καλησπέρα και από εμένα,
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα μικρό παστέλι αμυγδαλωτό
μ- λίγο μοσχάρι και μια μπουκιά παστίτσιο
α- μισή κούπα σοκολάτα ρόφημα
β- ένα μπισκότο φυστικοβούτυρου, 3-4 ξηρούς καρπούς, μια δαγκωνιά τόστ, δυο γουλιές σαγκρία
Printable View
καλησπέρα και από εμένα,
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα μικρό παστέλι αμυγδαλωτό
μ- λίγο μοσχάρι και μια μπουκιά παστίτσιο
α- μισή κούπα σοκολάτα ρόφημα
β- ένα μπισκότο φυστικοβούτυρου, 3-4 ξηρούς καρπούς, μια δαγκωνιά τόστ, δυο γουλιές σαγκρία
Καλημέρα σας.
Χτες είχαμε
Πρ. μισό τοστ με τυρί
Δεκ. Γάλα με νες
Μες. 100 γρ πίτα του βοσκού (κιμάς με λαχανικά και από πάνω πουρέ)
Απογ. το άλλο μισό τοστ
Βρ. φακόρυζο
Πιο αργά 1/2 μπισκοτάκι βουτύρου (για να το δοκιμάσω μιας και τα έφτιαξα για την βάφτιση, για να είμαι σίγουρη για την νοστημιά τους)
γεια σε όλους! να'μαι και εγώ !
χθες εφαγα
π-- 1 τοστ
δεκ- 3 καστανα και 3 καρυδια
μεσ- 1/2 τορτιγια με κοτοπουλο- λαχανο-γιαουρτι
απ- μια χουφτα ασπρα σπορια
βρ- μια κουταλα φακες
και φυσικα αερομπικ 55 λεπτα. αντε να δω αυτο το 6 και μετά τι αλλό...... εντομεταξυ όλοι μου λένε να σταματήσω να χάνω ..... αλλά εγώ θέλω να χάσω ακόμη 2 κιλά γιατί είμαι και ενδιάμεσα από νούμερα. μεταξύ 40 και 38 ( αγγλικο νούμερο 10 και 8) . το 40 μεγάλο το 38 στενό. είναι βλακεία όταν συμβαίνει αυτό.
Σήμερα
π- γάλα με δημητριακά
δ- ένα αμυγδαλωτό παστέλι
μ- μισή κουτάλα φακιές και ένα μίνι παξιμάδι με ντομάτα και λευκό τυρί flair 4%
α- μισή σακούλα lays δημητριακών
β- μισό κουπάκι γάλα με δημητριακά, 80 gr. πασατέμπο, μια καραμελα, την υπόλοιπη σακούλα lays δημητριακών...:thumbdown::thumbdown::th umbdown:
χθες
π-- 1 τοστ
δεκ- 2/3 μηλο
μεσ- πεννες με λαχανικα 1 μικρό μπολάκι και 4 πηρουνιες σαλατα λαχανο-καροτο
απ- 1 μπισκότο βουτυρου και 1 καπουτσινο
βρ- 1/2 καλαμακι κοτοπουλο και 1/2 ντοματα
νομίζω ότι το διατροφολόγιο μου έχει αρχίσει να μοιάζει ανθρώπινο πια....σχεδόν 11 μήνες από την επέμβαση. γυμναστήριο εχθες γιοκ, περπάτημα 2 ωρες όμως πάνω κάτω τα μαγαζια !
Εχθες
Πρ.- 1 ποτηρι γαλα
Δε.- 1 φρυγανια και μια φετα του τοστ μιλνερ
Με.- 1/2 κουταλα φακες με εναν κυβο τυρι φετα κ 1 κρισινι απο πολυσπορο
Απ.- 1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι
Βρ.- 1 κεφτεδακι με 2 κτσ φακες
Προχτες για 12 ωρες περασα μεγαλη ταλαιπωρια απο το πρωι που ξυπνησα ηθελα να παω τουαλετα αλλα δεν μπορουσα ειχα πονους και αφου δοκιμασα μονος μου τα παντα και δεν γινοτανε τιποτα κατεληξα στο νοσοκομειο για ισχυρο κλυσμα ετσι επανυλθα στο σπιτι απο εδω και στο εξης πρεπει να δοσω μεγαλη βαρυτητα σε αυτο το θεμα αν και πριν ετρωγα γιαουρτι ακτιβια,κουακερ μεχρι και στα κεφτεδακια εβαλα οταν τα ζημωσα αλλα ειχαν συσορευτη και ετσι δεν γλιτωσα το κλυσμα.
Jason, εμένα με βοηθούν απίστευτα στο θέμα τουαλέτας τα δημητριακά με το γάλα που πίνω σχεδόν κάθε πρωί, δεν τα δοκιμάζεις και αυτά?
