Δεν ξέρεις πόσο με εκφράζει αυτό Λάκρυ.
Printable View
Εγώ βρε καπου το διάβασα, αλλά δεν θυμαμαι πού.Το ίδιο δε λεμε;Δηλαδή, καλύτερα να έχεις ενοχές-μετανιώνεις παρά απωθημένα.Αλλά με μέτρο, μην τα κανουμε όλα επειδή φοβόμαστε μηπως μετανιώσουμε.Ποιότητα, όχι ποσότητα.
Έχεις κατι στο μυαλό σου ή έτσι το λες;
Επίσης, να ανοίξουμε θέμα "τι μετανιώνετε" .Εκεί να δεις προέλευση :p
Gypsy χαιρομαι που σε εκφραζει !! Κι εμενα ειδικα τωρα περισσοτερο απο ποτε!!
Σουελ νομιζα οτι εγω το ειχα γραψει, κ νομιζα οτι στη λεξη "εδω" δεν εβγαζε το λινκ, σορρυ, ο,τι να ναι ειμαι χεχε!!
Το ιδιο λεμε yeah !! Καλυτερα να κανεις κατι κι ας μετανιωσεις, κι ας αποτυχεις, παρα να μεινεις απραγος κ με απωθημενα εντελει..
Το εγραψα με βαση ενα θεμα που ανοιξα στο "αγχος/φοβιες" φορουμ, σχετικα με το οτι θελω να φυγω στο εξωτερικο..
Λολ να ανοιξουμε τετοιο θεμα, θα χουμε πολλα να πουμε χεχε !! :)
Συμφωνώ με τις απόψεις σας, καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες, κι ας απέτυχες παρά να μείνεις άπραγος με απωθημένα εν τέλει.
Κι όσο πιο γρήγορα γίνεται από τη σκέψη στην πράξη. Κι όσο πιο γρήγορα γίνεται κατι τόσο πιο αυθόρμητο είναι.
Η πολλή σκέψη και η συνέπεια της που είναι η αναβολή οδηγούν στην αδράνεια και στο χάσιμο ευκαιριών.
Να κάνουμε αυτό που περισσότερο φοβόμαστε να κάνουμε παρά το αντίθετο.
Όταν νοιώθεις να σε λούζει κρύος ιδρώτας και σε σφύξιμο στο στομάχι και στο λαιμό τότε να κάνεις την κίνηση.
Και όλα αυτά σε κάποια λογικά πλαίσια.
Σήμερα σκέφτομαι πως το κάπνισμα τη νύχτα πριν πας για ύπνο κάνει ζημιά. Ξυπνάς την άλλη μερα και είσαι όλο το πρωινό λες και έχεις πυρετό και ζαλάδες. Τι να κάνω που να πάρει αφού είναι χαλαρωτικό και φέρνει λίγο ηρεμία.........
σκεφτομαι εναν ανθρωπο ο οποιος προσπαθει να τα ξαναβρει με τον εαυτο του, να γινει πιο κοινωνικος και φιλικος με ολους, ομως το περιβαλλον και η μοναξια του δεν τον αφηνουν. και παρολη τη προσπαθεια αντι να ακουστει επιβραβευση, ακουγεται το αντιθετο. και δωστου το "δε το εκανες καλα πηγαινε σε κανεναν που ξερει να στο φτιαξει", κρισεις αλλων για να με πιασουν κι εμενα οι δικιες μου κρισεις και να πω "στη ****** μου ρε μαλακα, δικια μου ειναι η ζωη κανω οτι θελω"! οποιος δε μου προσφερει κατι θετικο, ειναι καλυτερα να μη μου προσφερει καθολου. πες κατι θετικο ή βγαλε τον σκασμο οπως λεγαν και οι TXC.
σκεφτομαι οτι δεν αντεχω μεχρι την κυριακη που θα παω διακοπες,σκεφτομαι τις ατελειωτες ωρες στη θαλασσα και τα βραδινα μπανακια που τα λατρευω ,σκεφτομαι ψαρομεζεδες και ταβερνουλες διπλα στο κυμα,σκεφτομαι την αλμυρα στο σωμα μετα το κολυμπι και το ποσο ομορφα δειχνουν τα μαλλια μας:D Σκεφτομαι οτι ειμαι μεσα στην τρελη χαρα και φοβαμαι μην χαλασει ολο αυτο το ομορφο συναισθημα.Σκεφτομαι να κανω οτι μπορω για να κρατησω αυτη την αισιοδοξια:)
παιδιά, αύριο θα πάω στο wall και νιώθω μια συγκίνηση, έναν κόμπο στο στομάχι, ένα κατι τις βρε αδερφέ!
ομαγκόντ :P
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wall
ρεεε, αποκλείεται να μην το ξέρεις!!!
να δες
http://www.youtube.com/watch?v=_gwdQjCuoRo
τέσπα, εγώ θα πάω και χαίρομαιιιι! ελπίζω να είναι ωραία!
αχ θελω κι εγωωωωωωωωωω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olgaki χαιρομαι που γραφεις ετσι με αλλη διαθεση, ανανεωμενη κ ανεβασμενη !! ευχομαι να κρατησει συτη η αισιοδοξια που λες κ φυσικα να κανεις ο,τι μπορεις ωστε να τη διατηρησεις !!!
