εγω ετσι οπως το διαβασα παντως:
ο παλιομπασταρδος κενο,στεναχωρηθηκα,μου χτυπησε πολυ ασχημα..
Printable View
Αν κάποιος θέλει να μάθει ποιος και πώς διαρρέει κάτι, υπάρχει απλός, απλούστατος τρόπος.
Λες στον Α κάτι μοναδικό. Π.χ. έχω μάτια χρώματος ροζ (δεν είναι απαραίτητο να είναι αληθινό) και με μοναδικό τρόπο. Π.χ. του το λες τηλεφωνικά, ή πηγαίνετε οι δυο σας για καφέ, ή του το λες μέσω msn ή skype ή facebook (προσοχή: μέσω μηνύματος στο facebook και όχι να κάνεις νααααααααα μια ανάρτηση στον τοίχο του) και μετά κάνεις βόλτα στο forum και περιμένεις. Αν σχολιαστεί ότι έχες ροζ μάτια (και ειδικά) από άσχετο άτομο, έχεις αμέσως καταλάβει ποιος το διέρευσε και ποιος συνδέεται με ποιον και ποιος είναι κατινο-κουτσομπόλης (εγώ το δοκίμασα 3 φορές με 3 διαφορετικούς τρόπους και πέτυχε). Μετά πράττεις κατά βούλησιν. Δείτε το κι απ' την άλλη: μπορείς να διαρρέεις ό,τι εσύ θέλεις να διαρρεύσει. :D
Όσο για τους "έξυπνους" να πω το εξής; Ό,τι κι αν ξέρουμε παραπάνω για τον άλλον και με όποιον τρόπο κι αν το μάθαμε, εφόσον δεν έχει συζητηθεί δημόσια στο forum δεν νομιμοποιούμαστε να το δημοσιεύουμε. Αυτό κι αν είναι κατινιά! Σκεφτείτε π.χ. εγώ να ξέρω ότι ο "80χρονος κύριος Keep" έχει μακροχρόνιο δεσμό με την "70χρονη κυρία Θεοφανία" και η "50χρονη κυρία Remedy" είναι παιδί τους εκτός γάμου (λέμε τώρα, έτσι?). Και να βγω να το σχολιάσω στο forum! Είμαι ή δεν είμαι εγώ η κατίνα της γειτονιάς? :D
Να σημειώσω:
Τα π.μ. στο forum δεν αποτελούν αναγκαστικά προσωπικό τρόπο ανταλλαγής πληροφοριών, αφού δεν ξέρεις ποτέ σε ποιον έχουν δοθεί δικαιώματα να βλέπει ό,τι δεν βλέπουν οι υπόλοιποι. Και, εντέλει, εφόσον κάτι δημοσιεύεται στο Internet, είναι εν δυνάμει δυνατό να το μάθουν ΟΛΟΙ.
Βάλ' τε το μυαλό σας να δουλέψει και σταματήστε να υποπτεύεστε ο ένας τον άλλον χωρίς λόγο.
Αυτά! Άντε γεια σας και πάλι. Πάω να παίξω Settlers τώρα, γιατί στο Bubble δεν έχω άλλες "ζωές". :D
εχεις πολυ δικιο γκουφη γι'αυτο θα πρεπει να ξερεις ποιους εμπιστευεσαι
εγω προσωπικα βρισκω πολυ χυδαιο ακομη και αν τσακωθω να εκμεταλευτω μια εκμυστηριευση
ποτε στην ζωη μου δεν το εχω κανει
ειναι ο,τι ποιο ασχημο
τσακωνεσαι πχ για το πιρουνι?τι σχεση εχει να εκμεταλευτεις τον αλλον που σου ανοιξε την καρδια του επειδη ηρθες σε αντιπαραθεση?
επιπλεον πρεπει ομως να πω πως υπαρχουν ατομα εμπιστοσυνης μεσα στο φορουμ αυτο
που ξεχωριζουν απο χιλιομετρα!
κι επι ευκαιριας τζοαν εσυ εισαι μεσα σε αυτα :-))
γκουφη παει την εστειλες την θεοφανια μας,70 χρονη,χαχα!Quote:
Σκεφτείτε π.χ. εγώ να ξέρω ότι ο "80χρονος κύριος Keep" έχει μακροχρόνιο δεσμό με την "70χρονη κυρία Θεοφανία" και η "50χρονη κυρία Remedy" είναι παιδί τους εκτός γάμου (λέμε τώρα, έτσι?). Και να βγω να το σχολιάσω στο forum! Είμαι ή δεν είμαι εγώ η κατίνα της γειτονιάς? :D
ελπιζω να μην το δει αυτο!!λολολ!!!!!!!!!!!!
Σκέφτομαι πόσο μου τη δίνουν μερικοί μερικοί. Θα ήθελα να βρεθώ κάπου μαζί τους μόνη και να τους αρχίσω στις γρήγορες. Θα έτρωγα αλλά και θα έδινα μερικές και γω πιστεύω. Και μόνο γι αυτό θα άξιζε τον κόπο μαλάκες ελληναράδες χουντάλες.
Σας καληνυχτώ! Δεν μπορώ να πω για σήμερα ήταν πολύ διασκεδαστικό το φόρουμ :D
To πως η γλυκα ενος ονειρου μπορει να γινει ενα σφιξιμο στη καρδια κοιταζοντας μια φωτογραφια.... Αχ.. μας το φαγαν το κορμι πατριωωωωττττ.... ποσο ευκολο ειναι να βαυκαλιζεσαι .......
εγω φιλε μου ειμαι Λευκαδα τωρα και παιρνω τον αερα μου, σε λιγο θα κανω και το μπανιο μου. δε ξερω τι λενε εκει οι κομπλεξικοι βρωμοαθηναιοι που δεν εχουν λεφτα να φανε. σε λιγο θα μετακομισω και στη Κυπρο που'χετε περισσοτερα, μπας και κανω καμια επιχειρηση κι ανθισει για τα καλα.