Χτες ήμουν σχεδόν όλη μέρα εκτός σπιτιού και έτρωγα ό,τι να'ναι & σε άτακτες ώρες. Συνολικά έφαγα:
γάλα με δημητριακά, ένα κομμάτι ζαμπόν 1-3%, δυο φρυγανιές, ένα κομμάτι κίτρινο τυρί, ένα μικρό σαντουιτσάκι, ένα λουκούμι, 80-100 γρ. ηλιόσπορους.
Δεν εχω να χασω και τιποτα αν τα δοκιμασω σε ευχαριστω.Quote:
Originally posted by monahoiot
Jason, εμένα με βοηθούν απίστευτα στο θέμα τουαλέτας τα δημητριακά με το γάλα που πίνω σχεδόν κάθε πρωί, δεν τα δοκιμάζεις και αυτά?
εμενα η διαιτολογος οταν της ειπα για το θεμα της τουαλετας , μου εγραψε ενα συροπι ντουλφαλακ λεγετε , και οποτε δεν μπορω να παω τουαλετα το περνω για 2 μερες πρωι, μεσημερι και βραδυ δυο κουταλιες και την επομενη παω κανονικα και χωρις πονους. ρωτησε το γιατρο σου και αν σου πει το οκ τοτε αγορεσε το.
Μια καλη λυση ειναι milko free ή ακομα καλυτερο enjoy free,δοκιμασε το και θα σε βοηθησειQuote:
Originally posted by bigjason
Εχθες
Πρ.- 1 ποτηρι γαλα
Προχτες για 12 ωρες περασα μεγαλη ταλαιπωρια απο το πρωι που ξυπνησα ηθελα να παω τουαλετα αλλα δεν μπορουσα ειχα πονους και αφου δοκιμασα μονος μου τα παντα και δεν γινοτανε τιποτα κατεληξα στο νοσοκομειο για ισχυρο κλυσμα ετσι επανυλθα στο σπιτι απο εδω και στο εξης πρεπει να δοσω μεγαλη βαρυτητα σε αυτο το θεμα αν και πριν ετρωγα γιαουρτι ακτιβια,κουακερ μεχρι και στα κεφτεδακια εβαλα οταν τα ζημωσα αλλα ειχαν συσορευτη και ετσι δεν γλιτωσα το κλυσμα.
Καλησπερα σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Εχτες
Πρ.- 1 ποτηρι γαλα
Δε.- 2 μπουκες χορτοπιτα
Με.- ομελετα με λαχανικα και κουνουπιδι με ενα μινι κριτσινι απο πολυσπορο
Βρ.- Λιγες φακες κ 1 φετα γαλοπουλα
Καλησπέρα σας!
χτες απόλυτο χάλι, ήμουν σε εκδρομική απόδραση και ξεσκίστηκα στις βλακείες, σήμερα το μάζεψα λίγο:
- δυο φρυγανιές με μαρμελάδα
- μια μπάρα δημητριακών
- 1/4 club sandwich
- ένα μίνι παστέλι αμυγδάλου
- ένα βραστό κολοκυθάκι και μισό βραστό καρότο
Καλησπερα και καλη εβδομαδα να εχουμε.
Εχτες
Πρ.- 1 ποτηρι γαλα
Δε.- 1 καφε σκετο
Με- Ψαροσουπα με λιγο μπακαλιαρο λιγη πατατα και καροτο με 1 μινι κριτσινι απο πολυσπορο
Απ.- 1 κρακερ με 1 φετα γαλοπουλα
Βρ.- Μιση κουπα γαλα με 30 γρ. δημητριακα κουακερ και ξηρους καρπους.
Σημερα
Πρ.- Μισο γιαουρτι με 1κτγ μελι κ 1 κτσ κουακερ
Δε.- 1 κρακερ με 1 φετα γαλοπουλα
Με.- 30 γρ σουπια με λιγα χορτα και σαλατα
Απ.- 1 ποτ. φυσ. χυμο πορτοκαλι και 1 μινι κρακερ με 1 τριγωνακι λαβας τυρι λαητ.
Βρ.- Το ιδιο με το μεσημερι σε λιγοτερη ποσοτητα
Όταν είχα ρωτήσει τη διατροφολόγο για αυτού του τύπου σοκολατούχα γάλατα, μου είχε πει ότι θερμιδικά δεν επιβαρύνουν αλλά επειδή μέσα βάζουν το χειρότερο γάλα για να τα παρασκευάσουν, καλύτερα να μην τα προτιμούμε. Έχουμε ένα παρθένο στομάχι ειδικά το πρώτο καιρό μετά την επέμβαση , γιατί να το κακομεταχειριζόμαστε με προϊόντα τρίτης κατηγορίας?Quote:
Originally posted by thanos 5%
Μια καλη λυση ειναι milko free ή ακομα καλυτερο enjoy free,δοκιμασε το και θα σε βοηθησειQuote:
Originally posted by bigjason
Εχθες
Πρ.- 1 ποτηρι γαλα