βραδινα μπανακια, μουσικη, διασκεδαση, τελεια απλα, δεν υπαρχει καλυτερο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σκεφτομαι οτι τα λαμογια οι πανεπιστημιακοι θα κανουν τα παντα για να μην περασει το νομσχεδιο!!Σκεφτομαι οτι ο φοβος της αλλαγης καλα κρατει και επισης ακουω την αριστερα περι δεδομενων και κεκτημενων και γελαω.....μετα μας φταινε οι 300 της βουλης ενταξει κλασσικη νεοελληνικη συμπεριφορα για ολα φταινε παντα οι αλλοι.....
ανεμε να σε ρωτησω αυτο για τους πανεπιστημιακους που το ακουσες κ τι ακριβως σκοπευουν να κανουν?? βεβαια αμφιβαλλω αμα θα πετυχουν κατι... σε ρωταω γιατι πηγα σε 2 ορκομωσιες κ ο πρυτανης (ειναι κομμουνιστης) κατι τετοια φωναζε κ πορωνοταν λολ κ οτι δεν θα το αφησουν να περασει δλδ τι ακριβως θα κανουν δεν καταλαβα?? οσο για το "παντα φταινε οι αλλοι" συμφωνω, ετσι εχουμε καταντησει γι αυτο ειμαστε σ αυτο το χαλι......
...σκέφτομαι πως πονάνε τα κοκαλάκια μου....:(
ανεμε thanks !! ρε συ το ηξερα αυτο !! αφορα τους εκπαιδευτικους κ το νομοσχεδιο που θελει να περασει η Διαμαντοπουλου για το νεο σχολειο, τις αλλαγες στις προσληψεις κ τον ασεπ κ δεν συμμαζευεται.... γι αυτο φωναζε ο δικος μας κ ελεγε οτι θα κανουν τα παντα να μην περασει.. το αμα θα πετυχουν ειναι βεβαια αλλο θεμα.......:p
Σκέφτομαι ότι απόψε...salt meets wounds....
επισης την καταργηση του ασυλου,την αλλαγη διοικησης στα ΑΕΙ και ΤΕΙ,καταργηση πανελλαδικων εξετασεων...........καθηγητες με μηδεν ερευνητικο εργο,ο κουμπαρος του μπατζανακη της συνυφαδας και παει λεγοντας που γινεται λεκτορας επικουρος και οτιδηποτε αλλο θελεις που εχει δυο και τρεις εδρες και εργο μηδεν.....
ανεμε ετσι ακριβως, συμφωνω μαζι σου!! το βλεπω κ στη σχολη μου, κ καλα οτι προσφερουν κ κανουν ερευνες κ συμμετεχουν σε προγραμματα κ γραφει ο καθενας απο ενα βιβλιο κ νομιζει οτι εγινε κατι, κ ασε που βαζουν κ τους δικους τους κ γινονται λεκτορες κ δεν συμμαζευεται, επειδη εχουν το μεσον με τον μεγαλοκαθηγητη (μεγαλομαλακα) που κανουν ο,τι θελουν, πουτσες μπλε, λερωμενες ποδιες φιλανε ολοι, κ επισης "αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει" πως να το κανουμε.. αλλα εδω που ζουμε με αυτη τη κωλονοοτροπια κ τα κωλορουσφετια τους φτανουμε στον πατο κ ακομα παρακατω, δηθεν μου κ ταχα αλλαγες του κωλου, να ειχαμε να λεγαμε...
Lacrymosa μην συγχύζεσαι!
κοιτα εμεις διωξαμε τον Καραθεοδωρη και εχουμε το Νανοπουλο στο φτυσιμο τι αλλο να πουμε?Ελλαδαρα,λολ
ολοι για τον πουτσο ειναι ρε συ ολοι τους, να ξεκουμπιστουν κ να παν στα τσακιδια, ανεβηκαν σε μια θεση γλυφωντας κωλους κ το εχουν δει καποιοι κ καλα σπουδαιοι, κ μας δουλευουν κιολας απο πανω απο τον "θρονο" τους μη χεσω, αντε καλα ξεκουμπιδια ολοι τους, αθανατη ελλαδαρα μες στα σκατα......................
σκεφτομαι εναν γερακο με ασπρα μαλλια που στεκεται καλα παρολη την ηλικια του. αυτος ο γερακος που λετε ειναι ο υπευθυνος των Παντων, ας πουμε ο ΘΕΟΣ! τον φανταζομαι να μιλαει μεθυσμενα και με μια περιεργη βλαχικη προφορα, σχεδον αρχαια (απο τοτε που ανακαλυφθηκε η επικοινωνια)... και να χορευει μανιασμενα hakken!!! ενω ταυτοχρονα προσπαθει να μας δικαιολογησει τα παντα, απολογουμενος για τα χρονια των βασανισμων της ανθρωποτητας, τον κατακλυσμο, την πανουκλα κλπ.
Ποσα ναρκωτικα παιζει να χει παρει ο τυπος οεο ???
Σκέφτομαι να αρχίζω να πουλάω μπουκάλια με αρώματα!
Ασ΄το γιατί με παραπέμπεις σε άλλο βιβλίο τώρα :)))
Watch your thoughts, for they become words.
Watch your words, for they become actions.
Watch your actions, for they become habits.
Watch your habits, for they become character.
Watch your character, for it becomes your destiny.
Aυτο σκεφτομαι, οπως και αυτα που θυμομαστε απο το παρελθον ιδιαιτερα, ειναι οι τρελες που εχουμε κανει, σπανιες στιγμες, και τα εντονα συναισθηματα.
Γαμώ τα αιχμηρά αντικείμενά μου...