Ο αλλος τοιχος.Εχει κ μερικα απο τα μοσχαρακια μας.
Printable View
Ο αλλος τοιχος.Εχει κ μερικα απο τα μοσχαρακια μας.
Κ του γραφειου.
όμορφα!
Πολύ ωραία!!!!!!!!! Και του χρόνου Γλαύκη μου με υγεία :love:
Μπράβο Γλαύλη μου έβαλες τις πινελιές σου! Να έχετε και καλές δουλειές!
Μόλις γύρισα από γυμναστήριο και δαγκώνω από την πείνα από βαρεμάρα δεν είχα μαγειρέψει και μόλις έβαλα ένα λαβράκι να ψηθεί στο φούρνο. Πάω να κάνω ένα μπανάκι να φρεσκαριστώ!
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ενθουσιώδης η πρώτη μου επαφή με το γυμναστήριο αλλά ξέρω ότι θα μου κάνει καλό και θα προσπαθήσω να το εντάξω όσο μπορώ στην καθημερινότητα μου. Τουλάχιστον να ξεπιαστεί λίγο η πλάτη μου που τελευταία με πονάει πολύ, έχω ένα πιάσιμο πολύ σπαστικό που με ενοχλεί πολύ. Το κάνω όμως με παρέα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο και σίγουρα θα έχω κίνητρο για να το συνεχίσω :)
Γλαύκη μου μπράβο! Πολύ όμορφα και του χρόνου!
Eli μου, κουράγιο! Γνωρίζω τον πόνο του γυμναστηρίου! Σήμερα έσκυψα να τρίψω τη μπανιέρα και με τράβηξαν οι πίσω μύες στο μηρό. Είναι η άριστη φυσική κατάσταση βλέπεις... :yawn: Την οποία φροντίζω. Μετά από το ξενύχτι, φροντίζω τον εαυτό μου με άφθονα φρούτα, χυμούς, στίβω στο φατητό μου λεμόνι, για επιπλέον βιταμίνη c, έκανα πήλιγκ και έβαλα κρέμες στο μουτράκι μου, τέλος πάντων, έκανα όλα τα δέοντα για μια γυναίκα της ηλικίας μου.
Το γυμναστήριο θα το παλέψουμε μαζί. Ακόμη και αν δεν μας αρέσει ή αν μας ξεβολεύει στα ωράρια, θα το προσπαθήσουμε παρέα. Έβαλα στόχο 2-3 φορές την εβδομάδα. Είσαι το γυμναστηριακό παρεάκι μου?
κοριτσια ειμαι στις μαυρες μου.Δεν εχω ορεξη για τιποτα.Οχι οτι ερχονται γιορτες.Μαλλον....
Δεν ξέρω τι έχεις να περιμένεις, Γλαύκη μου, μάλλον εκεί είναι το θέμα.
Για παράδειγμα, εγώ αυτή τη στιγμή ακούω κάτι που είχες βάλει παλιά και έσπευσα να το βάλω στα "αγαπημένα" μου. Αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=SPfjaYAavfY
Ξέρω ότι τώρα είμαι βουτηγμένη στα σκατά, αλλά περιμένω να ανασάνω. Θα φύγω για γιορτές, νωρίτερα από το αναμενόμενο και θα πάω στο πατρικό μου. Θα βγω, θα γελάσω, θα κάνω πράγματα που δεν συνηθίζω εδώ (όπως το να είμαι ο εαυτός μου, ό,τι εσείς βλέπετε), θα χαρώ. Έχω προσδοκία. Εκεί έγκειται τελικά η χαρά και η προσμονή των Χριστουγέννων, σε κάτι που περιμένεις να γίνει. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, πάντως έτσι το αισθάνομαι.
Σκέφτομαι ότι φέτος το καλοκαίρι θα είμαι το περισσότερο 65 κιλά. Ουάου! Δεν θα ξέρω πώς να το πρωτογιορτάσω μετά από τόσα χρόνια παχυσαρκίας. Θέλω να κάνω πράγματα τρελά, θέλω να πετάξω, θέλω να χαρώ όσα δεν χάρηκα τόσα χρόνια. Και πάλι, όμως, το σώμα μου θα με φρενάρει, το ξέρω. Δεν είναι το κορμί που θυμόμουν στα ίδια κιλά κάποτε, είναι και τα χρόνια βλέπετε.. Παρόλα αυτά, χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί θα είμαι κανονική και θα φοράω όμορφα ρούχα και θα μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω και να είμαι ανάλογα ντυμένη, κάτι που πιστεύω πως το νιώθετε πως είναι να το στερείσαι..
