Θα το κάνω και αυτό να δούμε..Αλλά με πιάνει αφού έχω κοιμηθεί και νομίζω θα τρελαθώ..
Printable View
Έτσι ξαφνικά έρχονται αυτά, όταν κάπως ηρεμουμε τότε γίνεται η έκρηξη. ....
Ελπίζω να κ οιμηθηκες ήρεμα!!!!!
Καλημέρα!
Τουλάχιστον Ν μαζευτούμε εμείς που ξυπνάμε από τα άγρια χαράματα να πίνουμε το καφεδάκι παρέα να μην νοιώθουμε μόνοι...χαχα!!!
Πέραν τις πλάκας κοίτα να ηρεμησεις λιγάκι ,πάρε κάνα φυτικό τουλάχιστον να κοιμάσαι το βράδυ γιατί αν δεν ηρεμεις και τότε θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα ...
τωρα ειναι πρωι τωρα μεσημεριασε δουλειεσ δεν εχετε να πατε
Elis μα γίνονται οι δουλειές χωρίς καφέ??
δε γινονται οχι
Άγχος άγχος ανχος και μετά.........ψυχοπλακωμα.....
Μια ομορφιά.........
Εγώ πάλι από το απόγευμα και μετά ειμαι κάπως καλά ,ίσως είναι το γεγονός ότι είναι όλοι στο σπίτι και νοιώθω ασφάλεια ή ίσως είναι το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις τις ημέρας βγήκαν .....
Το πρωί και ειδικά το μεσημέρι δεν ξερω τι γίνεται ,μια πάνω μια κάτω αλλά αυτό το ψυχοπλακωμα όταν έρχεται δεν λέει να φύγει ......
Έχουμε και γιατρό σήμερα για την κόρη μου και είμαι άστα να πάνε.....
Αυτό το παιδί μου ίδια εγώ ,χάλασε το στομάχι της από το άγχος της........
Εδώ και 2 μήνες πήρα φυτικές κάψουλες μαστίχας Χίου και την βοήθησαν πολύ ,αλλά πρέπει να προσέχει και την διατροφή της ....
Προχθές έφαγε έξω και έγινε πάλι χάλια και γύρισε στο σπίτι με κλάματα γιατί όποτε την πιάνει κάνει εμετό και φοβάται....
Μου ζήτησε να πάμε σε γιατρό και θα της κάνω το χατήρι για να της πει και αυτός και Ν φύγει από το μυαλό της.....
Ελπίζω δηλαδή .....
Εγώ με το στομάχι μου είχα χρόνια θέμα.. Με βοήθησε η ψυχοθεραπεία πιστεύω πολύ. Αλλά έκανα και ομοιοπαθητικη.. Νομίζω έκανε δουλειά..