισσα Constance η μαμα μου φωναξε να δει τι έπαθα, ουρλιαξα λεμε)
Που να φερω και τη συμπεθερα δλδ.:dork:
Εεεεεεπ σας επιασαααα! Κοριτσια τι ειναι αυτα που διαβαζω γιατι με αφηνετε στο ααααπολυτο σκοταδι;;; Ενημερωση καποιος παρακαλω, μην αγωνιουμε και τζαμπα . Μαντμουαζελ κονστανς τι κανετε;;;;
Ριξε μια ματια εδω mitsokolo
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3288
Καλα ειμαι εγω την παλευω.Προσπαθω να χασω τα τελευταια μου κιλα αλλα ολο συντηρηση καταληγω να κανω.Δε βαριεσαι.:P Εσυ καλα εισαι!?
Πολυ καλα ομως τα πηγες και η συντηρηση αρκετα θετικη! Τουλαχιστον εχεις λιγο δρομο ακομα μπραβο κοριτσι! Εγω καλα παρουσιαστικε ενα γυναικολογικο θεματακι και θα κανω μια επεμβασουλα μετα το πασχα, ας γινει και αυτο να τελιωνουμε να βαλω μπρος για το κουτσουβελακι χαχαχα .. Παω να ενημερωθω απ το λινκκκκ
Τωρα σοβαρα παιζει τετοιο θεμα; Δεν παρακολουθω πολυ και χανω λιγο το μπουσουλα ... Αν ειναι ετσι τα πραγματα λυπαμαι γιατι εγω της μιλησα ειληκρινα και απο καρδιας.
ΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ εχω λιωσει στο γελιοοοοοο με κοιταει ο γατος μου λες και ειμαι εξωγηινη!!!
Απλα τραγικη για αλλη μια φορα!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by mitsokolo
Πολυ καλα ομως τα πηγες και η συντηρηση αρκετα θετικη! Τουλαχιστον εχεις λιγο δρομο ακομα μπραβο κοριτσι! Εγω καλα παρουσιαστικε ενα γυναικολογικο θεματακι και θα κανω μια επεμβασουλα μετα το πασχα, ας γινει και αυτο να τελιωνουμε να βαλω μπρος για το κουτσουβελακι χαχαχα .. Παω να ενημερωθω απ το λινκκκκ
Nαι ειμαι ικανοποιημενη δε μπορω να πω.Εχω κατσει σε αυτα τα κιλα απο το Σεπτεμβρη μεχρι τωρα.Ο διατροφολογος μου ειχε πει παλια οτι τα τελευταια 4-5 θα ειναι δυσκολα γιατι ποτε στην ενηλικη ζωη μου δεν ημουν κατω απο 68.Ας μεινω και 68 για παντα αρκει να μην τα ξαναπαρω.:)
Γυναικολογικο θεματακι.Μανουρα μου μυριζει.Ελπιζω να παει καλα η επεμβαση mitsokolo.Γρηγορα περαστικα και να περασεις καλα το Πασχα.Και με το καλο να ρθει και το νινι.:D
Οσο για το λινκ και το θεματακι που προεκυψε τι να σου πω οτι ξερεις ξερω.Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν ακριβως οτι σκεφτηκαν τοσα μελη εδω μεσα.Τυχαιο?Δε νομιζω....Αλλα στην τελικη δεν εχει και σημασια.:smirk:
Να σαι καλα βρε κοριτσι μου αν και λενε οτι ειναι ρουτινας, ινομυωμα θα αφαιρεσω. Τελος παντων, βρε εσυ εισαι και ψηλο κοριτσι πιστευω στα 68 θα εισαι τζετ!!! Οσο για το αλλο θεμα τι να πωωωωωω ας μιλησουν τα ποστσσσσς .. Και για να μπω και στο θεμα μας ξανα σκευτομαι οτι γεμισα ασπρες τριχεσσσσσς σ σ σ
Σκεφτομαι οτι μας αφησε ο Νικος Παπαζογλου.Να αναπαυθει η ψυχουλα του.
Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Σκεφτομαι οτι μας αφησε ο Νικος Παπαζογλου.Να αναπαυθει η ψυχουλα του.
τι? πλακα κανεις...
ρε γμτ ποσο λυπηθηκα για τον Παπαζογλου.
Δεν αντέχετε άλλο η κατάσταση εδώ μεσα.... κα το χειρότερο είναι ότι ενώ θέλω πολύ να δουλέψω, δεν μου βγένει, δεν μπορώ, είναι σαν να μην με υπακούει το ίδιο μου το σώμα....
Ποσο βαριεμαι στη δουλεια και ανυπομονω να ρθει η Μεγ.Πεμπτη να ξεκουμπιστω για τις διακοπουλες του Πασχα!!
σκευτομαι οτι στη ζωη πρεπει να εχεις τεραστια @@ και τσαμπουκα
χθες εζησα ενα σκηνικο πολυ ασχημο, ειχα παει σε ενα παιδικο παρτυ και σε μια φαση βλεπω μια κοπελα να τρεχει με το μωρο της ΑΝΑΠΟΔΑ και να το ταρακουναει.. το μωρο ειχε σταματησει να αναπνεει για κανα 2λεπτο και αυτη ουρλιαζε το μωρο μου πεθαινει!!! σηκωνομαι και τρεχω προς το μερος της να προσφερω τις πρωτες βοηθειες γιατι εχω κανει και για βρεφη πρωτες βοηθειες, και ΔΟΞΑ το θεο και το συμπαν με το που πηγα το μωρο εκλαψε!
εκεινη την ωρα πηρα ΟΛΗ μου τη δυναμη για να το βοηθησω, αλλα οταν πηγα σπιτι μου βγηκε η ανυσυχια και εκανα και χαλια υπνο.
ευτηχως ειναι καλα, πηρα μεγαλη φρικη, το ολο σκηνικο ηταν πραγματικα φρικτο
Ωχ μιτσοκολο,πραγματικα πολυ φρικτο,ευτυχως ειναι καλα το μωρακι..
ευτηχως Σκαρλετακι μου, αστα, εσυ καλα εισαι?