Καλή βολτούλα Τζινάκο μου! Να περάσεις όμορφα :D
Και αν σε βρει ο δρόμος σου από τα μέρη μας, έλα να σε φιλέψω ένα ταπεράκι ;)
Printable View
Καλή βολτούλα Τζινάκο μου! Να περάσεις όμορφα :D
Και αν σε βρει ο δρόμος σου από τα μέρη μας, έλα να σε φιλέψω ένα ταπεράκι ;)
hellooooo!!!!
Όσο πλησιάζει η ώρα της αναχώρησης τόσο πιο ανήσυχη γίνομαι.. Τουλάχιστον βγήκε κάτι καλό. Από το να ψάχνω στο διαδίκτυο μουσική να με ηρεμήσει, βρήκα ένα παλιό, αγαπημένο κομμάτι, αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=Bp0rQIHWFWI
Θυμάμαι κάποτε τον εαυτό μου να το χορεύει ξέφρενα σε ένα κλαμπ.Τότε με πλησίασε ένας μυστήριος τύπος και μου πρότεινε κάτι που τότε δεν το πήρα, αλλά και τι δεν θα έδινα να το είχα τώρα..
Gilrs μου αγαπημένα εχω λιώσει και η μέρα αναμενεται μεγαααααααααααλη!!!! και η αυριανή επίσης!!!!
Αγαπημένη μας Αγγελικούλα, δικό σου, πάμε μαζί: http://www.youtube.com/watch?v=ol5WcwFFokA
Κοριτσάκια μου, φεύγω. Να περάσετε όμορφα! Σας φιλώ πολύ πολύ!
Κουράγιο Αγγελικούλα μου λίγες μέρες είναι και θα περάσουν!
Εγώ μόλις έκανα ένα μπανάκι και μοσχοβολίστηκα! Νιώθω κάπως καλύτερα, πήρα και ένα παυσίπονο, έφαγα και ένα παγωτάκι να πάνε τα φαρμάκια κάτω και περιμένω και τον Γιώργο που ευτυχώς τελείωσε τη δουλειά του και έρχεται σπίτι.
Αβάκι καλό ταξίδι να έχεις και να μας γυρίσεις γρήγορα! Ότι και να ακούσεις βάλε το σύστημα γείωσης σε λειτουργία!
που ειστε κοπελαρες μου???
Γεια σου Λιλάκο μου!
Την κάναμε όλες; Εμείς βλέπαμε game of thrones το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν. Τώρα θα βάλουμε και ταινιούλα.
Τα περάσατε όμορφα σήμερα Λίλα μου; Κάνατε τις βουτιές σας;
Λιλάκο θα την κάνω για να βάλουμε ταινία. Γράψε μας τα νέα σας, πως τα περάσατε με το αγόρι σου :D. Θα επιστρέψω αργότερα να σε διαβάσω και να κάνω χαρούλες με το Λιλορομάντζο χιχιιχχιχι
Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για εσάς! :starhit:
Sorry ελακι αλλα μιλαγα στο τηλεφωνο και τωρα ειδα το ποστ.ωραια περασαμε!!!η θαλασσα ηταν λιγο παγωμενη αλλα οταν εχεις το αγορι σου να σε κραταει αγκαλια δεν υπολογιζεις κρυο.καθισαμε λιγο στον ηλιο αλλα με επιασε λιγο ζαλαδα ειχα και ωρες νηστικη χεστηκε το αγορι μου απο το φοβο του.μου πηρε παγωτακι εφαγα 2 μπουκιτσες και γκρινιαζε να το φαω ολο.δεν χωραει αλλο να λεω εγω φαε κι αλλο να λεει αυτος ειχαμε πολυ πλακα.τελικα το εφαγε αυτος το παγωτο.αυριο θα ερθει να με παρει απο το νοσοκομειο να παμε για καφε και οτι αλλο μας προκυψει.εσεις τι μου κανετε???
Ελακι καλα να περασετε με την ταινια.πες μας αν ειδατε καμια καλη για να κατεβασουμε και εμεις.Μακ σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις για βιβλια!!!!θα διαβασω καποια απο αυτα σιγουρα.
Τζινακο που εισαι χαμενο????
