'Αρραφη!Πώς πάμε από πόνους;Μην πάρεις θάρρος τώρα κι αρχίσεις να σηκώνεις βάρος και χαζά ε;
Printable View
'Αρραφη!Πώς πάμε από πόνους;Μην πάρεις θάρρος τώρα κι αρχίσεις να σηκώνεις βάρος και χαζά ε;
Μην εντυπωσιάζεσαι από τη Σαμάνθα,Σουρκούνα!Κλεμμένο από τη μεγάλη αποκάλυψη της φίλης της είναι!Quote:
Originally posted by sourkouna
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by Ava
Κορίτσια, ας μην παραμυθιαζόμαστε. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, βρίσκει τον τρόπο και το χρόνο και το δείχνει. Όλα τα άλλα είναι παρηγοριές στον άρρωστο.. Τι θα πει σοβαρή και φαιδρή, ο άντρας που διεκδικεί μία γυναίκα δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες. Γιώτα, μη χάνεις το χρόνο σου. Αν ο άνθρωπος δε γουστάρει, που είναι δικαίωμά του στο κάτω κάτω, πάμε γι' άλλα..
--->he's just not that in to you!
Έτοιμη!Quote:
Originally posted by Ava
Ναταλία έρχομαι από κει, να φας τις ξυλιές σου, με τρώει το χέρι μου...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Καλά το είπα πως σε τρώει ο πωπός σου να φας τις ξυλιές σου!
Δεν σας κρύβω πως τη στιγμή που τα έγραφα αυτά, μου ήρθε ακριβώς αυτή η σκηνή στο μυαλό. Ας είναι καλά η φίλη μου, η Μιράντα! Λέει μεγάλες αλήθειες, που όσες από μας τις άκουσαν, γλίτωσαν από την αγωνία του τηλεφωνήματος που δεν έρχεται..
Κανόνισε να έρθω ωσάν πύραυλος για το ξυλάκι σου... Όχι τίποτε άλλο, φοράω πυζάμες και θα ξεφτιλιστώ στο ταξίδι!
Αυτά τα κέρατα, τώρα, τα φοράς για κάποιον λόγο? Υπαινίσσεσαι κάτι? :yes:
--->Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σουQuote:
Originally posted by Ava
Κανόνισε να έρθω ωσάν πύραυλος για το ξυλάκι σου... Όχι τίποτε άλλο, φοράω πυζάμες και θα ξεφτιλιστώ στο ταξίδι!
ΑΝ υπαινισσόμουν θα ήταν διακριτικού μεγέθους!Το βροντοφωνάζω!Quote:
Originally posted by Ava
Αυτά τα κέρατα, τώρα, τα φοράς για κάποιον λόγο? Υπαινίσσεσαι κάτι? :yes:
Μόνο τα κέρατα σε παραξενεύουν εσένα!Το υπόλοιπο θανατηφόρο κορμί και το γαλανό το μάτι είναι Ναταλία,τα αναγνωρίζεις ξεκάθαρα!Quote:
Originally posted by Ava
Αυτά τα κέρατα, τώρα, τα φοράς για κάποιον λόγο?
ʼλλαξα γνώμη ως προς την τιμωρία.. Θα έρθω με τις πυζάμες μου, δεν αλλάζω εύκολα ενδυμασία, αλλά θα τροποποιηθεί λιγάκι η τιμωρία, ώστε να σου αρμόζει και να είναι η πλέον αποτελεσματική, για σένα και την περίπτωσή σου!
Θα σε δέσω σε μία καρέκλα, θα σε φιμώσω και θα βάλω στη διαπασών άσματα, που ξέρω πόσο πολύ σου αρέσουν:
http://www.youtube.com/watch?v=U55eIcXdBOI
http://www.youtube.com/watch?v=AtUXIUCgYJc
Παράλληλα θα χορεύω με μπρίο, με κέφι, με ρυθμό και θα απολαμβάνω την τρομοκρατημένη φάτσα σου!! Πώς σου φαίνεται? Να σε προειδοποιήσω ότι μπορώ να γίνω ιδιαίτερα εφευρετική και αποκρουστική ως προς τα άσματα! Αν και φαντάζομαι ότι αυτό το έχεις ήδη καταλάβει...
Σε μπέρδεψα λιγάκι είναι η αλήθεια.. Η ζέστη, τα λόγια του παπά...
Αυτή κι αν είναι πραγματικά απειλή!Πάω ν'αλλάξω εσώρουχο που τα'κανα πάνω μου!
Τα πίνω όλα!Σοβαρά υπάρχει κι αυτό;Κυκλοφορεί στη δισκογραφία;Ήμαρτον κι έλεος!
Θα βάλω αυτό που ακούω αυτήν τη στιγμή και με εκφράζει δυστυχώς χρόνια τώρα...