Δε φαντάζεστε τη χαρά που πήρα με την καινούρια μου μπλούζα.. Είναι πάρα πολύ σικ, για ιδιαίτερες βραδυές. Τεντώνει λίγο στο στήθος, αλλά εδώ δε νιώθω ότι φταίω :wink1: θα τη φορέσω με καμάρι, εφαρμοστή, εφαρμοστή και θα χαίρομαι για όσα κιλά έχασα, σύνολο τριάντα πια!
Avaki, καλημέρα ανεβασμένο μου! Σε καταλαβαίνω! Αυτά τα άτιμα τα ρούχα δίνουν μεγάλες χαρές τελικά! Εύχομαι αυτή την σικ μπλούζα να τη χαρείς όσο δεν παίρνει, να εισπράξεις τα καλύτερα σχόλια και του χρόνου φυσικά τέτοιονν καιρό να μην μπορείς να τη βάλεις γιατί θα σου πλέει! χιχιQuote:
Originally posted by Ava
Σκέφτομαι ότι φέτος το καλοκαίρι θα είμαι το περισσότερο 65 κιλά. Ουάου! Δεν θα ξέρω πώς να το πρωτογιορτάσω μετά από τόσα χρόνια παχυσαρκίας. Θέλω να κάνω πράγματα τρελά, θέλω να πετάξω, θέλω να χαρώ όσα δεν χάρηκα τόσα χρόνια. Και πάλι, όμως, το σώμα μου θα με φρενάρει, το ξέρω. Δεν είναι το κορμί που θυμόμουν στα ίδια κιλά κάποτε, είναι και τα χρόνια βλέπετε.. Παρόλα αυτά, χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί θα είμαι κανονική και θα φοράω όμορφα ρούχα και θα μπορώ να πηγαίνω όπου θέλω και να είμαι ανάλογα ντυμένη, κάτι που πιστεύω πως το νιώθετε πως είναι να το στερείσαι..
Δε φαντάζεστε τη χαρά που πήρα με την καινούρια μου μπλούζα.. Είναι πάρα πολύ σικ, για ιδιαίτερες βραδυές. Τεντώνει λίγο στο στήθος, αλλά εδώ δε νιώθω ότι φταίω :wink1: θα τη φορέσω με καμάρι, εφαρμοστή, εφαρμοστή και θα χαίρομαι για όσα κιλά έχασα, σύνολο τριάντα πια!
Γλαύκη μου, κατεβασμένο σου! Τι πταίει? Έχεις κουραστεί με τη δουλειά? Τι να κάνουμε για να σε ανεβάσουμε? Σου αφιερώνω ένα τραγούδι που εγώ τουλάχιστον το βρίσκω ανεβαστικό και παρόλο που δεν μας έκανε τη χαρά να το πει η Τάνια, δεν πειράζει, έχουμε και το δικό μας σταθμό εδώ που παίζει ό,τι γουστάρουμε και αγαπάμε! Για σένα λοιπόν, με την ευχή σήμερα να είναι μια αλλιώτικη μέρα..ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΜΕΡΑ-ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ
Ελακι, πονάμε , πονάμε? Κι αν πονάμε, δεν πειράζει, είναι γλυκός ο πόνος των μυών, ξέρεις ότι θα σε ανταμοίψει η γυμναστική!
Όσο για μένα, είμαι καλά, χαίρομαι το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι μου που λαμπυρίζει, αλλά ταυτόχρονα διατηρώ και την τάση μου να βγαίνω όλο έξω.. Χρόνια είχα να με δω με τόση ενέργεια!
Ουυυφ τα διαβασα! μα καλα λογοδιαρροια 3 ημερών σας έπιασε;
Καλημέρα!!!!! Γιωτα τη βρισκω πυ τη βρισκεις με τις εξοδους σου!!!
Οσο για μένα ψωνισα παλτουδάκι απο la με 30 ευρουλάκια και μο0υ φυγε λίγο τοψωνιο για τα ψώνια!!
Καλημέρα!!!!!
Yannaki με γεια σου!!! Με γεια το παλτουδάκι! Να το χαρείς και να το κυκλοφορήσεις πολύ!
Γλαύκη μου και εγώ δεν ήμουν πολύ στα πάνω μου αυτές τις μέρες αλλά το παλεύω, σήμερα πάντως που είναι Κυριακή και μας έχει κάνει και την τιμή να έχει μία ηλιόλουστη μέρα δεν έχω σκοπό να βάλω κ@λο κάτω! Θα ανεβάσω και διάθεση και ταχύτητα!