Καλησπέρα. Λιλάκιον θα σε αφήσω στην ίδια τάξη γιατί ερωτοτροπείς και δεν διαβάζεις τα πόστ μου! :lol: Δεν χάθηκα, είχα πάει βόλτα και γύρισα πριν λίγο. Επίσης θα σε μαλώσω διότι είπαμε να μην μένεις πολλές ώρες νηστική, λίγο φρούτο, λίγο θάλασσα και τ'αγόρι σου! Eli καλή ταινιοδιασκέδαση. ʼβα καλό ταξίδι και καλό κουράγιο! Αγγελικούλα βάστα γερά, δουλειά είναι θα περάσει!
Κοπελια το διαβασα το ποστ σου.αλλα ειπαμε κοντευει 12 μαζεψου και εσυ.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Koritsia mou, σας καληνυχτώ με μια αφιέρωση: http://youtu.be/-Ulm6P9IP-s
Αδικο εχω???ασε που τωρα που καλοκαιριασε γυρναμε ολες απο εδω και απο εκει ενω το χειμωνα εδω ολες και γραφαμε 10 σελιδες την ημερα.φτου μας ντροπη μας αυτο θα πω μονο.
Καληνυχτα Μακ!!!!!!ονειρα γλυκα!!!!
Μακ λαχταριστά τα παγωτά με τα καρύδια, τις φράουλες και τη σοκολάτα, σλουρπ. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
εδω είμαι και εγω!!!
Γύρισα σπίτι κατά τις 10.00 (το κλείσαμε το 12ωρο) και ο μικρός ήταν ακόμα ξύπνιος! τον πήρα απο την μαμά μου και μέχρι να τον κοιμησω πήγε 10.30, να κάνω ένα μπάνιο να μαγειρέψω για να φαω (ρυζάκι είχε το πρόγραμμα σημερα) να απλώσω το πλυντήριο, να βάλω αλλο ένα με πήραν μεσανυχτα!
αυριο θα είμαι γραφείο από τις 09.30...
καληνυχτες γλυκες πολλές μς όνειρα γλυκα!!
Έχεις δίκιο Λίλα μου και ντρέπομαι και βολτάρω! Και που να δεις άμα πιάσω δουλειά που θα κοιμάμαι το βράδυ νωρίτερα από τον χουζούρη! Επειδή βέβαια το βλέπω λίγο χλωμό για δουλειά τουλάχιστον θα έχει όλο το καλοκαίρι ο γείτονας ίντερνετ στο Δήλεσι οπότε δεν θα σας χάσω!
Αγγελικουλα καληνυχτα!!!!!ευχομαι να ξεκουραστεις λιγακι.
Καληνύχτα Αγγελική και καλή ξεκούραση. Καλή δύναμη αύριο στη δουλειά σου.
Ντροπη του που δεν σε εχει ενημερωσει ακομα για τη δουλεια.ας σου απαντηση ακομα και αν ειναι αρνητικα τι σε κραταει σε αναμμενα καρβουνα???
Λίλα έχεις δίκιο, πολλοί άνθρωποι έχουν παρεξηγημένη την έννοια της συνέπειας κι αν σκεφτείς ότι μου έκανε και κήρυγμα για τη συνέπεια του να ανοίγω το γραφείο στην ώρα του ή να κάνω αυτό που μου λέει χωρίς να χρειάζεται να μου το λέει συνεχώς. Υποτίθεται ότι θα με καλούσε έστω κι αν η απάντηση ήταν αρνητική. Εγώ πάντως σταμάτησα να το σκέφτομαι, δεν γίνεται να είμαι στην πρίζα συνεχώς, αν με πάρει τηλ. καλώς διαφορετικά από δω παν κι άλλοι!!
Πράγματι Λίλα μου έχουμε χαλάσει! Μάλιστα υπάρχουν και μερικές μερικές που έχουν πιάσει και γκόμενο και ερωτοτροπούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν και δεν γράφουν για ώρες ούτε μία αράδα! Ντροπή και αίσχος!!!!Quote:
Originally posted by lila198621
Αδικο εχω???ασε που τωρα που καλοκαιριασε γυρναμε ολες απο εδω και απο εκει ενω το χειμωνα εδω ολες και γραφαμε 10 σελιδες την ημερα.φτου μας ντροπη μας αυτο θα πω μονο.
:lol:
Τελος παντων.μερικοι ανθρωποι ειναι πολυ γελιοι.
