Nadine είμαι μέσα!!!!!!!!!!!
Αντε βρέ σας καλώ και στη Σπάρτη να πίουμε τα νεροζούμια μας μαζί και στα τρελά κέφια να φάμε φρούτα και σαλάτες!!!!!!!1
Φιλιά σε όλες
Printable View
Nadine είμαι μέσα!!!!!!!!!!!
Αντε βρέ σας καλώ και στη Σπάρτη να πίουμε τα νεροζούμια μας μαζί και στα τρελά κέφια να φάμε φρούτα και σαλάτες!!!!!!!1
Φιλιά σε όλες
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!!!!!!!
Τι βλεπουν τα ομορφα σκιστα μου ματια???? Παλιες δοξες στο θεμα μας επιστρεφουν? Μαγισσακι μου ηρθες??? τι εγινε πηρες λαπτοπ η εχεις της μαμας? εισαι καλα ελπιζω! Εγω εχω τρεξηματακια και οχι και πολλυ ευχαριστα... γι αυτο και αυτες τις μερες το ειχα ριξει στο πολλυ φαγητο, νομιζα οτι ενιωθα καλυτερα... τελος παντων...
Κανω την διατροφη των κοριτσιων της ομαδας των cysters και νομιζω οτι μου ταιριαζει, μιας και ομοιοπαθουσα...
Ρεντουκτιλ δεν παιρνω (τουλαχιστον για κανα μηνα) γιατι ειχα ταχυκαρδιες και σε συνδιασμο με την ζεστη χανομουνα.
Μαγισσακι μου ακομα θελω να επικοινωνησω μαζι σου αλλα τρεχω παρα πολλυ.... καποια στιγμη που θα μπορω και θα μπορεις φυσικα κι εσυ...θα γινει.
Οσο για Καλαματα δυστυχως δεν μπορουμε να παμε, οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια ο θεουλης γελαει...
Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια και καλη συνεχεια!
Kοπελιά,φαίνεται να ξέρεις αρκετά για μένα...
Βοήθησε με λίγο...από πού γνωριζόμαστε;
Σαν κάτι αμυδρά να μου θυμίζεις,
αλλά εκεί που πάω να το βρω,το χάνω...
Μήπως από το σχολείο;Αλλά βλέπω Πάτρα...αποκλείεται...
Καλά,τέτοια πρόσκληση ποιός μπορεί να την αρνηθεί;Η χαρά του λιχούδη!Quote:
Originally posted by Spartiatissa
Αντε βρέ σας καλώ και στη Σπάρτη να πίουμε τα νεροζούμια μας μαζί και στα τρελά κέφια να φάμε φρούτα και σαλάτες!!!!!!!
Κι όσοι βρισκόμαστε εδώ όλο και κάτι ξέρουμε από τρελά φαγοπότια!
Νεροζούμια,φρούτα και σαλάτες!Τρελά γλέντια!Ήδη μου τρέχουν τα σάλια!
Έτσι ωραία τα περνάτε,καλέ,στη Σπάρτη κι εμείς ζούμε αλλού;Ε!'Οχι!
Οργανώνουμε πούλμαν εδώ κα τώρα!Δηλώστε συμμετοχές,κορίτσια!
Παλιόπαιδο-αλήτη,κάπως έτσι κι εμάς μας τούμπαρε το άτιμο το χάπι...Quote:
Originally posted by paliopaido
Λοιπόν πολύ φλερτάρω με την ιδέα του reductil.
Αυριο το πρωί ζυγίζομαι και μετά με κόβω να καταπίνω την αμηχανία μου και να πηγαίνω τελικά στο φαρμακείο.
Πάντως η ψυχολογία παιδιά είναι πολύ χαμηλά...
Στην αρχή φλερτάκι χαλαρό και μετά επίμονο και στενό μαρκάρισμα,ώσπου ενδώσαμε τελικά κι εμείς!
Εγώ του κάθησα αρκετούς μήνες μετά τη γνωριμία μας.Μετά συνέβησαν διάφορα ανάμεσα μας...
