Printable View
Quote: Originally Posted by george1520 Είπα κάποιο ψέμα?? Ψέμα όχι.. Αλλά έχουν προβλήματα οι γυναίκες και δεν έχουν που να τα πουν.. Οπότε όταν μαζεύονται.. Προσπαθούν να πουν ότι προλάβουν..
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Ψέμα όχι.. Αλλά έχουν προβλήματα οι γυναίκες και δεν έχουν που να τα πουν.. Οπότε όταν μαζεύονται.. Προσπαθούν να πουν ότι προλάβουν.. Απλά για να τα πουν? Δεν θέλουν πχ να ακούσουν κάποιο σχόλιο?? Εντάξει τότε.. Πάω πάσο
Quote: Originally Posted by george1520 Άσε την γριά πίσω.. Θέλω να την ρωτήσω κάτι για το πλέξιμο.. Τα βρακια να τα κάνω με βελονάκι ή με τις μεγάλες βελόνες; Καν τα με ότι θες αρκεί να μην είναι μικρά και δεν συγκρατούν το παμπερς χα!
Quote: Originally Posted by george1520 Απλά για να τα πουν? Δεν θέλουν πχ να ακούσουν κάποιο σχόλιο?? Εντάξει τότε.. Πάω πάσο Θέλουν.. Εεε μιλάμε πολύ τι να κάνουμε τώρα.. Ο Θεός μας έφτιαξε έτσι.. Σε εκείνον να τα πεις..
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Θέλουν.. Εεε μιλάμε πολύ τι να κάνουμε τώρα.. Ο Θεός μας έφτιαξε έτσι.. Σε εκείνον να τα πεις.. Ναι ναι.. Ο Θεός φταίει.. Έχεις δίκιο.
Quote: Originally Posted by ntinti Καν τα με ότι θες αρκεί να μην είναι μικρά και δεν συγκρατούν το παμπερς χα! Χαχαχα δεν έχω λόγια χαχαχα
Quote: Originally Posted by george1520 Ναι ναι.. Ο Θεός φταίει.. Έχεις δίκιο. Ο Θεός.. Που αν τον είχα μπροστά μου.. Δεν φαντάζεσαι πόσα παράπονα έχω..
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Ο Θεός.. Που αν τον είχα μπροστά μου.. Δεν φαντάζεσαι πόσα παράπονα έχω.. Όταν ήμουν μικρός και με βαραγε η μάνα μου.. Έλεγα "ο Θεός γέρασε... Δεν ακούει". Μετά μεγάλωσα και άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά.
Quote: Originally Posted by george1520 Όταν ήμουν μικρός και με βαραγε η μάνα μου.. Έλεγα "ο Θεός γέρασε... Δεν ακούει". Μετά μεγάλωσα και άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά. Εγώ μικρή πίστευα ότι ίσως δεν έχει χρόνο και για μένα.. Μετά το είδα και εγώ διαφορετικά..
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Εγώ μικρή πίστευα ότι ίσως δεν έχει χρόνο και για μένα.. Μετά το είδα και εγώ διαφορετικά.. Έλεγα.. Ποοοσους να ακούσει; μπορεί το δικό μου κλάμα όταν βαραγε το κεφάλι μου στον τοίχο να μην ήταν τοοοοσο δυνατό για να το ακούσει Αυτός. Παιδιά.. Όταν το στήριγμα σου δεν είναι στήριγμα περιμένεις βοήθεια από μια άλλη δύναμη..
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Και πες μας όταν πας.. Αν και είμαι σίγουρη ότι δεν είναι τίποτα.. Ναι, θα σας πω... :)
Quote: Originally Posted by george1520 Έλεγα.. Ποοοσους να ακούσει; μπορεί το δικό μου κλάμα όταν βαραγε το κεφάλι μου στον τοίχο να μην ήταν τοοοοσο δυνατό για να το ακούσει Αυτός. Παιδιά.. Όταν το στήριγμα σου δεν είναι στήριγμα περιμένεις βοήθεια από μια άλλη δύναμη.. Σωστά.. Από κάπου έπρεπε να πιαστουμε.. Πάντα πίστευα ότι μερικές γυναίκες δεν έπρεπε να κάνουν παιδιά :(
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Σωστά.. Από κάπου έπρεπε να πιαστουμε.. Πάντα πίστευα ότι μερικές γυναίκες δεν έπρεπε να κάνουν παιδιά :( Αυτές οι γυναίκες όμως βγάζουν τα καλύτερα παιδιά :)
Quote: Originally Posted by george1520 Αυτές οι γυναίκες όμως βγάζουν τα καλύτερα παιδιά :) Είμαστε τα καλύτερα παιδιά χωρίς αμφιβολία.. Αλλά προσωπικά με ταλαιπωρεί το "γιατί"...
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Είμαστε τα καλύτερα παιδιά χωρίς αμφιβολία.. Αλλά προσωπικά με ταλαιπωρεί το "γιατί"... Και εγώ το έχω κάποιες φορές. Αλλά είναι οι φορές που μένω στάσιμος.. Δεν βοηθάει. Ήταν δικά τους λάθη.