Καλησπέρα σας!
Look, φυσικά και δεν είναι έπαρση το να χαίρεσαι και να γιορτάζεις την καινούρια σου ζωή, όσα εσύ τόλμησες να ονειρευτείς και τα πραγματοποιείς βήμα βήμα. Χρόνια πολλά και καλά!
Πωλίνα, να χαίρεσαι το γιόκα σου και να τον δεις όπως επιθυμείς!
Ράμμα free κορίτσι, είδες που πέρασαν όλα τελικά?
Όλα περνούν και αυτό το λέω σε κάποιες μελαγχολικές υπάρξεις (στη χαρά μου, στην Πωλίνα), αλλά το λέω και για να το ακούσουμε και να το πιστέψουμε όλες. Όλα είναι περαστικά και οι στενοχώριες φεύγουν κι αυτές, αρκεί να τους το επιτρέψουμε και να μην τους κλείνουμε το δρόμο..
Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη της Ναταλίας σχετικά με τη μητρική αγκαλιά. Μερικές φορές μπορεί να γίνει ασφυκτική. Όσοι είμαστε ακόμη μόνο παιδιά κάποιων και όχι γονείς, το καταλαβαίνουμε αυτό. Χαιρόμαστε όταν οι γονείς μας είναι χαρούμενοι. Όχι όταν είναι χαρούμενοι, επειδή είμαστε εμείς χαρούμενοι. Μας αρέσει να νιώθουμε τους γονείς μας αυθύπαρκτα όντα και όχι συναισθηματικά βαμπίρ, όπου, έστω και χωρίς να το θέλουν, τρέφονται και ζουν μέσα από τη δική μας ζωή. Γι' αυτό, χαρά μου, σε προτρέπω να μην κάνεις καμία αναφορά στο κορίτσι για τον επικείμενο γάμο της. Μην τη γεμίζεις άγχος, για κάτι που, στο κάτω κάτω, δεν ξέρουμε αν θα πραγματοποιηθεί. Να εύχεσαι μόνο να είναι γερή, χαρούμενη και να στηρίζει τις επιλογές της. Τότε θα είσαι κι εσύ ικανοποιημένη, στο πλευρό της, αλλά όχι πάνω από το κεφάλι της. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, ούτε να φανεί ότι σε μαλώνω. Απλές κατευθύνσεις δίνω, που θα ωφελήσουν κι εσένα και την κορούλα σου.
Το παιδάκι μας γύρισε χαρούμενο και μάλιστα με φωτογραφικό υλικό από την Ονειρούπολη! Αυτές είναι χαρές! Πού να δεις τι χαρές θα κάνουμε τα δυό μας... Θα σου κάνω παντομίμα και το i survive και το a toi και τον υπηρέτη! Θα την τηρήσω την υπόσχεσή μου και αυτό είναι απειλή!