Σοκολατίτσα με τόσα φαγητά δυστυχώς είναι αδύνατον να συγκρατηθείς, αν πάλι τα καταφέρεις και δεν φας πάρε τηλέφωνο να σε βάλουν στο βιβλίο Γκίνες! :lol: Προσπάθησε τουλάχιστον να φας όσο λιγότερο γίνεται.
Printable View
Σοκολατίτσα με τόσα φαγητά δυστυχώς είναι αδύνατον να συγκρατηθείς, αν πάλι τα καταφέρεις και δεν φας πάρε τηλέφωνο να σε βάλουν στο βιβλίο Γκίνες! :lol: Προσπάθησε τουλάχιστον να φας όσο λιγότερο γίνεται.
Σοκολάτα με πιπέρι ? καλέ που τη βρίσκεις?
Ελενακι μην αγχωνεσαι.κανε λιγο περπατημα για να καψεις καμια θερμιδουλα.
Τζινάκο για κόπιασε μπας κ σου ανοίξει λίγο η όρεξη :starhit:
Λίλα εγώ πάλι δεν την κατάλαβα ποτέ αυτήν την προτίμηση, δεν μπορούμε να τα κάνουμε και τα δύο; Να κάνουμε σεξ δηλαδή και μετά να τρώμε σοκολάτα! :lol:
Στη δουλειά με τα πόδια πάω, είναι περίπου είκοσι λεπτά!
Παλια την εφερνε το λιντλ.τωρα δεν την βρισκω.σκεφτομαι να φτιαξω μονη μου.
Έχει αρχίσει και μου γκρινιάζει η μάνα μου η οποία επιμένει να ξαναπάω στα 70 κιλά! Το τι κρέμα καραμελέ και ρυζόγαλο έχω φάει αυτές τις μέρες για να παίρνω θερμίδες, δε λέγεται. Για το φαγητό δεν ξέρω, αλλά παγωτό από τα χεράκια σου θα έτρωγα σίγουρα!Quote:
Originally posted by break
Τζινάκο για κόπιασε μπας κ σου ανοίξει λίγο η όρεξη :starhit:
Ελα μου ντε???ή να κανουμε σεξ ενω τρωμε σοκολατα.
Τωρα που ειπαμε σεξ δεν εχω κανει ακομα μπανιο και τον μυριζω επανω μου.με πηρε τηλεφωνο να παμε για μπανιο το πρωι ομως νυσταζω απο χτες και του ειπα να παμε απογευματακι.
Λίλα μου φαίνεται ότι θα κρατήσεις τη μυρωδιά του συντροφιά να κοιμηθείτε μαζί το βράδυ και θα κάνεις μία και καλή μπάνιο αύριο στη θάλασσα!!
Μαλλον διαβαζεις τη σκεψη μου τζινακο.
Έχω μια καλύτερη ιδέα ................... λιωμένη σοκολάτα........ ξέρετε που..............
Μπάνιο? τόσο νωρίς? καλέ θα μπουντιάσεις
Θα παμε με το αγορι αυριο και αν ειναι παγωμενη θα λιαστουμε σαν τις γατες δεν πειραζει.σοκολατιτσα το πας σε πονεμενη ιστορια τωρα.
Γεια σας κοριτσάκια μου!
Λιλακο είμαι σίγουρη ότι με το αγόρι σου θα περάσετε ένα καλοκαίρι μέλιιι!
Τζινάκι ευτυχώς την έσωσες πάλι την κατάσταση και η αδερφή σου θα μπορεί να κυκλοφορήσει σαν άνθρωπος! :lol:
Γλαύκη μου βιβλιοφάγε! Πόσο σε καταλαβαίνω με τα βιβλία, και εγώ άμα κολλήσω μπορεί να χάσω τον ύπνο μου για μέρες! Δυστυχώς περνάω φάση που δεν μου κάνει κλικ να διαβάσω. Θα ήταν καλός τρόπος για να ξεφεύγω αυτόν τον καιρό.
Εμείς που λέτε κορίτσια μου περάσαμε πολύ όμορφα. Πήγαμε στην Νέα Μάκρη, ήπιαμε τα καφεδάκια μας, φάγαμε μετά τα παϊδάκια μας και στον γυρισμό τσίμπησα και ένα παγωτάκι χιχιχιχι. Η παρέα καλή και περάσαμε ωραία, ξέφυγε το μυαλό μας και για λίγες ώρες ένιωσα ανέμελη και ωραία! :lol:
Tώρα είμαι στο Κατερινόσπιτο. Το εορτάζον ζεύγος έχει ήδη αποχωρήσει για ρομαντικό δείπνο σε Ινδικό εστιατόριο, το αγαπημένο τους, και εγώ προσέχω την Μαριλού η οποία ήδη κοιμάται του καλού καιρού.