Avaki μου μέσα! Θα μοιραζόμαστε τις φανταστικές μας γυμναστηριακές εμπειρίες, άντε να έχω και κανά κίνητρο παραπάνω να πηγαίνω για να σου λέω τις ιστορίες μου χαχαχαχα πάντως για πρώτη μέρα καλά πήγαμε, δεν έχω πιαστεί αν και η πλάτη μου ακόμη πονάει. Σιγά σιγά. Κάτι μου λέει ότι θα θυμηθώ παλιές μου δόξες! Ποιος ξέρει ίσως να γνωρίσω και καινούριες :grin:! Ααααα και με γεια το μπλουζικό!
Γιώτα μου πόσο νιώθω την χαρά σου! Είναι πραγματικά υπέροχο μετά από αναμονή και κλεισούρα να νιώθεις ότι θέλεις να δεις και να σε δει όλος ο κόσμος! Θυμάμαι όταν είχα χάσει και εγώ τα κιλά μου πως περπατούσα όλο καμάρι στον δρόμο και όλο αφορμές έψαχνα να στολιστώ και να βγω βόλτα! Να το απολαύσεις και σου εύχομαι από εδώ και πέρα έτσι να είσαι για την υπόλοιπη ζωή σου!
Φιλιά σε όλες και να έχουμε μία υπέροχη Κυριακή!
Yannaki, μεγειά το παλτουδάκι, να σε ζεσταίνει και να το καμαρώνεις φορώντας το! Και πολύ ωραία τιμή! Πάντως, να σημειώσω, ότι από την τελευταία μου βόλτα στα μαγαζιά, πολλές εταιρίες κάνουν εκπτώσεις ήδη και 20% και 30%! Για να μας βάζουν σε πειρασμό, κατάλαβες...Quote:
Originally posted by yannaki
Ουυυφ τα διαβασα! μα καλα λογοδιαρροια 3 ημερών σας έπιασε;
Καλημέρα!!!!! Γιωτα τη βρισκω πυ τη βρισκεις με τις εξοδους σου!!!
Οσο για μένα ψωνισα παλτουδάκι απο la με 30 ευρουλάκια και μο0υ φυγε λίγο τοψωνιο για τα ψώνια!!
Kαλημερα!Ενα μεγαλο ευχαριστω που με σκεφτεστε αλλα δεν ξερω που θα βγει.Με εχει πιασει κλαμα κ με κουραζει παρα πολυ, συν την κουραση των ημερων, οτι πρεπει να προσποιουμε σε οικογενεια κ πελατες κ να εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.Ενας μεγαλος αρνητικος παραγοντας ειναι το οικονομικο με τα εξοδα να τρεχουν κ να εχουν μαζευτει κ λογω εποχης τελη κυκλοφοριας κλπ κ τα εσοδα να εχουν συρικνωθει σε απιστευτο βαθμο.Ουτε στο τηλ δεν θελω να πολυμιλαω.Sorryφιλεναδες κ σας ευχαριστω κ τις 2 που με πηρατε.Σας αγαπαω πολυ κ σας νιωθω δικους μου ανθρωπους.Εχει πιασει κ τον αντρα μου τετοια γκρινια κ αρνητικοτητα με την κατασταση που δεν την παλευω.Εραψα παρα πολλα ρουχα κ δεν φοραω τιποτα.Ουτε στο θεατρο πηγαινω.Η αληθεια ειναι οτι κατι με χαλασε κ εκει κ το παλευω να μου περασει γιατι δεν εχω κ απολυτο δικιο.Χαιρομαι που ειστε ολες καλα!Αβουλινι μου με γεια η μπλουζα!Να τη φορεσεις κ να λαμπεις κ να κανεις στρακες κ να εχεις κ ενα σωρο κατακτησεις!Ελι μου τωρα που βρηκες κ συνοδοιπορο για το γυμναστηριο μην το βαλεις κατω!Ενα απο αυτα που μου εχουν λειψει λογω κιλων ειναι κ αυτο.Σας ζηλευω που πατε!
Γιαννακι καλοφορετο κ σε σενα το παλτουδακι!Να το χαρεις κ να το δωσεις λογω αλλαγης κατηγοριας συντομα!
Το Γιωτουλινι μου τωρα με το ομορφο καφε μινιμαλ σπιτι.Το εχεις χαρει κ θα το ξαναχαρεις το ζεστο σπιτικο σου.Βγες,χαμογελα,ζησε....κα� �ε οτι σε ευχαριστει,οτι εχεις στερηθει.....Τα εχω περασει κ σε νιωθω.Εισαι τοσο γλυκο πλασμα και σου αξιζει το καλυτερο.Στο ευχομαι......