Αααααα ρε γειτονα με τα ιντερνετια σου εκει στα εξοχικα.να τον ευχαριστησουμε ομαδικα γιατι δεν θα σε χασουμε.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βρε τις ξεδιάντροπες! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Πράγματι Λίλα μου έχουμε χαλάσει! Μάλιστα υπάρχουν και μερικές μερικές που έχουν πιάσει και γκόμενο και ερωτοτροπούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν και δεν γράφουν για ώρες ούτε μία αράδα! Ντροπή και αίσχος!!!!Quote:
Originally posted by lila198621
Είδαμε το "21 Jamp Street" κωμωδία, εμπευσμένη από την σειρά του 90'. Είχε γέλιο και είχε και guest εμφάνιση ο Johnny :lol:
Έφαγα φλασιά και θυμήθηκα στα νιάτα μου που ξεροστάλιαζα με το μανάρι τον Johnny Depp που ήταν ένα λαχταριστό μπισκοτολουκουμάκι!
ντρεπομαι για λογαριασμο μου.Quote:
Μάλιστα υπάρχουν και μερικές μερικές που έχουν πιάσει και γκόμενο και ερωτοτροπούν όπου βρεθούν και όπου σταθούν και δεν γράφουν για ώρες ούτε μία αράδα! Ντροπή και αίσχος!!!!
Αχ, Λίλα μη λες τη λέξη λογαριασμός γιατί ταράζομαι! :lol: :lol:
Αστα γιατι ληγει και ο ... του οτε και χεστα.δεν εχω και γειτονα να του κλεβω το ιντερνετ.
:lol::lol::lol::lol::lol: Εβαλες τελίτσες για να μην με ταράξεις; :lol: :lol:
Μην μιλάτε για λ.... και τέτοια σχετικά, σήμερα θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να πληρώσω το νοίκι μας. Έχω τέτοια άρνηση πλέον με τις πληρωμές που θέλω να τις ξεχνάω, αλλά με κυνηγούν σαν τις Ερινύες!
Εεε βραδιατικα για ταραχες ειμαστε???
Ξεχασα να σας πω οτι το αγορι μου ειπε οτι με προτιμα καστανη οποτε αποχαιρετω τη χαλκινη αποχρωση μου.
Eli κι εγώ έχω επιλεκτική λογαριασμοαμνησία! Μπράβο Λίλα πουλάκι μου, γίνε καστανή μπας και βάλεις και τη φωτό σου στο πριν και μετά που έχει μείνει το σήμερα σκέτο!
Έτσι είναι τα αγόρια τους αρέσει η φυσική ομορφιά χιχιχιχι. Να τα αλλάξεις Λίλα μου όταν με το καλο περάσει λίγος καιρός γιατί τα έβαψες και πρόσφατα. Ένα γλυκό καστανό θα είναι σούπερ, όπως αυτο που ήθελες και δεν σου έκατσε λόγο βλακείας της πωλήτριας.
Mαζευτηκα κ εγω!ειμαι ολη μερα στη γυρα σημερα.πρωι στο μαγαζι του γιου,Ναταλια ειχε γουρνοπουλα,μετα στη φιλη για κουτσομπολιο κ να δω τα δωρα,εκανα κ κατι δουλειες το απογευμα κ μετα σινεμα.
Λιλα καποια απο αυτα τα βιβλια που σου ειπε η Μακ τα εχω διαβασει κ ειναι σιγουρα καλα.Δεν μου αρεσε το πρωτο που λεει οτι ειναι κ εκπληκτικο.Συμφωνω για τα 11 λεπτα κ του Κοελιο,του Ζουργου ειναι πολυ πολυ καλυτερο απο την Αιδονοπιττα το πρωτο του Στη σκια της πεταλουδας.Θα κοιταξω να σου πω καποια που να ειναι πιο καλοκαιρινα,εισαι κ ερωτευμενο παιδι!Αν σου αρεσει το μυθιστορημα με ψυχολογια παρε ολα του αμερικανου ψυχολογου του Ιρβιν Γιαλομ.Ειναι πολυ καλα!Θυμαμαι Το ντιβανι σαν τιτλο μονο κ Το οταν εκλαψε ο Νιτσε.
Οι υπολοιπες απο οτι βλεπω τιποτα συνταρακτικο....Πολλα πολλα φιλακια κ αγγαλιτσες σε ολες σας....
Βάλε το before σεξ και after σεξ να βρούμε τις διαφορές! :lol: