Νιώθω λίγο παράξενα και μου έχει κολλήσει μια αδύνατη σκέψη... Πόσο καλά θα ήταν αν ήταν δυνατό να γύριζε ο χρόνος πίσω και ν' αποτρέπονταν έτσι άσχημα γεγονότα...
Εσύ πώς είσαι;
Printable View
χάλιααα... το σκέφτομαι και εγώ αυτό όταν όλα πάνε χάλια αλλά δεν βοηθάει και πολύ
δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο σήμερα αν αυτό με ρωτάς, γενικά είμαι χάλια
Εντάξει , λίγο καλύτερα είμαι και αυτό γιατί συνεχίζω την δίαιτα.
Κιλό, κιλό θα φτάσω στον στόχο.
Σαν να έχει αυξηθεί η ζέστη τις τελευταίες μέρες ή ιδέα μου;
Πω φίλε μπήκε Σεπτέμβρης και με έχει πιάσει μια κατάθλιψη… άλλο πράγμα.
Βέβαια το καλοκαιρινό κλίμα παραμένει, απλά και μόνο η σκέψη ότι τελείωσε το καλοκαίρι με κάνει να νιώθω κάπως περίεργα.. δεν ξέρω.
Νομίζω πως χειρότερα δεν γίνεται σήμερα...
Νιώθω σκατά ψυχολογικά κι επιπλέον με πονάει το κεφάλι μου από την φασαρία...
είσαι HyperSensitive μάλλον, γι αυτό, ψάξε τον ορισμό του, κάπως κολάει.
πεινάω
κανείς ξύπνιος ?
Frustration. Αισθανομαι οτι με περιγελουν. Προσπαθουσα με ηρεμη πολιτισμενη κουβεντα και λογικα επιχειρηματα να εξηγησω στο κουνουπι που καθοταν πανω μου οτι κοντευει να τελειωσει ο Οκτωβρης και παμε πλεον για Νοεμβρη και αρα πρεπει να ξεκουμπιστει επιτελους και εκεινο με κορόιδευε κανοντας κατακοκκινες μπουρμπουληθρες με το καλαμακι του πανω στο ποδι μου. Εγω φταιω που ηθελα να ειμαι κατα της βιας. Κατσε να βαλω μπαταρια στην εντομορακετα και τα ξαναλεμε..
.................................................. ...
Γινόταν μια συζήτηση μια μέρα μεταξύ ενός συναδέλφου και ενός πελάτη. Ο συνάδελφος είπε πως εγώ δεν θα γινόμουν ΠΟΤΕ ζητιάνος, ο άλλος δεν μίλησε.
Έπειτα από κάποιο καιρό, αυτός ο συνάδελφος αποκαλύφθηκε ότι έκλεβε λεφτά από την ταμειακή. Εϊχε κλέψει σχεδόν 600 ευρώ.
Και είχε πει από μέσα μου τότε, "ναι είσαι τόσο περήφανος, δεν έχεις πέσει ποτέ σε μεγάλη ανάγκη για να φτάσεις να ζητιανέψεις, γι' αυτό μιλάς ξεκούδονο".
Ζητιάνος δεν θα γινόταν, αλλά κλέφτης μια χαρά ήταν καλύτερο να γίνει.
Λέω εγώ τώρα πόσο σιχαμένος να μην λυπάται την ανάγκη του άλλου κι αυτός να έχει ανάγκη και να κλέβει και να περιφρονεί αυτόν που κάνει κάτι άλλο για να βγάλει λεφτά.
Σκατόψυχος ναί ή όχι;
Δεν νομιζω να εκλεψε απο αναγκη, νομιζε πως δεν θα τον επιαναν.