Ναταλακι μου πρεπει να περασες ωραια στην Ουρανουπολη σαν μικρο παιδακι που εισαι!Δεν θελω να σου χαλαω τη διαθεση....Εχεις κ εσυ τοσα.
Μαλλον τωρα που αναλογιζομαι βλεπω πως εχεις δικιο Αβα.Δεν περιμενω τιποτα,δεν προσδοκω τιποτα.Εχω παραιτηθει κ αφηνω τη ζωη κ τους αλλους να αποφασιζουν κ για μενα.Ισως αν παντρεψω την κορη μου κ μου κανει κανενα εγγονακι να εχω παλι ελπιδα.Μου ελεγε ενας φιλος μου γιατρος προχτες που συζητουσαμε-παντρευοσαστε μικρες κ οταν ειναι να μεγαλωνετε παιδια αυτα εχουν φυγει πια απο το σπιτι κ εσεις εισαστε μες την τρελλη καταθλιψη.
Γι'αυτο θαυμαζω την Αννα απεριοριστα που εχει ολα αυτα τα κουραγια,πανω κατω στην ιδια ηληκια ειμαστε, κανει τοσα πραγματα ,μεγαλωνει κ μωρα.Δεν νομιζω οτι εγω θα μπορουσα τωρα κ ας γκρινιαζω για το οτι εκανα μικρη παιδια.Ισως τα εκανα πολυ πολυ μικρη...
Φτανει η μαυριλα ομως!Να εχουμε ολες μια υπεροχη ηλιολουστη Κυριακη.Ειμαι ηδη καλυτερα.Ξαλαφρωσα...Φιλια πολλα πολλα σε ολες...
Καλησπέρα όμορφες Ναταλένιες :)
σήμερα δεν έστρωσα τον ποπό μου σπίτι! Από το πρωί με το καλημέρα σας πήρα τους δρόμους και γύρισα πριν λίγο. Ήταν μία υπέροχη Κυριακή που ξεκίνησε με έναν υπέροχο κουσκούσικο κοριτσίστικο καφέ και στον δεύτερο γύρο αγκαζέ με τον άντρα μου κατεβήκαμε στο κέντρο της Αθήνας χωθήκαμε στα σοκάκια σε Μοναστηράκι και Ψυρρή με όμορφη και αγαπημένη παρέα που είχαμε και καιρό να δούμε :love::love::love::love:
Ξεκινήσαμε από "ούζου μέλαθρον" και καταλήξαμε σε καφενεδάκι με ρακόμελα και χειροποίητα γλυκά :bigsmile:. Τέτοια φαγάκια και γλυκάκια χρόνια είχα να γευτώ! γι'αυτό και του έδωσα να καταλάβει χωρίς αναστολές και τύψεις! Το ρακόμελο μου κορίτσια το συνόδεψα με μία απίστευτη σοκολατόπιτα με ζεστή λιωμένη σοκολάτα και παγωτό χειροποίητο καϊμάκι στο πλάι! Σκέτη ΚΟΛΑΣΗ!!!!! :bigsmile:
Συγνώμη αν σας κόλασα Κυριακάτικα αλλά τέτοια χαρά που να την κρύψω!!!! :lol::lol::lol: Από αύριο κυρία και πάλι με την διατροφή μου και με το γυμναστήριο μου :saint:
Γλαύκη μου γλυκιά και αγαπημένη εύχομαι να σου φύγει γρήγορα το πλάκωμα που έχεις και να αλαφρώσει η ψυχούλα σου. Όλοι έχουμε τις στεναχώριες μας και τις δύσκολες μέρες μας. Μην το αφήνεις όμως να σε παρασέρνει σε σκοτεινά μονοπάτια γλυκιά μου. Ίσως να φταίει και η πανσέληνος τι να πω, αλλά όλοι κάποια στιγμή νιώθουμε τη ζωή κάπως μάταιη και χωρίς ενδιαφέρον. Και μετά συμβαίνει κάτι και όλα ανατρέπονται και επιστρέφουμε στην λαμπερή πλευρά της ζωής. Εύχομαι αυτό το κάτι, το "κλικ", να σου συμβεί σύντομα και να έρθει και πάλι το γλυκό χαμόγελο στα χείλη σου και να φωτίσουν τα όμορφα μάτια σου τα οποία δεν θέλω καν να τα φαντάζομαι σκοτεινιασμένα :love: