To έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ.Το ότι με απασχολούν δυσάρεστα γεγονότα,που μου ρίχνουν τη διάθεσηQuote:
Originally posted by Γλαύκη
Ναταλακι μου πρεπει να περασες ωραια στην Ουρανουπολη σαν μικρο παιδακι που εισαι!Δεν θελω να σου χαλαω τη διαθεση....Εχεις κ εσυ τοσα.
δε σημαίνει πως δεν μπορώ να διαχειριστώ τα αντίστοιχα δικά σας.Δε με ρίχνετε περισσότερο,αν αυτό φοβάσαι...
Εξάλλου αν κάποια στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω,ξέρεις πως έχω το θάρρος να το πω.Είμαι πάντα εδώ.Οποιαδήποτε στιγμή.
Αν πάλι,φοβάσαι πως θα σου πω πράγματα που δε θέλεις να ακούσεις,είναι άλλο θέμα.Μην το χρεώνεις όμως στα δικά μου.
Είναι μεγάλη χαρά η μητρότητα(σίγουρα η μεγαλύτερη εμπειρία όλων με διαφορά!)ωστόσο γυναίκες που έχουν πέσειQuote:
Δεν περιμενω τιποτα,δεν προσδοκω τιποτα.
Εχω παραιτηθει κ αφηνω τη ζωη κ τους αλλους να αποφασιζουν κ για μενα.
Ισως αν παντρεψω την κορη μου κ μου κανει κανενα εγγονακι να εχω παλι ελπιδα.Μου ελεγε ενας φιλος μου γιατρος προχτες που συζητουσαμε-παντρευοσαστε μικρες κ οταν ειναι να μεγαλωνετε παιδια αυτα εχουν φυγει πια απο το σπιτι κ εσεις εισαστε μες την τρελλη καταθλιψη.
με τα μούτρα στα των παιδιών τους χωρίς να ζουν ταυτόχρονα και τη δική τους ξεχωριστή ζωή αναπόφευκτα χάνουν τα πάντα
με το που εκείνα ανοίγουν τα φτερά τους μακριά από εκείνες.Με λυπεί αφάνταστα κάθε φορά που το συναντώ αυτό
(έχω κι εγώ φίλες με τέτοιες επιλογές ζωής) και δε θεωρώ πως η λύση είναι να υποκατασταθούν τα παιδιά με τα εγγόνια.
Σου το εύχομαι ολόψυχα να ζήσεις κι αυτήν τη χαρά από τα παιδιά σου αλλά όχι για να βρει και πάλι "νόημα"η ζωή σου.
Δε γίνεται να μη βρεθούμε αντιμέτωποι με την αλήθεια μας κι αυτή,όποτε λείπουν οι αντιπερισπασμοί,είναι αμίλεικτη!
Όσο μάλιστα προχωρούν τα χρόνια,στενεύουν τα περιθώρια,αποχρωματίζεται η αλλοτινή χαρά θεωρώ απόλυτα αναμενόμενα
τέτοια συναισθήματα και σκέψεις,που δυστυχώς θέλουν πολλά περισσότερα από ένα κλικ αλλαγής διάθεσης,Έλι μου.
Δεν υπήρχες,δεν υπάρχεις,ελπίζω να υπάρξεις σύντομα ως πρωταγωνίστρια που οφείλεις στη ζωή σου!Το αξίζεις και το μπορείς!
Δε σε πιστεύω πως είσαι καλύτερα!Δε γίνεται έτσι απλά να είσαι καλύτερα.Ίσως νιώθεις να μας χρωστάς αυτήν τη χαρά,Quote:
Φτανει η μαυριλα ομως!Ειμαι ηδη καλυτερα.Ξαλαφρωσα...
ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την έγνοια μας και την ενασχόληση με τα δικά σου.Πάλι βάζεις τους άλλους πάνω από σένα.
Πάλι κρύβεις την αλήθεια σου,φροντίζεις να είσαι αρεστή για να εισπράττεις αγάπη.Εγώ δεν το δέχομαι αυτό.Σου το επιστρέφω.
Θα χαρώ πραγματικά μόνο όταν σε δω,εσένα την ίδια,τα δικά σου θέλω,τα δικά σου όρια στους άλλους...Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις.
ΔΕ ΣΕ ΚΡΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.