Πάω να πλύνω την κορμάρα μου και σας έρχομαι!
Στο μπάνιο θα τραγουδάω αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=bfgO1fhE_3c
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Printable View
Πάω να πλύνω την κορμάρα μου και σας έρχομαι!
Στο μπάνιο θα τραγουδάω αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=bfgO1fhE_3c
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μία μας ρίχνεις μία μας ανεβάζεις, μία μας αγαπάς μία μας μαλώνεις αααααααααααα αποφάσισε κοπελιά! :lol::lol:
"Όλοι μες στο gym τους μύες μου χαζεύουν και από την λύπη τους τσάρλεστον χορεύουν" :crazy::crazy: ???
Γύρισα, φρέσκια, φρέσκια!
Από την άλλη, φοβάμαι πως είμαι υπεύθυνη για την εξαφάνιση της Ναταλίας. Φοβάμαι πως είδε το τρίο - μπανιέρα και από τότε κείτεται λιπόθυμη στο πάτωμα!
:shocked2::lol::lol::lol::lol:
Καλησπέρα κορίτσια... Τί κάνετε? Αυριο έχω ραντεβού με τον γιατρό για την 9μηνη εξέτασή μου και με την διατροφολόγο για την μηνιαία μέτρηση.
Κάτι μου λέει πως αύριο θα ακούσουμε μία "ανεβασμένη" Πωλίνα! Υπάρχει περίπτωση να έχεις πέσει κάτω από ενενήντα? Εκεί θα το γλεντήσουμε!
Να ρωτήσω και κάτι: Πώς κρατιέσαι και δεν φτιάχνεις μία τούρτα μόνο για σένα? Θα το έκανα, μόνο και μόνο για να πιεστώ να δω τι με εκφράζει.. Παρατήρησα ότι έχεις θεματολογία, ανάλογα με τον παραλήπτη της τούρτας. Έχω σκεφτεί μερικές φορές τι θέμα θα ήθελα να έχει μία δική μου τούρτα, αλλά το αφήνω μετά.. Όσο για τη γεύση, φαντάζομαι ότι και μόνο γλείφοντας σκεύη και κουτάλες καλύπτεσαι! :smilegrin:
Αποκλείετε να έχω πέσει κάτω από 90.... Η ζυγαριά μου είναι στα 92.1 με 91.7 όπως ήταν και στις 22 του μήνα που είχα πάει στην διατροφολόγο ξανά. Τώρα αν χάζεψε και αρνείτε να δείξει πιο κάτω, δεν το νομίζω....Quote:
Originally posted by Ava
Κάτι μου λέει πως αύριο θα ακούσουμε μία "ανεβασμένη" Πωλίνα! Υπάρχει περίπτωση να έχεις πέσει κάτω από ενενήντα? Εκεί θα το γλεντήσουμε!
Να ρωτήσω και κάτι: Πώς κρατιέσαι και δεν φτιάχνεις μία τούρτα μόνο για σένα? Θα το έκανα, μόνο και μόνο για να πιεστώ να δω τι με εκφράζει.. Παρατήρησα ότι έχεις θεματολογία, ανάλογα με τον παραλήπτη της τούρτας. Έχω σκεφτεί μερικές φορές τι θέμα θα ήθελα να έχει μία δική μου τούρτα, αλλά το αφήνω μετά.. Όσο για τη γεύση, φαντάζομαι ότι και μόνο γλείφοντας σκεύη και κουτάλες καλύπτεσαι! :smilegrin:
Οσο για τις τούρτες, να την φτιάξω και να την κάνω τί? Αφού δεν τις τρώω. Ούτε καν κατσαρόλες και κουτάλες δεν γλύφω. 3 τούρτες που έφτιαξα του γιού μου, και μόνο 1 κουταλίτσα έφαγα την Κυριακή από την σοκολατίνα, έτσι απλά για το καλό των γενεθλίων...