Δεν έχει καλό αποτέλεσμα, μπερδεύεται με τρίχες και φτιάχνει ανάθεμα! Η σαντιγύ είναι καλύτερη χιχιχι.Quote:
Έχω μια καλύτερη ιδέα ................... λιωμένη σοκολάτα........ ξέρετε που..............
Ελακιον τωρα πηγα να ρωτησω που εισαι.χαιρομαι που περασατε ομορφα!!!!!
Καλώς τη baby sitterEli, χαίρομαι που περάσατε όμορφα σήμερα, να ξεσκάσει και λίγο ο Γιώργος που έχει ζοριστεί τον τελευταίο καιρό.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δεν έχει καλό αποτέλεσμα, μπερδεύεται με τρίχες και φτιάχνει ανάθεμα! Η σαντιγύ είναι καλύτερη χιχιχι.Quote:
παίζει να το κάψουμε κιόλας με τη σοκολάτα :lol:
Μπραβό Elaki τέλεια τα πέρασατε, καλέ ποιος γορτάζει?
Εγω το προτιμω σκετο μην φορτωνομαι και θερμιδες τζαμπα.
Σας ευχαριστώ τσούπρες μου!
Η αλήθεια είναι ότι για κάποια λεπτά, καθόμουν στον καναπέ που έχουν στο μπαλκόνι στο σπίτι της ξαδέρφης του Γιώργου, κοιτούσα τα δέντρα, γιατί είναι και μέσα στην φύση εκεί, και ένιωσα πραγματικά ξαλαφρωμένη και ήρεμη και ήμουν σίγουρη ότι και ο Γιώργος ένιωθε το ίδιο. Χάρηκα που πήγαμε και που είδαμε και τα παιδιά. Είχαμε να τους δούμε από τότε που παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια!
Κοριτσάκια μου πάω για ύπνο μιας κ αυριο είμαι πρωί, να δούμε τι ώρα θα με πάρει γιατί απο την υπερενταση αργώ να κοιμηθώ τα βράδυα!
Φιλάκια κ όνειρα γλυκά!
ΑΑΑ λιλούκο καλές βουτιές αύριο!
Σοκολατίτσα αν δεν σε παίρνει ο ύπνος μέτρα προβατάκια ή καλύτερα σοκολάτες! Αν δεν πιάσει κι αυτό τότε απευθύνσου στη Μακ που έχει τα κονέ με τον Μορφέα! :lol: Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση.
Καληνυχτα γλυκια σοκολατιτσα!!!!καλη ξεκουραση!!!!
Και τωρα που επεσα στο διπλο κρεβατι μου παρεα με τη σκυλοφατσα και αγκαλια με τα αμετρητα μαξιλαρια μου μου λειπει η αγκαλια μεγγενη που με εσφιγγε τοσο δυνατα.τον πηρα τηλεφωνο να του το πω και γελαγε.μακαρι να εμενε μονος και να μπορουσα να ειμαι μαζι του καθε βραδυ.
Λιλάκι κάνε λίγο υπομονή και θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή, θα κοιμάστε αγκαλίτσα στο σπιτάκι σας.
Αγαπημενες μου καληνυχτα!!!!παω να ξεκουραστω λιγακι.
Καληνύχτα Λίλα, αγκαλιά με τον καθαρούλη παπαράκο και καλή ξεκούραση.
Βλέπω εδώ και ώρα το "Λουλούδι της ερήμου" στην ΕΤ1 που είναι μία πολύ συγκινητική αληθινή ιστορία και έχω κολλήσει.
Καληνύχτα τσούπες μου καλή ξεκούραση. Φιλιά και από εμένα, μπορεί να μπω και αργότερα ;)
Καληνύχτα Ελάκι και καλό ξημέρωμα.
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω να δω ταινία, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
καλο βράδυ σε όλες σας.
Βουτηξα τον μικρό το απόγευμα και πηγα με την μαμά μου και τον μπαμπά μου στο σουνιο που είναι οι κουμπάροι μας... λήσαξε ο μικρός με το βαπτιστίρι μου αλλά τώρα κοιμάτε σαν πουλακι... θα εκτιμουσα να συνεχισει να κοιμάτε σαν πουλάκι μέχρι το πρωι μπας και ξεκουραστω η δολια γιατί το μεσημέρι δεν κατάφερα να κλείσω μάτι...
Εδω βλεπω το κανατε... συγκεκριμένα η ερωτιχτυπημενη Λιλά και το λαλαΤζινάκι "2 εργα σεξ η αίθουσα κλιματίζεται!!!!"
