Τζινάκια Γλαύκη μου και όνειρα γλυκά!
Printable View
Τζινάκια Γλαύκη μου και όνειρα γλυκά!
:( before sex
:) after sex
:lol: :lol: :lol: Η μία διαφορά θα είναι σίγουρα στο βλέμμα της Λίλας, που δεν μοιάζει πλέον σαν της αγελάδας που της πιάνουν τα μεμέ κάθε μέρα αλλά την ....... ο ταύρος μία φορά τον χρόνο! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Βάλε το before σεξ και after σεξ να βρούμε τις διαφορές! :lol:
Νύσταξα και εγώ μανάρια μου. Πάω να ξαπλώσω. Τζινάκια σε όλες, τα λέμε αύριο τσούπρες!
Καληνύχτα Γλαύκη και Eli και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
before sex :grind::crazy::(:sniffle::flaming:
after sex :roll::spin::bouncy::bouncing::wow::bigsmile:
Είπα να το εμπλουτίσω ..:lol:
Εγώ Λίλα θα έλεγα
before sex :grind:
after sex :bouncy:
:lol: :lol: Τώρα μιλάς σωστά! :lol:
Μπα η τσαντιλα ειναι εμφυτη δεν φευγει ετσι απλα.καληνυχτα ελακιον και γλαυκη!!!!τι λες τζινακο παμε και εμεις για νανακια???
Καλά, δεν κατάλαβα ότι το εμπλουτισμένο sex ήταν δικό σου ποστ Eli, νόμιζα ότι ήταν της Λίλας!! Έπρεπε να το είχα φανταστεί, ποιός άλλος είναι το ευρηματικό πειραχτήρι εδώ μέσα! :lol:
Λιλάκιον πάμε κι εμείς σγα σγα. Καλό μας βράδυ και καλή μας ξεκούραση. Φιλάκια.
Καληνυχτουδια πολυαγαπημενες μου!!!!!
Καλημέρα, πάω σχολείο!
Και μια ατάκα περό λογ#@$(ών:
"Και επειδή η Ελλάδα έδωσε τα Φώτα σε ολόκληρο τον κόσμο ήταν ανάγκη να
της στείλουν το λογαριασμό 2500 χρόνια μετά;"
:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Mak
Καλημέρα, πάω σχολείο!
καλημερα τι κανετε ομορφες? Εγω δουλιτσα σημερα κ φυσικα σας βλεπω κ λεω κ καμμια καλημερα στα κλεφτα..φιλακια κ ευχες για μια ομορφη κ δημιουργικη μερα..
:lol: :lol: :lol: :lol: Νά'σαι καλά Μακ, άρχισε η μέρα μου με τρελό γέλιο! :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Καλημέρα, πάω σχολείο!
Καλημέρα και από εμένα!
Τι κάνετε ονειροκόριτσα μου;
αρχισα να σχεδιαζω το 2μερο που θα ερθουν οι Αγγλοι φιλοι μου να μας επισκεπτουν. Τι θα φτιαξω για πρωινο , που θα τους γυρισω , σε πιο εστιατοριο θα παμε να φαμε, που θα παμε το βραδυ για ξεφαντωμα..... ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!
τα παιδια εχω να τα δω απο το 2009 και ανυπομονω!! με εχουν δει φυσικα στο φβ πως εχω γινει οποτε θα με γνωρισουν οταν με δουν αλλα το σοκ θα ειναι παλι μεγαλο!
σωστή!!!!Quote:
Originally posted by Mak
Καλημέρα, πάω σχολείο!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Καλημερες!!!
καλησπερουδια κουκλαρες μου!!!!
Καλώς το Λιλούκο μας το ερωτευμένο!
τι εγινε ελακο???απο ζεστη πως πατε στας αθηνας???πριν λιγο μαζευτηκα.
Που γυρνούσες Λίλα γυρίστρα, σα δε ντρέπεσαι, κι εγώ τώρα μαζεύτηκα! :lol:
Πριν λίγο και εγώ μαζεύτηκα και έχει μπόλικη ζέστη. Κυκλοφόρησα και με το ποδήλατο οπότε πήρα και τον ήλιο μου και λίγο χρωματάκι :).
Πλέον μπορώ να πω ότι καλοκαίριασε για τα καλά. Τουλάχιστον ο καιρός μου φτιάχνει την διάθεση. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση πως ενώ έχω θέμα με την ζέστη σήμερα που ίδρωσα κάνοντας ποδήλατο δεν με ενόχλησε καθόλου. Παλεύω να ανεβάσω ψυχολογία γιατί την έχω να σούρνεται από χτες...
πηγα για τις εξετασεις μου και εφαγα τρελο πακετο γιατι ειχε πολυ κοσμο.ειχα ραντεβου στις 9 και τελειωσα στις 10:20.με περιμενε το αγορι μου με ενα σαντουιτσακι που παλι ειχαμε γκρινιες για το αν εφαγα αρκετα ή οχι.αχ αυτο το παιδι πρεπει να συνηθισει στις νεες μου ποσοτητες γιατι θα με σκασει.πηγαμε βολτιτσα στον καιαφα στη λιμνη και μετα στη ζαχαρω για καφεδακι διπλα στη θαλασσουλα.
Αααχ Λίλα μου τι ωραία :D.
