Εδώ το Ατσαλένιο Ναταλάκι....Καλά το κατάλαβες,Αγγελικούλα μου!Ατσαλάκωτα τα νεύρα του Ναταλακίου ακόμα!Αντέχουμε και θ'αντέχουμε για πολύ ακόμα!Quote:
Originally posted by angel79
ΤΟ ΝΑΤΣΑΛΑΚΙ που είναι????
Καλημερούδια,κοκόνες!Ας είμαστε καλοφώτιστες κι εμείς κι ο κόσμος όλος!Να διακρίνουμε το δρόμο,που μας πρέπει και να τον ακολουθήσουμε!
Λιλάκι μου,δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που με το καλημέρα σας όλα δείχνουν να είναι όσο υπέροχα τα ονειρευόμουν για σας!Να είστε γεροί και πάντα αγαπημένοι!
Να βρούμε κι οι υπόλοιποι τον άνθρωπο μας ή αν τον βρήκαμε και κάπως το υποτιμούμε ν'αποκτήσουμε σύντομα μια πιο βοηθητική οπτική,πιο ξεκάθαρη!
Αβουλίνι μου,είναι μεγάλη υπόθεση μαζί με την αυτογνωσία μας να είμαστε σε θέση να διακρίνουμε ποιός είναι ο άλλος απέναντι μας και τι έχουμε να περιμένουμε από κείνον.
Ήρεμα και ψύχραιμα κατέχουμε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η σχέση μας μαζί του κι απολαμβάνουμε τα θετικά της χωρίς ν'απογοητευόμαστε και να είμαστε σε ένταση
για τα ενδεχόμενα αρνητικά της.Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας κι ανάλογα να κινηθούμε!Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε όλα.Δε γίνεται.
Ας προσανατολιστούμε στο να έχουμε όσα βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας των προτεραιοτήτων μας.'Αλλο ένα σημαντικό προσόν εδώ είναι να διακρίνουμε
τη δική μας αξιολόγηση αξιών κι όσων είναι σημαντικών για να είμαστε πραγματικά καλά,αχρωμάτιστη στο κατά δύναμιν από αυτές των σημαντικών μας άλλων...
Θα τα πούμε σύντομα κι από κοντά...Μη μου στεναχωριέσαι με όσα δείχνουν να μην αλλάζουν.Πάρε τις αποφάσεις σου ως προς αυτά κι εστίασε
χρόνο κι ενέργεια σε όσα θεωρείς πως είναι δεκτικά βελτιώσεων.Κυρίως όσα σε αφορούν,καθώς ο καθένας στην έδρα του παίζει καλύτερα μπάλα.
Φτουτάτη,να σας ζήσουν τα παιδιά!Όση λάμψη έχουν τα κοσμήματα,που ανταλλάξανε,πολλαπλή να είναι αυτή της ένωσης τους!Αυτό θα σου ευχηθώ
και για τα δικά σου παιδιά!Αυτή είναι η μαγική συνταγή ενός πραγματικά ευτυχισμένου γάμου κι όχι οι ασφυκτικά γεμάτες κοσμηματοθήκες ματαιοδοξίας κι εντυπωσιασμού.
Καλό δεύτερο μπάνιο σήμερα σε όσες χθες απολαύσατε το πρώτο σας!Καλή δύναμη στα εργαζόμενα κορίτσια μας!Να έχουμε μια ευλογημένη ημέρα!Σας φιλώ μία προς μία!