Επίσεις πολλές φορές έχω σκεφτεί το τί θα με έκανε ευχαριστημένη σε σχέδιο, αλλά ποτέ τίποτα δεν με ικανοποιεί πλήρως. ΔΕν έχω βρει ακόμη το κατάλληλο σχέδιο που να πω ναι, αυτό είναι για μένα... Ισως μέχρι τα γενέθλιά μου να βρω κάτι.
Εσένα τί σχέδια σου περνάν από το μυαλό για σένα?
Διάφορα σχέδια, αλλά ποτέ δεν κατάφερα να καταλήξω, γιατί δεν μου αρκεί μόνον ένα.
Έχεις δει Χάρρυ Πόττερ? Στην πρώτη του ταινία, ο μικρός Χάρρυ ανακαλύπτει τον καθρέφτη του Έριζεντ. Είναι ένας μαγικός καθρέφτης, όπου ο καθένας δεν βλέπει το είδωλό του όπως είναι στην πραγματικότητα, αλλά όπως θα ήθελε να είναι. Ο μικρός Χάρρυ, που μεγάλωσε ορφανός, είδε σε αυτόν τον εαυτό του με την οικογένειά του. Ακόμη δεν βρήκα μία εικόνα για τον δικό μου καθρέφτη. Ίσως γι' αυτό να είμαι στάσιμη.
Δεν παίζεσαι! Καλά που τώρα πονάω λιγότερο όταν γελάω. Πρόβλημα κι αυτό. Επειδή γελάω συνέχεια αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημά μου μετά το χειρουργείο, ο πόνος του γέλιου. Αφού για να δω Λαζόπουλο και ράδιο αρβύλα άφησα να περάσει μία εβδομάδα και φόρεσα και ζώνη κήλης πριν δω τις εκπομπές, για σιγουριά. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και μην ανησυχείς, προσέχω πολύ και δεν κάνω χαζομάρες με βάρη γιατί είναι μεγάλη η κήλη, δεν μου έβαλε πλέγμα λόγω διαβήτη, κι έτσι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική αν και είναι σπαστικό ειδικά όταν μένεις μόνος σου. Κάθε μέρα περπατάω και περισσότερο (έχω και τα του sleeve), με το περπάτημα κάποια στιγμή αρχίζει και με τραβάει πολύ έντονα η κοιλιά μου οπότε επιστρέφω σπίτι. Κανά μισάωρο όμως περπάτημα το καταφέρνω. Η αλήθεια είναι ότι έχω δεύτερες σκέψεις για το μάζεμα της κοιλιάς, δεν ξέρω μήπως έπρεπε να κάνω μόνο την κήλη, γιατί είναι σαν να με έχουν κόψει στη μέση. Είναι πολύ μεγάλο το σημάδι και η κοιλιά μου δεν ήταν πολύ χαλαρή πριν. Βέβαια έχω ακόμα 13 κιλά να χάσω. Δεν ξέρω. Ελπίζω να έκανα το σωστό και μια μέρα να μη φαίνονται τα σημάδια. Προς το παρόν επειδή είναι απελπισία εστιάζω στα θετικά, ότι δεν έχω πλέον κήλη δηλαδή και προχωράω.Quote:
Originally posted by NADINE
'Αρραφη!Πώς πάμε από πόνους;Μην πάρεις θάρρος τώρα κι αρχίσεις να σηκώνεις βάρος και χαζά ε;
Αυτό το αφιερώνω στη χαρά μου:
http://www.youtube.com/watch?v=4Yf-j-TwWaU
Σε σκέφτομαι, ξέρω ότι είσαι απασχολημένη, ξέρω ότι έχεις ζόρια, αλλά σε σκέφτομαι...
Να το ακούσεις, να φανταστείς Κρητίκαρους λεβέντες να χορεύουν και να χαμογελάσεις, χαρά μου! Ένα χαμογελάκι? Ένα τόσο δα, για μένα..
Τζίνα, είχα κάνει σκωληκοειδίτιδα στα 48 κιλά. Είχα μία τομούλα μια σταλιά και, παρόλα αυτά, ήταν επώδυνη υπόθεση το γέλιο. Δεν πειράζει, κορίτσι μου, σκέψου τι προνόμιο είναι να γελάς, να είσαι από τους ανθρώπους που γελούν. Πράττεις σωστά που δε σηκώνεις βάρη και δεν κάνεις βλακείες, αλλά στο γέλιο μην κάνεις σκόντο!
Τζίνα πας όλο και καλύτερα όπως βλέπω, μπράβο σου! Και κανένα γελάκι, καλό είναι , ειδικά με όλη αυτή τη θλίψη που ζούμε γύρω μας..και μέσα μας..
Σήμερα φιλοξενώ μανούλα, φροντίζω τις ανάγκες της και αγανακτώ που δεν έχω καμία εξουσία πάνω στον πόνο της..να τον πάρω και να τον πετάξω από ένα ψηλό γκρεμό, να τσακιστεί και να μην ξαναεμφανιστεί...
Σήμερα επίσης είμαι και αρρωστούλα,ανεβαίνω σιγά σιγά στο 38 πυρετό, αλλά δεν πτοούμαι, πιο πολύ πτοούμαι με την μαντάμ του οίκου μας που μου ανεβάζει την πίεση, για τις πάγιες της θέσεις που αρνείται έστω και να θέσει υπό προβληματισμό και διερώτηση...
Η περιβόητη έξοδος με συναδέλφους ακυρώθηκε οπότε δεν θα έχω την ευκαιρία να τσεκάρω αν ο εν λόγω μορφονιός θα απελευθερωνόταν σε περιβάλλον τυριού και κρασιού...Δεν βαριέσαι! Απλά η σκέψη του δεν είναι καθόλου επιφορτισμένη με βαριά και ασήκωτα συναισθήματα και βιώματα, πράγμα που έκανε την ενασχόληση μαζί του μια ψυχαγωγία μέσα στη βαρεμάρα μου.. Ο μεγάλος κίνδυνος που ελοχεύει είναι να μην πιάσω στη σκέψη μου όσα βιώματα και συναισθήματα με έχουν παιδέψει στο παρελθόν, αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο που πρέπει να αποφύγω, είμαι και παρελθοντολάγνος, πανάθεμά με...
"ίσως να τη ρίξεις αυτη την δικη σου την κυβερνηση μήπως και ανοίξει ένας νεος τρόπος σκεψης που να σου κανει καλό..."Quote:
Originally posted by monahoiot
Ο μεγάλος κίνδυνος που ελοχεύει είναι να μην πιάσω στη σκέψη μου όσα βιώματα και συναισθήματα με έχουν παιδέψει στο παρελθόν, αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο που πρέπει να αποφύγω, είμαι και παρελθοντολάγνος, πανάθεμά με...
Αν και δεν αγαπώ τον πύργο,ωστόσο καθότι σύμβολο του Παρισακίου ΜΟΥ και προπαντός λόγω μεγέθους...Quote:
Originally posted by Ava
Έχω σκεφτεί μερικές φορές τι θέμα θα ήθελα να έχει μία δική μου τούρτα
Είμαι πάντα ανοιχτή να ρίχνω κυβερνήσεις που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, μπορεί να με δυσκολεύει αλλά το κάνω με τον καιρό..
Κάνει καλό στην εξέλιξη μας να μην αγκιστρωνόμαστε σε "κυβερνήσεις" που δεν βοήθησαν να πάμε ένα βήμα παραπέρα.. Ποτέ δεν είναι αργά να ανοίξουμε κανένα παράθυρο σε νέο αεράκι..μπορεί να κάνει καλό και στο χρόνιο άσθμα μας...