Δεν πολυτήρησε κι εκείνο τις υποσχέσεις του...καλά κι εγώ (το ομολογώ μόνο σ'εσένα-αν του το πεις θα το αρνηθώ!)
δεν ήμουν και πολύ εντάξει στις δικές μου...Ε...ήρθε ο χωρισμός κανά δίμηνο μετά...
μου είπε πως δε θα βρω καλύτερο μακρυά του,πως θα γίνω ακόμα χειρότερα...δυστυχώς το επιβεβίωσα...
όντως είμαι χειρότερα από κει που ήμουν μαζί του και τώρα,φιλενάδα,λέω να ρίξω τα μούτρα μου
για ένα τελευταίο come back.Αλλά θα του βάλω χρονικό όριο!Αν δεν είμστε όπως πρέπει να είμαστε μαζί,
θα το χωρίσω για πάντα και μετά θα πάω αλλού(τον έχω ήδη έτοιμο τον επόμενο,αλλά ακόμα με τρομάζει).
Ε,δεν μπορώ άλλο να χαραμίζω τα νιάτα μου σε εφήμερες σχέσεις!Τη μιά δίαιτες,την άλλη ινστιτούτα,
την άλλη δακτυλίους,μετά το reductil...ε...βαρέθηκα κι εγώ!Πότε θα γίνω μάνα;
Τέλος πάντων,μη σε πρήζω με τα δικά μου...έχεις και φαρμακείο αύριο...
ʼντε!Καλή δύναμη!Και γράψε μας με τη σακούλα στο χέρι!Φιλάκιαααα
http://ekg6cg.bay.livefilestore.com/..._he7NCK06m8-KQ
Πού είσαι πριγκιπένια μου;
Στάσου,μη φεύγεις έτσι βιαστικά από τη ζωή μας!
Γύρνα πίσω!Σου έφυγε το γοβάκι σου...
Πού πας ξυπόλυτη στ'αγκάθια;Klmmmmmm !
Μαλιστα μαλιστα,μαγισσακι,ολους τους αναζητας με αγωνια εκτος απο εμενα!!!!!!!!!!!Να δεις κατι μουτρακια που θα σου κανω και να δω τι θα κανεις!!Σοβαρα τωρα,χαιριμαι που η ομαδα μας εχει ανακαμψει,και φυσικα που εμφανιστηκε επιτελους Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!!!!!!Εγω τι να σας πω...τα εχω δει ολα (την καλη εννοια)και ειμαι πολυ ευτυχισμενη και ηρεμη.Ειχα κανει διαλλειμα ενος μηνα απο τα χαπια,και σημερα τα ξεκινησα,ουτε πηρα,ουτε εχασα,ελπιζω να ξεκολλησω τωρα πια.Περιμενω και το παλιοκοριτσο την κοκκινομαλλα μου!!Τ φιλια μου σε ολες,νεες και παλιες,και δωστε τα ολα!!!
Tι ειναι αυτα που γραφεις κοπελια και ειμαστε και παντρεμενες γυναικες. αν σου περισσευουν μοντελα......, θα βρουμε εμεις χρονο να τα παρουμε........ μη στεναχωριεσαι, ορεξη να υπαρχει.......Quote:
Originally posted by NADINE
Κατέληξα σε μοντέλο,αλλά δεν είχα χρόνο να το πάρω,
και απο αυτην εχουμε μπολικη.........
για φαγητο εννοω εσυ τι καταλαβες?
Ξεχασα να σας πω το κορυφαιο στοιχημα που εβαλα για 500 ευρω,τελος Σεπτεμβρη να ειμαι 55!!Και να τα κρατησω για τουλαχιστον 1 χρονο.Για να δουμε....τι θα γινει!!!!!!!!!!!!
nadine, τι καλα που γυρισες. μας γεμισες την ψυχη μας χαρα και αισιοδοξια. ελπιζω να το αγορασεις το λαπτοπ γρηγορα και να κλειδαμπαρωσεις το σπιτι να μην στο ξαξακλεψουν. αλλη τετοια απωλεια δεν θα την αντεξουμε
μαρικακι, ασε την κυρια που δεν ξερει. πες μας πως εισαι και τι εχεις να σε βοηθησουμε. γιατι καρδια μου δεν θα πατε καλαματα?
αλαλουμενια, οχι μονο τικερ δεν βλεπεις αλλα και απο την βιασυνη σου το εχαψες το μυνημα μου. εγραψα οτι ειμαι 86,5. οπως ξερεις παιδευομουν στα 90 και κατι απο ιανουαριο μεχρι μαιο οποτε πηρα την κατω βολτα. φυσικα, περσι τον μαιο ημουν 103,8 οταν ζυγιστηκα και ειπα οτι ή θα χασω κιλα ή θα χασω την υγεια μου. προς το παρων, χανω κιλα. ευτυχως.
ηλιε, που μας ξεχασες, μολις η φιλεναδα εμφανιστηκε, ξεπροβαλες κι εσυ. ειπα κι εγω, γινεται καλοκαιρι χωρις ηλιο? πως θα μαυρισουμε?
σπαρτιατισσα, κερνας ζωμο δηλαδη? καλα, διαβαζεις οτι κανονιζω με ξενια και δεν λες τιποτε? για καλαματα λεμε, για διακοπες λεμε και εσυ παρακολουθεις βουβα? που να φανταστουμε εμεις οτι εισαι ονομα και πραμα και κατοικος σπαρτης? ετσι κανουν τα μελλοντα μελη της ομαδας? για να δω πως θα με δωροδοκησεις να εισηγηθω θετικα για την αιτηση σου να μπεις στην ομαδα!!!
αθηνα 80 τι κανεις? δεν φανταζομαι να εχεις τιποτε παρενεργειες με τα χαπια
παλιοπαιδο, σε αφησα για το τελος. ντρεπονται βρε τα παλιοπαιδα? αντε στο φαρμακειο και αν παρεις και τα προφυλακτικα που σου προτεινε το αμορε μου να μας πεις αν ειναι καλα να τα δοκιμασω μαζι της οταν βρεθουμε (οταν λεω, οχι αν ναταλια). βλεπεις μεχρι τωρα επεμενε να χρησιμοποιουμε εκεινα με τις βουλες. τωρα φαινεται κατι εγινε στη γαλλια και μας το γυρισε το ποιημα.
α, τωρα ειδα οτι οσο εγραφα ειχαμε μια εμφανιση απο τα παλια. παρεξηγηθηκε κιολας. προεδρος τι τιμωρια να βαλουμε?
βαζει και στοιχηματα κιολας. αν θελει βοηθεια για να τα κερδισει τα 500, εγω θα το σκεφτω πολυ παντως.
μας στελνει φωτογραφιες με γατους, μας παραμυθιαζει και μετα μας ξεχνα και μολις δει οτι ψαχνουμε μια καημενη ψυχη μας γκρινιαζει....
basia, η nadine εχει μια αδυναμια στα μοντελα. δηλωμενη. θυμασαι εκεινο το σοκολατομοντελο? που δεν μας αρεζε και το τουτο του....(Νadine, βαλτο μας παλι να το δουν και οι καινουριες της παρεας)
τωρα τα τωρινα μοντελα λιγο διαφερουν βεβαια αλλά αν επιμενεις, να σου πει το μαγαζι να τα παρεις. ολα ομως....εκτος αν θελεις καμια φωτο για προφταση
Αχ!Παραπονιάρικο μου πλάσμα,εσύ!Καλά καλέ;Ξέχασες τι μου έλεγες μόλις προχθές;Quote:
Originally posted by Hanelle
Μαλιστα μαλιστα,μαγισσακι,ολους τους αναζητας με αγωνια εκτος απο εμενα!!!!!!!!!!!Να δεις κατι μουτρακια που θα σου κανω και να δω τι θα κανεις!!
...Εγω τι να σας πω...τα εχω δει ολα (την καλη εννοια)και ειμαι πολυ ευτυχισμενη και ηρεμη.
Δε σου έδωσα από τη μαγική χρυσόσκονη την καλή και τώρα λάμπεις από ευτυχία;
Εξάλλου,πρέπει να ξέρεις τις βασικές αρχές της ψυχολογίας(αυτό τώρα εμένα δε με πολυσυμφέρει που στο λέω,αλλά τέλος πάντων):
ό,τι έχουμε δεδομένο κι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμο δεν του δίνουμε τόση σημασία όσο εκείνο που ακόμα μας γλυστράει και δε μας κάθεται!
Ποιός σου είπε να μου δώσεις όλα σου τα τηλέφωνα;Ενώ η αντίζηλος μ'έχει στην απέξω...στα σκοτάδια κι εγώ τρέχω από πίσω της
σαν καημένο και φωνάζω,εισπνέοντας τη σκόνη της: "δεσποινίς!δεσποινίς!το γοβάκι σας!" Αντιλαβού;
Quote:
Originally posted by BARB2
πηρες λαπτοπ?
Quote:
οπότε καταχρώμαι της μαμάς λίγο ακόμα...
Quote:
Originally posted by basia
Tι ειναι αυτα που γραφεις κοπελια και ειμαστε και παντρεμενες γυναικες. αν σου περισσευουν μοντελα......, θα βρουμε εμεις χρονο να τα παρουμε........ μη στεναχωριεσαι, ορεξη να υπαρχει.......Quote:
και απο αυτην εχουμε μπολικη.........
για φαγητο εννοω εσυ τι καταλαβες?
Κι ύστερα λένε πως οι παντρεμένες έχουν μόνο ψυχή...Μωρέ και φαντασία πολλή έχουν και οργιάζουσα μάλιστα!Quote:
basia, η nadine εχει μια αδυναμια στα μοντελα. δηλωμενη. θυμασαι εκεινο το σοκολατομοντελο? που δεν μας αρεζε και το τουτο του....(Νadine, βαλτο μας παλι να το δουν και οι καινουριες της παρεας)
τωρα τα τωρινα μοντελα λιγο διαφερουν βεβαια αλλά αν επιμενεις, να σου πει το μαγαζι να τα παρεις. ολα ομως....εκτος αν θελεις καμια φωτο για προφταση
Εκεί που εγώ μιλούσα για το λαπτοπάκι μου ήρθε ο basiaπειρασμός και διστρέβλωσε λέξεις και νοήματα,
απέσπασε τμήμα των λεγόμενων μου ωσάν θηλυκός και νεότερος Θέμος και αρχίζει το μπάχαλο και μου ξεσηκώνει μετά και την άλλη παντρεμένη,
που ξέχασε πόσο φτηνά την είχε γλυτώσει τότε στο δικαστήριο και θρασύτατα ζητά να της ξαναβάλω
τον σοκολατογκόμενο για να μη χάσουν μάτι και οι νεότερες!Έλεος!Και σπηλώνουν έτσι χαλαρά τη καρδία ονόματα
ηθικά,άσπηλα,αμόλυντα,άμεμ� �τα,ότι και καλά έχουν και αδυναμία στα μοντέλα...Αίσχος!
Σε περίπτωση που το ξεχάσατε,κορίτσια,εδώ είναι φόρουμ διατροφικών διαταραχών,εγώ είμαι αθώα
και φυσικά δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε...Τώρα,άμα στη σελίδα 32 έχει τίποτα σχετικό,τι να πω;Θα σταυροκοπηθώ σοκαρισμένη...
Quote:
παλιοπαιδο, σε αφησα για το τελος. ντρεπονται βρε τα παλιοπαιδα? αντε στο φαρμακειο και αν παρεις και τα προφυλακτικα που σου προτεινε το αμορε μου να μας πεις αν ειναι καλα να τα δοκιμασω μαζι της οταν βρεθουμε (οταν λεω, οχι αν ναταλια). βλεπεις μεχρι τωρα επεμενε να χρησιμοποιουμε εκεινα με τις βουλες. τωρα φαινεται κατι εγινε στη γαλλια και μας το γυρισε το ποιημα.