Originally posted by Constance
Quote:
Originally posted by koritsaki
κοριτσια το κατανοω απολυτα αυτο που μου λετε για το σιγα σιγα γιατι το εχω περασει στο παρελθον.....ομως τωρα τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα....τελη ιουλιου ειναι η ορκομωσια μου στη σχολη και ειναι μια πολυ σημαντικη μερα για μενα...θα ηθελα τοσο πολυ να φορεσω ενα ωραιο κοστουμι η ετσω ενα φορεμα αλλα να μην ειμαι η πιο χοντρη απο ολες...και να σας πω και το εξης?
ο θειος μου μου ειπε οτι αν δεν εχω αδυνατισει μεχρι την ορκομωσια δεν θα μπει στον κοπο να ερθει να με συγχαρει γιαιτι θα ντρεπεται για μενα....και δυστυχως ετσι νιωθουν και οι γονεις μου..δεν μου το λενε βεβαια και θα ερθουν οπως και αν ειμαι αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι λυπημενοι για την εικονα μου....και δεν αντεχω τα κιλα μου να επισκιασουν και αυτη την ημερα της ζωης μου που τοσο περιμενω....
συγνωμη για το βαρη κλιμα που δημιουργησα....ελπιζω να μη σας παρασυρω στην θλιψη μου....
Koritsaki καλωσηρθες.Καταρχας συγχαρητηρια για την ορκομωσια σου.Εισαι 89 κιλα τωρα (συμφωνα με το τικερ σου).Για να πας 70 (δηλαδη να χασεις 19 κιλα) θες 5 μηνες τουλαχιστον και οχι τρεις.Και θελεις τοσο αμα κανεις μια υγιηνη διαιτα.Εγω τα κιλα που εχω ξερεις πως τα πηρα?Ημουν 74 ηθελα να χασω 10, με επιασε τρελα και δεν ετρωγα σχεδον τιποτα, τα εχασα μεσα σε ενα μηνα.Και μετα μεσα σε εναμιση χρονο χωρις να το καταλαβω εφτασα 93.Απο τοτε δε μπορω να συνελθω, δε μπορω να φτιαξω το μεταβολισμο μου.Προσεχε μην κανεις σπασμωδικες κινησεις πανω στον πανικο σου.Καλυτερα να κανεις μια σωστη διατροφη και να χασεις μεχρι την ορκομωσια σου 10 κιλα.Κουκλα θα εισαι!Επισης μη ζητας συγνωμη μπορεις να λες οτι θες εδω μεσα ειμαστε ο εαυτος μας.Δε μας βαραινεις, σε καταλαβαινουμε ολες απολυτα.Οσο για το θειο σου, αχαρακτηριστος.Αστον ας μην ερθει στην ορκομωσια δεν ειναι αναγκη.Ειναι απογοητευτικο πραγματικα πως υπαρχει ρατσισμος ακομα και μεσα στην οικογενεια.Το εχω ζησει αυτο και λεω ενταξει τι περιμενω τοτε και απο φιλους να μου φερονται ωραια εδω δικοι μου ανθρωποι οικογενεια μου και με κραζουν για τα κιλα μου...Τι να πεις.Mην αναλωνεσαι στο τι θα πουν οι αλλοι και χασε τα κιλα για σενα, για την υγεια σου, για να μπορεις να χαρεις τη ζωη ΣΟΥ οπως τη θες.Κανε τη διατροφουλα σου με το διαιτολογο, συζητα και μαζι του αυτο που λες εδω σε μας.Και εγω σου λεω αμα χασεις 10 κιλα μεχρι τοτε (που ειναι εφικτος στοχος ) 8α εισαι σουπερ.Πολλα φιλια και καλη δυναμη!