--->ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ : ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ
Ποίηση: Κωστής Παλαμάς (1883)
Μουσική: Βασίλης Κετεντζόγλου
Πρώτη εκτέλεση: Σοφία Παπάζογλου
Μου σφίγγει ο καημός σαν θηλειά το λαιμό
και μες την καρδιά με δαγκώνει σαν φίδι
παράξενο θέλω ν' αρχίσω ταξίδι
χωρίς μα χωρίς τελειωμό
Το δρόμο μου αργά να τραβώ, να τραβώ
αλλά πουθενά και ποτέ να μη στέκω
ψυχή να μη βρίσκω ή πάντα να μπλέκω
με κόσμο τυφλό και βουβό
Να νιώθω τριγύρω πλατιά ερημιά
κλεισμένα τα σπίτια τα τζάκια σβησμένα
ψηλά να μη φέγγει αστέρι κανένα
και κάτω γυναίκα καμμία
Το δρόμο μου αργά να τραβώ, να τραβώ
αλλά πουθενά και ποτέ να μη στέκω
ψυχή να μη βρίσκω ή πάντα να μπλέκω
με κόσμο τυφλό και βουβό
Ίσως σε τέτοιο ταξίδι αν βρεθώ
ατέλειωτο, έρμο σ' αγνώριστη χώρα
δε θα 'χω περίσσεια λαχτάρα σαν τώρα
αγάπη από σε να χαθώ.
Το "τα πίνω όλα" μου το έβαλε η κόρη μιας φίλης μου και χωρίς να δω την "ερμηνεύτρια" είπα, βγάλτο, βγάλτο αναγούλα μου ήρθε! :barfy: Επειδή ξέρω ότι δεν το είδες καθόλου, κάνε μου τη χάρη, σε παρακαλώ και δες το 2.35 min, ένα λεπτάκι μόνο, να πάθεις την πλάκα σου! :puzzled:
Και, για να σε αποζημιώσω και να βγάλεις το βρακάκι ακράτειας, δες αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=Lv-iRjEhrPc
Δες, δες καλέ, πόσες θεάσεις έχει η Μούσχουρη και πόσες η Γούλα! Θα τρελαθώ!!
ΑΧ! εμενα μ'αρεσαν οι μποτες σε αυτη τη φωτο!!!!!!!!!!
Μου δωσες άλλη μια ζωή να ζήσω
και το κεφάλι σ' έναν ώμο ν' ακουμπήσω,
να ξορκίσω κάθε κακό.
Μου δωσες άλλη μια ζωή να ζήσω,
να'χω και πάλι μια αγκαλιά να κατοικήσω,
ν' αναστήσω ό,τι αγαπώ.
Αααχ, αυτό σκέφτομαι και παίρνω κουράγιο. Κι εκεί που πάω να χαμογελάσω πλατιά και με ελπίδα, έρχεται ένα διαολάκι και μου ψιθυρίζει στο αυτί: http://www.youtube.com/watch?v=ZbX0A...eature=related
Το "τα πίνω όλα" δεν το σχολιάζω πολύ απλά αλλάζω και εγώ το βρακί μου γιατί κατουρήθηκα από τα γέλια αν και δεν είχα την δύναμη να το ολοκληρώσω ήταν ΤΟΣΟ ʼΘΛΙΟ!Quote:
Originally posted by Ava
Το "τα πίνω όλα" μου το έβαλε η κόρη μιας φίλης μου και χωρίς να δω την "ερμηνεύτρια" είπα, βγάλτο, βγάλτο αναγούλα μου ήρθε! :barfy: Επειδή ξέρω ότι δεν το είδες καθόλου, κάνε μου τη χάρη, σε παρακαλώ και δες το 2.35 min, ένα λεπτάκι μόνο, να πάθεις την πλάκα σου! :puzzled:
Και, για να σε αποζημιώσω και να βγάλεις το βρακάκι ακράτειας, δες αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=Lv-iRjEhrPc
Δες, δες καλέ, πόσες θεάσεις έχει η Μούσχουρη και πόσες η Γούλα! Θα τρελαθώ!!
Όσο για το "αγάπησα" αν και δεν το είχα ξανακούσει (ζητώ συγνώμη για την άγνοιά μου) μίλησε στην καρδιά μου :). Οι μεγάλες αγάπες δεν έρχονται τυχαία στην ζωή μας και ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες ανθίζουν και φουντώνουν και φωτίζουν την ζωή μας! Νιώθω τυχερή και ολοκληρωμένη που μπόρεσα να το ζήσω αυτό στην ζωή μου,να γνωρίσω έναν μεγάλο έρωτα να παλέψω γι'αυτόν και να τον βλέπω να μετουσιώνεται σε μία μεγάλη αγάπη. Εύχομαι η αγάπη να φωτίζει πάντα την ζωή μας και να μας θυμίζει πάντα τι είναι σημαντικό ...