Στο εύχομαι από καρδιάς!Να χαρείς το σπιτάκι σου και να σε βρει εκεί με το δεξί ο νέος πολλά υποσχόμενος χρόνος!
Ναι,ʼννα μου!Επιτέλους θα Ονειρουποληθώ!Κάθε χρόνο το λέω,παρακαλώ τους φίλους μου με παιδιά,
μου το υπόσχονται κι όλο περνά ο μήνας της και δεν έχουμε καταφέρει να πάμε!Οπότε φέτος το πιάνω
έστω μια ημερίσια στην αρχή να το σιγουρέψω κι αν στην πορεία βολέψει,ξαναπάμε!Έχω και φίλη καλή στην πόλη σου,
πρώην μου συγκάτοικο που έχω πολύ καιρό να δω.Εντωμεταξύ με αυτήν την κοπέλα γνωριστήκαμε 26 Αυγούστου
που είναι η μέρα της γιορτής μου και των γενεθλίων της!Απίστευτο;Αύριο πρωί ξεκινώ από Θεσσαλονίκη,πάω Δράμα και Δοξάτο
και κλείνω στην Κατερίνη.Θα πάρω και την καλή τη μηχανή μαζί!Ελπίζω να καταφέρω να μικρύνω τις φωτογραφίες για να σας τις ανεβάσω.
Εντωμεταξύ είναι η γιορτούλα σου σήμερα!Στου Δεκέμβρη τις εννιά,που'χεις,ʼννα,τη γιορτή σου!
Να είσαι γερή κι εσύ και όλοι οι σημαντικοί σου,δυνατή σε κάθε πρόκληση ζωής κι ολόλαμπρα χαμογελαστή!
Ελπίζω να απολαμβάνεις τη μέρα σου και ν'ακολουθήσει ένα εξίσου ξεχωριστό εορταστικό Σαββατοκύριακο!