Θα πρέπει να του κάνεις εντατικά μαθήματα περί sleeve γιατί σε βλέπω να σε πρήζει και μάλιστα θα πάει και άδικα μιας και δεν κατεβαίνει πολύ φαΐ και να ήθελε :lol:
Στον πλαστικό πήγες;
τον αλλο μηνα θα παω στον πλαστικο γιατι θα πρεπει να παω στην πατρα στον αγιο ανδρεα.μου συστησαν μια πολυ καλη πλαστικο.
Eli εγώ χαίρομαι που ακόμα δεν έχω αρχίσει να ιδρώνω όταν περπατάω. Τι να σου κάνω που δεν βολεύει η συγκοινωνία για το σπίτι σου αλλιώς θα ερχόμουνα πιο συχνά να σουρνόμαστε παρέα! :lol:
Λίλα έχεις δίκιο, το ξέχασα ότι σήμερα είχες τις εξετάσεις σου, πότε θα πάρεις τα αποτελέσματα;
να ερθω και εγω και αν θελετε σουρνομαι
Κορίτσια τι κάνετε πως είστε????καλό μήνα και καλό καλοκαίρι....ελπίζω αυτός να είναι ένας καλός μήνας για όλους μας γιατί εμένα ο προηγούμενος με τάραξε στις σφαλιάρες!!!έχω χαθεί λίγο λόγο τρεξίματος!!!
την πεμπτη θα βγουν ολες εκτος απο του θυροειδη τη Β12 και το φυλλικο οξυ που θα βγουν στις 18 του μηνα μιας και το νοσοκομειο δεν εχει ανοιξει ακομα και υπολειτουργει
Τρώω πατάτες από τα Goody's, έχω φάει το 1/3 και έχω σκάσει, που τα δύο χάμπουγκερ, μία πατάτες κι ένα παγωτό στο καπάκι! Αχ, πολύ χαίρομαι!
γεια σου αντα!!!πως παει η θεραπεια για το ελικοβακτηριδιο???ποτε θα κανεις την επεμβαση ξερεις???
Καλώς την Ada, τι έγινε με το στομάχι σου, όλα εντάξει με τη θεραπεία; Έχεις κλείσει ημερομηνία χειρουργείου;
Σήμερα πέρασα από κατάστημα cosmote και σκέφτηκα να πάρω την κάρτα what's up και τελικά την τσιγκουνεύτηκα όχι γιατί κοστίζει αλλά γιατί πριν από αυτό έσκασα 230? για την ασφάλεια του αυτοκινήτου και 25? για ένα δάνειο που έχει ο Γιώργος. Εντομεταξύ έχει ακόμη ένα ποσό που πρέπει να πληρωθεί και δεν έχουμε πλέον λεφτά για να βάλουμε για τις δόσεις και από εδώ και πέρα θα μένει απλήρωτο. Ελπίζω να μας βοηθήσει ο αδερφός του Γιώργου γιατί θα μας ταράξουν στα τηλέφωνα και δεν έχω καμία διάθεση. Ωστόσο δεν πρόκειται να τους δώσουμε φράγκο τσακιστό έτσι όπως έχει η κατάσταση. Ευτυχώς δεν έχει εγγυητή ή κάποια προσημείωση οπότε δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα, απλά να μας ζαλίζουν. Δεν έχω συνηθίσει να μην είμαστε εντάξει στις οικονομικές μας υποχρεώσεις και μου κακοφαίνεται αλλά δεν έχουμε και άλλη επιλογή...
τζινακο εγω οταν εμενα αθηνα στα 200 μετρα απο το σπιτι μου ειχα μακντοναλντς και οταν με επιανε τρελα πολυ συχνα δηλαδη επαιρνα 3 chickenburger μια πατατες και 2 παγωτακια τερστιων διαστασεων το ενα με σμαρτις και το αλλο με κιτ κατ
Γεια σου ʼντα :) και εγώ ελπίζω να μας πάει καλά αυτός ο μήνας αν και δεν έχω και πολλές ελπίδες...
ελακο τωρα λεγαμε τα ιδια με τη μανα μου για μια καρτα που πλεον δεν μπορουμε να πληρωνουμε και μας εχουν ζαλισει το κεφαλι ενω εχουμε κανει αιτηση οτι δεν πληρωνεται και οτι μεχρι τοτε δεν μπορει να την πληρωνει.ΒΛΑΚΕΣ
Α καλά έχω κάνει και εγώ από τα goodys παλιότερα απείρου κάλους γεύματα! Όταν έμενα Θεσσαλονίκη είχαμε ένα Goodys δίπλα μας και έπαιρνα μία σαλάτα Ceasars, ένα green burger, μία μεγάλη πατάτα με μεγάλο σως και παγωτάκι και τα τσάκιζα στο φτερό! Τώρα πια παρόλο που δεν έχω κάνει και sleeve τα έχω κόψει αυτά, άσε που κοστίζουν κιόλας και δεν μας παίρνει... να και κάτι στο οποίο η κρίση έχει βοηθήσει, έχουμε ελαττώσει τα ντελίβερι σε 3-4 το μήνα το πολύ! Και όταν κάνουμε πλέον ντελίβερι παραγγέλνουμε σουβλάκια που είναι και οικονομικά γιατί οτιδήποτε άλλο άουτς!