Αχαχαχαχα εγραψες μιστερ :)
Printable View
Παιδιά μην τον πιεζουμε άλλο να πάει σε ψυχοθεραπευτη, θα τσιναει έτσι για το γαμωτο και λογικο ειναι. Ας παρει το χρονο του να το σκεφτεί μόνος του ηρεμα και λογικά το ενδεχόμενο.
Σε μια μέτρια ή άσχημη δεν θα φερόμουν όμορφα,αλλά το ακριβώς αντίθετο!
Το λέω σε όλους θέλετε να με πείσετε να πάω με αυτές!
Ειπες κάτι καινούριο; Κάτι που θα σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημα σου; Όχι...μάθε να σκέφτεσαι πρακτικά. Μην παραδινεσαι στη γκρινια και στα κούφια λόγια. Γιατί κούφια συζήτηση είναι αυτό που πας να ανοίξεις παλι. Είναι μία εκτόνωση οκ σε καταλαβαίνω. Αλλά δεν σε βοηθάει ούτε μας βοηθάει να σε βοηθήσουμε.
Γιατί ποιος προσπαθεί να σε πείσει να πας με μέτρια ή με άσχημη; Έχεις δίκιο που δεν θέλεις να πας, σε αυτό σου δίνω δίκιο, είναι σαν να λένε σε κάποιον που δεν του αρέσει ένα συγκεκριμένο φαγητό να το φάει, αφού δεν το γουστάρει πως θα το φάει...
Για αυτό έχεις δίκιο που δεν θέλεις να πας με μέτρια ή άσχημη... Ούτε εγώ θα πήγαινα... Κακά τα ψέματα αν δεν σου προκαλέσει έλξη η εξωτερική εμφάνιση σε μια γυναίκα πως θα πας μαζί της; Συμφωνώ και εγώ μαζί σου.... Το θέμα είναι όμως τι κάνεις ή τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις ώστε να πετύχεις τον στόχο σου; Είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι για παράδειγμα του στυλ να την πέφτεις σε 30 γυναίκες που καλύπτουν τα στάνταρ που έχεις θέσει;
Παντελώς άχρηστη προσέγγιση. Ειδικα εφόσον δεν σε βοηθάει ούτε στην αυτοπεποίθηση σου αυτό όπως ειπες πριν. Δεν μου ειπες όμως...μου υποσχεσαι ότι θα σκεφτείς μονος σου σοβαρα αυτό που σου πρότεινα; Μην μου πεις καν τι αποφάσισες απλά πες μου αν θα το σκεφτείς.
Όπως εισαι τώρα μεσα σου όχι δεν μετραει καθολου. Στο λέω σοβαρα. Τρύπα στο νερό κανεις 100%. Σε ευχαριστώ που θα το σκεφτείς. Αυτό ήθελα να ακούσω και θα σε πιστέψω. Αν/οταν ποτέ θελήσεις να συζητήσεις μαζί μου κατι σχετικά με αυτό το κομμάτι εγώ εδώ είμαι. Μέχρι τότε δεν το αναφέρω ξανά.
Για εμένα όχι δεν μετραει. Μετράει 0% με τα δικά μου κριτήρια. Εκτός πια και αν γεννήθηκε ο άλλος δίπλα στο τσερνομπιλ λίγο μετά το πυρηνικό ατύχημα και οι γονείς του τρόμαξαν τόσο όταν γεννήθηκε που τον άφησαν ορφανό. Το άλλο ερώτημα που μένει είναι ποια είμαι εγώ και πόσο μετράει η γνώμη μου. Στην προκειμένη περίπτωση καμία. Αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές γυναίκες που σκέφτονται σαν εμένα δεν έπεσα από το φεγγάρι. Άρα υπάρχουν εκεί έξω γυναίκες που σου αρέσουν με παρόμοια κριτηρια με τα δικά μου.