Κατερινάκι μου γραμματεία θα παίξει αν παίξει... θελω λιγο να το συζητήσψω σοβαρά με το παιδί που μου το είπε και θα δουμε αλλά μακάρι να κάτσει!
Ελλακι το babysitting καλά κρατεί??? κορίτσκαι μου αν το θέλετε και εσεις με το καλο να αγκαλιάσετε το ζουζουνι σας!!!!!
Ναταλακι νο 2 περαστικά κοριτσακι μου (τωρα το πιασα..... ξ κουραση φταίει!)
ΤΟ ΝΑΤΣΑΛΑΚΙ που είναι????
σας φιλώ όλες στα μουτρακια!!! καλή ξεκουραση!
Νωρίς για αργία την κάνατε σήμερα.. Εγώ μόλις γύρισα από έξω, όπου πέρασα άσχημα. Το παρεάκι δεν είναι για συνεννόηση και κουβέντα της προκοπής, γι' αυτό και το άφησα στα κρύα του λουτρού και έφυγα. Ρωτούσε αν έφταιγαν κάποιες γνωστές του που ήρθαν και ήταν όλο χαρούλες (βαυκαλιζόταν), αλλά η ουσία είναι αλλού και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνει, ούτε και πρόκειται...
Γνωρίζει εμένα, όπως και την οικογένειά μου χρόνια ολόκληρα. Ξέρει τι με απασχολεί. Αύριο φεύγω στην Πειναλόγκα και ξέρω από τώρα ότι το κλίμα εκεί δεν είναι καλό.. Ήδη προβάρισα τα ρούχα που με κολακεύουν, ώστε να μην έχουμε δράματα και φωνές περί κιλών. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνει; Αυτά που γίνονται χρόνια τώρα και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, γιατί είμαι 51 κιλά και όχι 50; Γιατί φόρεσα το κόκκινο παπούτσι και όχι το μαύρο; Γιατί έβηξα και αναστέναξα;
Αφού διαπίστωσα ότι δε γίνεται να καταλάβει, όσο καλά και αν το εξηγούσα και όσο και αν του έλεγα λεπτομέρειες που ίσως δεν ήθελα, σηκώθηκα και έφυγα. Ένιωσα το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι μου και δεν είμαι για τέτοια.. Όταν μιλάω ανοιχτά και ξεκάθαρα, θέλω ο συνομιλητής μου να καταλαβαίνει. Αν όχι αποχωρώ. Αυτό που με στενοχώρησε είναι ότι δεν κατάλαβε γιατί έφυγα.
Καλημερα πολυαγαπημενες μου!!!!!ευχομαι να περασουμε ολες μια υπεροχη μερα!!!!τα λεμε οταν ξυπνησετε.
καλημερα Λιλα!
Αβα δυσκολο οταν δεν σε καταλαβαινουν, συνηθως και εγω σιωπω ή αποχωρω οταν λεω λεω και βρισκω τοιχο. Ευχομαι να εχεις μια καλη μερα στην Πειναλογκα. Να σκεφτεσαι οτι ειναι μεγαλοι ανθρωποι και οτι και να πουν μυαλα δεν αλλαζουν. Σαν να ειναι κολλημενη η βελονα, σαν να χαλασε το cd. Εσυ εφήρμοσε το δικο μου συστημα αμυνας, "μπενακης- βγαινακης" works everytime!!!
Ωραια ηταν εχθες στο ινδικο που πηγαμε και φαγαμε!! δλδ εφαγε ο Γαβριηλ , εγω κατα κυριο λογο κοιτουσα και τσιμπουσα. Δεν μπορω να φαω ποσοτητα φαγητου το βραδυ μου ειναι δυσκολο, σε αντιθεση με το μεσημερι που τα καταφερνω καλυτερα. Παρολο που εφαγα λιγο με επιασε και λοξυγγας και σταματησα . Γυρισαμε κατα τις 12.30 και απαλλαξαμε και την αφη να παει σπιτι της να κοιμηθει. Την Τεταρτη αργα το βραδυ ερχετε ενα φιλικο μας ζευγαρι απο την Αγγλια και θα μεινουν για 2 ημερες . Θα περασουμε τελεια !!! Ειναι ο παλαιος συγκατοικος και συμφοιτητης του Γαβριηλ με την γυναικα του. Εχει να πεσει πολυυυυυ μπιρα . Την Πεμπτη το βραδυ εχει ξανα babysitting για να βγουμε και να ξενυχτησουμε αυτη την φορα. Η αφη εως εχθες δεν ειχε τυχει να μας κανει ποτε babysitting , τωρα τις πεσαν 2 μαζεμενα αλλα δεν παραπονιετε. Να σε καλα αφουλα μου